Νέα

Μίστερ μαλάκας bourdela.com 2015

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 138K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιόν/α επιλέγετε για Mister Malaka bourdela.com 2015?

• billy13

Ψήφοι: 102 56,4%
  • Picker

Ψήφοι: 79 43,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    181
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

dismorfian

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2016
Like
0
Πόντοι
1
ποια πιστεύεις ότι θα είναι τα επόμενα βήματα του Βασίλη ???

αν μπορεί να περπατήσει μετά από όλα αυτά ...

Κοίταξε, σε γενικές γραμμές...

τώρα λέει ότι δεν διαβάζει αλλά αυτά είναι μαλακίες.
Διαβάζει και σκρινάρει κιόλας.
Ο Βασίλης είναι καλό παιδί υπό την αίρεση ότι δεν είναι κακός αλλά κάνει λάθη.
Άρα είναι επικίνδυνος.
Τρέχει το μυαλό του λιγότερο από τα λόγια του κι αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό.
Το κακό είναι ότι δεν παραδέχεται τίποτα.
Το αμέσως επόμενο κακό είναι ότι δεν μπορεί να σταθεί στο εύρος όλων των περιστάσεων.
Το χειρότερο όλων όμως είναι ότι έχει πρόβλημα που αρνείται και μάλιστα επίμονα.

Έτσι δεν γίνεται δουλειά.

:sunglasses:

dismorfian

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2016
Like
0
Πόντοι
1
Φαίνεσαι πολύ καλό παιδί.
Θες να γίνουμε φιλαράκια ;;;

:grouphug:

Είσαι υπό έγκριση. Αν μάλιστα ανήκεις (και) σε γκομενικό σάιτ που με κατακρεούργησαν
κάτι γαμιόλια επειδή τους πήγα ΓΑΜΙΩΝΤΑΣ (κι ακόμα τον τρώνε στον κώλο)  :sunglasses: πρέπει να το πεις.

Φυσικά εξυπακούεται ότι δεν είσαι νέο μέλος, οπότε θα δούμε
γιατί μπορεί να είσαι ήδη εχθρός μου ή ο εχθρός μου ή κάτι εχθρικό τελοσπάντων.

Πσσσσσσσσσσσσ, ξεροχύνω με τρέλλα!

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Είσαι υπό έγκριση. Αν μάλιστα ανήκεις (και) σε γκομενικό σάιτ που με κατακρεούργησαν
κάτι γαμιόλια επειδή τους πήγα ΓΑΜΙΩΝΤΑΣ (κι ακόμα τον τρώνε στον κώλο)  :sunglasses: πρέπει να το πεις.

Πάντως αν έρθει με το μέρος μας ο Παλούκι.
Έρθουν και οι φίλοι σου με το ΠΟΥΛΜΑΝ που τους περιμένω τόση ώρα
Το site θα είναι δικό μας  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

dismorfian

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2016
Like
0
Πόντοι
1
Που είναι ο Μπίλυ μας; έφυγε και πήγε στο χωριό να αρμέξει τα γελάδια;

Εγγρ.
11 Οκτ 2015
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
κάτι γαμιόλια επειδή τους πήγα ΓΑΜΙΩΝΤΑΣ (κι ακόμα τον τρώνε στον κώλο)  :sunglasses: πρέπει να το πεις.

OXI

ΔΞ/ΔΑ

:rockon:

dismorfian

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2016
Like
0
Πόντοι
1
Χτύπησε το τηλέφωνο, πρέπει να την κάνω τώρα.

Ο άνδρας BEAU-MEC ήταν στην άλλη άκρη της γραμμής.  :sunglasses:

Disculpe...

Muchas gracias!

OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.531
Πόντοι
566
Τυπέ οι πραγματικοί μαλάκες την έκανα πούστικα και δεν εμφανίστηκαν ποτέ στην ψηφοφορία ή εμφανίστηκαν όπως ο διοργανωτής για να πει ότι πήρε και καλά 5-6 ψήφους  :jerking: :jerking: :birdman: :birdman:.Βέβαια στην συνέχεια εισέπραξε την σφαλιάρα και την τραμπούκα των σκληρών μυστών του σάιτ και κώλωσε ακόμα και να βγάλει πρώτο αυτόν που πραγματικά ήθελε,δηλαδή εμένα,μη τυχόν και τον ρουφιανέψει κανένας γνωστός του σε μας και πάμε και γλεντήσουμε κατ'οίκον  :zfuck: :fuck2: :fuck1:.Πούστη στέκα,μια ζωή θα σε γλεντάμε και θα κρύβεσαι σιχαμένη λούγκρα  :birdman: :birdman: :birdman:

Ο kostakis  :gay: κερδισε τον μικρό τελικό, μην ξεχνάμε την επιτυχία του. Ολα τα άλλα είναι φαντασιώσεις από τις καρπαζιές που τρως από τον ναυαρχο... :uglystupid: :jerking: :jerking: :jerking:

ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ

Kostakis27 67  :birdman:

master21 44

ΣΥΝΟΛΟ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ 111

Οσο και να κωλοτρίβεσαι πάντα μουτσος θα εισαι, κλεφτάκος που θα γαμαει 50+ τανες με κλεμενα 10ευρα απο τη μανα σου και θα σε  :fuck1: τραβέλια.... 

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
129
Like
8.770
Πόντοι
7.885
Ο kostakis  :gay: κερδισε τον μικρό τελικό, μην ξεχνάμε την επιτυχία του. Ολα τα άλλα είναι φαντασιώσεις από τις καρπαζιές που τρως από τον ναυαρχο... :uglystupid: :jerking: :jerking: :jerking:

Οσο και να κωλοτρίβεσαι πάντα μουτσος θα εισαι, κλεφτάκος που θα γαμαει 50+ τανες με κλεμενα 10ευρα απο τη μανα σου και θα σε  :fuck1: τραβέλια.... 

Όσες ψηφοφορίες και να κάνεις και όσους κλώνους και να φτιάξεις πάντα εγώ θα είμαι μύστης που θα σε γλεντάει και θα σε έχει στα 4 να σε πηγαίνει γαμιώντας όπου και να γράψεις  :birdman: :birdman:,σιχαμερέ πιρφόρε  :jerking: :jerking: :2funny: :2funny:.Ίδια κατηγορία με τον αντμιραλ είσαι,άντε κάντε παρείτσα σαν κρυφο-δροσεροί που είστε να σας παρτουζώνω ταυτόχρονα :2on1:

dismorfian

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2016
Like
0
Πόντοι
1
ετσι ακριβως

κοβει ραβει ο δυσμορφικος

:coffee:

Κι είμαι και light μπροστά σε ότι με έχουν εμπλέξει.  :sunglasses:

Ας καλέσουμε όμως τώρα ένα πολύ δυνατό μέλος στην παρέα μας, έναν παντοδύναμο μύστη
έναν που το μάτι πολλών δεν έχει πάρει πρέφα περί του πόσο όμορφα κι αέρινα κινείται.

αφιερωμενο σε οσους γραφουν εδω

12644655_851439491634114_2873342600426785055_n.jpg

ΕΙΣΑΙ ΤΙΤΑΝΟΤΕΡΑΣΤΙΟΣ!

:rockon: :rockon: :rockon:

dismorfian

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2016
Like
0
Πόντοι
1
Όσες ψηφοφορίες και να κάνεις και όσους κλώνους και να φτιάξεις πάντα εγώ θα είμαι μύστης που θα σε γλεντάει και θα σε έχει στα 4 να σε πηγαίνει γαμιώντας όπου και να γράψεις  :birdman: :birdman:,σιχαμερέ πιρφόρε  :jerking: :jerking: :2funny: :2funny:.Ίδια κατηγορία με τον αντμιραλ είσαι,άντε κάντε παρείτσα σαν κρυφο-δροσεροί που είστε να σας παρτουζώνω ταυτόχρονα :2on1:

Αποτυχημένε μούτσε, ερωτοχτυπημένε αρχιδομούρη, σάπιε σινεμαδάκια και κλεφτοκοτά-πορτοφολά
το να προσπαθείς να εδραιώσεις την κωλοτρυπίδα σου με αυτόν τον τρόπο, δεν σου δίνει πόντους.
Είσαι άλλος ένας λεχρίτης που δεν μπορεί να γαμήσει κανονική γυναίκα της προκοπής και σέρνεσαι
σαν ρεντίκολο σε σινεμάδες χυμένους με σπέρμα παρέα με κοντούς καχεκτικούς κι ηλίθιους πούστηδες
περιμένοντας με τις ώρες να βρεις τράβελο να βάλεις το σκουλήκι σου ή γιατί όχι...να γαμηθείς κιόλας.
Τι να μας πεις για γαμήσια που το μισό φόρουμ ασχολείται με πρωκτικούς κρεμπιέδες
τους οποίους έχω ρίξει άπειρους σε γκόμενες και φυσικά ανέφερα με αποδείξεις σε συζητήσεις με μύστες
προ πενταετίας. Είσαι ένα κακέκτυπο ανδρός, μια φαλτσοριξιά της ζωής, ένα αποδομημένο μπασταρδάκι
μια βρωμερή κλανιά, ένα αποτυχημένο τυφλό σπερματοζωάριο που έτυχε να βρει ωάριο
και μεγαλώνοντας κατέληξες ως ανδρείκελο να περπατάς ανάμεσά μας.
Ο μύστης στέκας σε έχει κάνει πουρέ και τώρα με την ενίσχυσή μου στο πρόσωπό του
θα γνωρίσεις την απόλυτη ξευτίλα. Σε στήριξα όταν ο ιούδας σπούγγενας σε κάρφωσε
στην λιθρινόφατσα Μιρέλα και σε διαπόμπευσε στο φόρουμ.  
Άλλη στήριξη δεν έχει όμως τώρα. Μπράβο σπούγγενας. Σκίσ'τον τον πούστη. Εσύ μούτσε ψόφα.    

Είμαι ο Αβράμης/πούστικη κιθάρα.
Είμαι εμετός με πόδια, είμαι ο Χρύσαργος πρώην Vommit. Είμαι ότι γουστάρετε.

Υ.Γ Χαιρετώ προς το παρόν...

:rockon: :rockon: :rockon:

OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.531
Πόντοι
566
Όσες ψηφοφορίες και να κάνεις και όσους κλώνους και να φτιάξεις πάντα εγώ θα είμαι μύστης που θα σε γλεντάει και θα σε έχει στα 4 να σε πηγαίνει γαμιώντας όπου και να γράψεις  :birdman: :birdman:,σιχαμερέ πιρφόρε  :jerking: :jerking: :2funny: :2funny:.Ίδια κατηγορία με τον αντμιραλ είσαι,άντε κάντε παρείτσα σαν κρυφο-δροσεροί που είστε να σας παρτουζώνω ταυτόχρονα :2on1:

Ενας ξεφτιλας κλεφτάκος είσαι,  :gay: που σε  :fuck2: στη φρεγάτα, που σε  :fuck1: τραβέλια, αλλά σπρωχνεις και γριές τανες...

Είσαι ο ορισμός της ντροπής για το Πολεμικό Ναυτικό. :birdman:

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
129
Like
8.770
Πόντοι
7.885
Αποτυχημένε μούτσε, ερωτοχτυπημένε αρχιδομούρη, σάπιε σινεμαδάκια και κλεφτοκοτά-πορτοφολά
το να προσπαθείς να εδραιώσεις την κωλοτρυπίδα σου με αυτόν τον τρόπο, δεν σου δίνει πόντους.
Είσαι άλλος ένας λεχρίτης που δεν μπορεί να γαμήσει κανονική γυναίκα της προκοπής και σέρνεσαι
σαν ρεντίκολο σε σινεμάδες χυμένους με σπέρμα παρέα με κοντούς καχεκτικούς κι ηλίθιους πούστηδες
περιμένοντας με τις ώρες να βρεις τράβελο να βάλεις το σκουλήκι σου ή γιατί όχι...να γαμηθείς κιόλας.
Τι να μας πεις για γαμήσια που το μισό φόρουμ ασχολείται με πρωκτικούς κρεμπιέδες
τους οποίους έχω ρίξει άπειρους σε γκόμενες και φυσικά ανέφερα με αποδείξεις σε συζητήσεις με μύστες
προ πενταετίας. Είσαι ένα κακέκτυπο ανδρός, μια φαλτσοριξιά της ζωής, ένα αποδομημένο μπασταρδάκι
μια βρωμερή κλανιά, ένα αποτυχημένο τυφλό σπερματοζωάριο που έτυχε να βρει ωάριο
και μεγαλώνοντας κατέληξες ως ανδρείκελο να περπατάς ανάμεσά μας.
Ο μύστης στέκας σε έχει κάνει πουρέ και τώρα με την ενίσχυσή μου στο πρόσωπό του
θα γνωρίσεις την απόλυτη ξευτίλα. Σε στήριξα όταν ο ιούδας σπούγγενας σε κάρφωσε
στην λιθρινόφατσα Μιρέλα και σε διαπόμπευσε στο φόρουμ.  
Άλλη στήριξη δεν έχει όμως τώρα. Μπράβο σπούγγενας. Σκίσ'τον τον πούστη. Εσύ μούτσε ψόφα.    

Είμαι ο Αβράμης/πούστικη κιθάρα.
Είμαι εμετός με πόδια, είμαι ο Χρύσαργος πρώην Vommit. Είμαι ότι γουστάρετε.

Υ.Γ Χαιρετώ προς το παρόν...

Τύπε είναι η ώρα που έχετε συγκέντρωση  :uglystupid: :think:

63dabafd88cbcac781a7eda82485fb42.jpg

:jerking: :jerking: :jerking: :2funny: :2funny: :2funny:

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
129
Like
8.770
Πόντοι
7.885
Ενας ξεφτιλας κλεφτάκος είσαι,  :gay: που σε  :fuck2: στη φρεγάτα, που σε  :fuck1: τραβέλια, αλλά σπρωχνεις και γριές τανες...

Είσαι ο ορισμός της ντροπής για το Πολεμικό Ναυτικό. :birdman:

Ναι πιρφόρε φυσικά και είμαι η ντροπή για το ναυτικό εφόσον οι περισσότεροι είναι σαν εσένα και το πουστράκι τον δισμόρφιαν,ανάπηροι εγκεφαλικά,κρυφο-γκέι,τραμπουκισμένοι και ξεφτιλισμένοι όπου και να βρεθούν  :rockon: :rockon:.

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Απαντήσεις
1K
Εμφανίσεις
45K
?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom