ΠαΛούκι Λουκ
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
η καρδιά μου χτυπάει όπως ένα κρουστικό κομπρεσέρ σπάει το μπετό
Σιγά, θα πιτσιλίσεις το σωβρακάκι σου.
η καρδιά μου χτυπάει όπως ένα κρουστικό κομπρεσέρ σπάει το μπετό
Σιγά, θα πιτσιλίσεις το σωβρακάκι σου.
ποια πιστεύεις ότι θα είναι τα επόμενα βήματα του Βασίλη ???
αν μπορεί να περπατήσει μετά από όλα αυτά ...
Φαίνεσαι πολύ καλό παιδί.
Θες να γίνουμε φιλαράκια ;;;
Είσαι υπό έγκριση. Αν μάλιστα ανήκεις (και) σε γκομενικό σάιτ που με κατακρεούργησαν
κάτι γαμιόλια επειδή τους πήγα ΓΑΜΙΩΝΤΑΣ (κι ακόμα τον τρώνε στον κώλο) πρέπει να το πεις.
Φυσικά εξυπακούεται ότι δεν είσαι νέο μέλος, οπότε θα δούμε
γιατί μπορεί να είσαι ήδη εχθρός μου ή ο εχθρός μου ή κάτι εχθρικό τελοσπάντων.
Πσσσσσσσσσσσσ, ξεροχύνω με τρέλλα!
Το site θα είναι δικό μας
Είσαι υπό έγκριση. Αν μάλιστα ανήκεις (και) σε γκομενικό σάιτ που με κατακρεούργησαν
κάτι γαμιόλια επειδή τους πήγα ΓΑΜΙΩΝΤΑΣ (κι ακόμα τον τρώνε στον κώλο) πρέπει να το πεις.
OXI
Φυσικά εξυπακούεται ότι δεν είσαι νέο μέλος, οπότε θα δούμε
γιατί μπορεί να είσαι ήδη εχθρός μου ή ο εχθρός μου ή κάτι εχθρικό τελοσπάντων.
ΔΞ/ΔΑ
Πσσσσσσσσσσσσ, ξεροχύνω με τρέλλα!
Τυπέ οι πραγματικοί μαλάκες την έκανα πούστικα και δεν εμφανίστηκαν ποτέ στην ψηφοφορία ή εμφανίστηκαν όπως ο διοργανωτής για να πει ότι πήρε και καλά 5-6 ψήφους .Βέβαια στην συνέχεια εισέπραξε την σφαλιάρα και την τραμπούκα των σκληρών μυστών του σάιτ και κώλωσε ακόμα και να βγάλει πρώτο αυτόν που πραγματικά ήθελε,δηλαδή εμένα,μη τυχόν και τον ρουφιανέψει κανένας γνωστός του σε μας και πάμε και γλεντήσουμε κατ'οίκον .Πούστη στέκα,μια ζωή θα σε γλεντάμε και θα κρύβεσαι σιχαμένη λούγκρα
Ο kostakis κερδισε τον μικρό τελικό, μην ξεχνάμε την επιτυχία του. Ολα τα άλλα είναι φαντασιώσεις από τις καρπαζιές που τρως από τον ναυαρχο...
Οσο και να κωλοτρίβεσαι πάντα μουτσος θα εισαι, κλεφτάκος που θα γαμαει 50+ τανες με κλεμενα 10ευρα απο τη μανα σου και θα σε τραβέλια....
ετσι ακριβωςτετοια εντεχνη καταιγιστικη τραμπουκα σε ιαμβικο ρυθμο δεν εχει ξαναγινει σε μελος
ετσι ακριβως
κοβει ραβει ο δυσμορφικος
αφιερωμενο σε οσους γραφουν εδω
Όσες ψηφοφορίες και να κάνεις και όσους κλώνους και να φτιάξεις πάντα εγώ θα είμαι μύστης που θα σε γλεντάει και θα σε έχει στα 4 να σε πηγαίνει γαμιώντας όπου και να γράψεις ,σιχαμερέ πιρφόρε .Ίδια κατηγορία με τον αντμιραλ είσαι,άντε κάντε παρείτσα σαν κρυφο-δροσεροί που είστε να σας παρτουζώνω ταυτόχρονα
Όσες ψηφοφορίες και να κάνεις και όσους κλώνους και να φτιάξεις πάντα εγώ θα είμαι μύστης που θα σε γλεντάει και θα σε έχει στα 4 να σε πηγαίνει γαμιώντας όπου και να γράψεις ,σιχαμερέ πιρφόρε .Ίδια κατηγορία με τον αντμιραλ είσαι,άντε κάντε παρείτσα σαν κρυφο-δροσεροί που είστε να σας παρτουζώνω ταυτόχρονα
Αποτυχημένε μούτσε, ερωτοχτυπημένε αρχιδομούρη, σάπιε σινεμαδάκια και κλεφτοκοτά-πορτοφολά
το να προσπαθείς να εδραιώσεις την κωλοτρυπίδα σου με αυτόν τον τρόπο, δεν σου δίνει πόντους.
Είσαι άλλος ένας λεχρίτης που δεν μπορεί να γαμήσει κανονική γυναίκα της προκοπής και σέρνεσαι
σαν ρεντίκολο σε σινεμάδες χυμένους με σπέρμα παρέα με κοντούς καχεκτικούς κι ηλίθιους πούστηδες
περιμένοντας με τις ώρες να βρεις τράβελο να βάλεις το σκουλήκι σου ή γιατί όχι...να γαμηθείς κιόλας.
Τι να μας πεις για γαμήσια που το μισό φόρουμ ασχολείται με πρωκτικούς κρεμπιέδες
τους οποίους έχω ρίξει άπειρους σε γκόμενες και φυσικά ανέφερα με αποδείξεις σε συζητήσεις με μύστες
προ πενταετίας. Είσαι ένα κακέκτυπο ανδρός, μια φαλτσοριξιά της ζωής, ένα αποδομημένο μπασταρδάκι
μια βρωμερή κλανιά, ένα αποτυχημένο τυφλό σπερματοζωάριο που έτυχε να βρει ωάριο
και μεγαλώνοντας κατέληξες ως ανδρείκελο να περπατάς ανάμεσά μας.
Ο μύστης στέκας σε έχει κάνει πουρέ και τώρα με την ενίσχυσή μου στο πρόσωπό του
θα γνωρίσεις την απόλυτη ξευτίλα. Σε στήριξα όταν ο ιούδας σπούγγενας σε κάρφωσε
στην λιθρινόφατσα Μιρέλα και σε διαπόμπευσε στο φόρουμ.
Άλλη στήριξη δεν έχει όμως τώρα. Μπράβο σπούγγενας. Σκίσ'τον τον πούστη. Εσύ μούτσε ψόφα.
Είμαι ο Αβράμης/πούστικη κιθάρα.
Είμαι εμετός με πόδια, είμαι ο Χρύσαργος πρώην Vommit. Είμαι ότι γουστάρετε.
Υ.Γ Χαιρετώ προς το παρόν...
Ενας ξεφτιλας κλεφτάκος είσαι, που σε στη φρεγάτα, που σε τραβέλια, αλλά σπρωχνεις και γριές τανες...
Είσαι ο ορισμός της ντροπής για το Πολεμικό Ναυτικό.