You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.732
- Πόντοι
- 3.656
ανεβαζε κ κατι ψευτικες φωτο τυπε
συκοφαντιες τυπε,σε λιγο θα πουν οτι κι ο λιλας ειναι πουστης :S
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
μαλακας με περικεφαλαια δλδ τυπεαν και δεν ειμαι πια εντατικος θαμωνας του μαγαζιου
δε μπορω παρα να αναγνωρισω πως ο αλεξ71 τα τελευταια 2 χρονια εχει κανει απιστευτα αλματα μαλακιας.
πυροβολει σταθερα κατα ριπας,με το περσινο "Πιτσιτσι" της μαλακιας να αποτελει προαγγελο του διαφαινομενου φετινου θριαμβου.
με παραδοσιακες δυναμεις ειτε να εχουν εξαφανιστει πλεον(λακης,ΠΠ,περσονας) και αλλες να εχουν κουρασει(μπολντυς,χριστιδης)
νομιζω πως φετος ηρθε η ωρα της πρωτης στεψης/δικαιωσης για το σταθερο εργατη της αγνης μαλακιας,τον αλεξ71.
ακροδεξιος,μνημονιακος,ποδοσφαιροφιλος,νομικος,γοης,οικογενειαρχης,ανθρωπος μα πανω απ ολα ΜΑΛΑΚΑΣ.
τo 2014 ηταν η δικη σου χρονια.
εχεις τη ψηφο μου,εχεις τη στηριξη μου.
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.278
- Πόντοι
- 8.645
αν και δεν ειμαι πια εντατικος θαμωνας του μαγαζιου
δε μπορω παρα να αναγνωρισω πως ο αλεξ71 τα τελευταια 2 χρονια εχει κανει απιστευτα αλματα μαλακιας.
πυροβολει σταθερα κατα ριπας,με το περσινο "Πιτσιτσι" της μαλακιας να αποτελει προαγγελο του διαφαινομενου φετινου θριαμβου.
με παραδοσιακες δυναμεις ειτε να εχουν εξαφανιστει πλεον(λακης,ΠΠ,περσονας) και αλλες να εχουν κουρασει(μπολντυς,χριστιδης)
νομιζω πως φετος ηρθε η ωρα της πρωτης στεψης/δικαιωσης για το σταθερο εργατη της αγνης μαλακιας,τον αλεξ71.
ακροδεξιος,μνημονιακος,ποδοσφαιροφιλος,νομικος,γοης,οικογενειαρχης,ανθρωπος μα πανω απ ολα ΜΑΛΑΚΑΣ.
Κλαίω
πηγασος
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Τεκμηριωμένη άποψη ψήφου.
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 3
- Like
- 16
- Πόντοι
- 16
αν και δεν ειμαι πια εντατικος θαμωνας του μαγαζιου
Επισκέπτης
Kαλά συφυλιασμένα μουνόπανα είναι επειδή δε με ξέρετε ακόμα καλά.Πόσο κανα δίμηνο σας κάνω ρόμπα όλες τις ομοφοβικές σαπίλες.Δώστε μου κανά 3μηνο ακόμα κ θα με δείτε στο pedestal.
Εντωμεταξύ αν περάσω ρε καργιόλες στις 16 η ψηφοφορία αρχίζει από την αρχή έτσι?Αν ναι μέρα με την μέρα θα με βλέπετε να γίνομαι ο άρχοντας σας εδωμέσα.
Εντωμεταξύ αν περάσω ρε καργιόλες στις 16 η ψηφοφορία αρχίζει από την αρχή έτσι?Αν ναι μέρα με την μέρα θα με βλέπετε να γίνομαι ο άρχοντας σας εδωμέσα.
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
τυπε βιαζεσαι πολυ εδω μιλαμε για ιερα τερατα της μαλακιας....που πας ρε νεο;Kαλά συφυλιασμένα μουνόπανα είναι επειδή δε με ξέρετε ακόμα καλά.Πόσο κανα δίμηνο σας κάνω ρόμπα όλες τις ομοφοβικές σαπίλες.Δώστε μου κανά 3μηνο ακόμα κ θα με δείτε στο pedestal.
Επισκέπτης
Εντωμεταξύ εγώ τον Άλεξ δεν τον ψήφισα.Με διασκεδάζει να κάνω ρόμπα τα πιτσαδόρικα ιδεολογήματα του κ την νομική ανιδεότητα του.
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
εχει δυνατοτητες ο λεγκολας τυπε,μην τον υποτιμαςτυπε βιαζεσαι πολυ εδω μιλαμε για ιερα τερατα της μαλακιας....που πας ρε νεο;
Επισκέπτης
τυπε βιαζεσαι πολυ εδω μιλαμε για ιερα τερατα της μαλακιας....που πας ρε νεο;
Στους 16 η ψηφορία αρχίζει από την αρχή?Κ μετά αντίστοιχα στους τοπ 8 κοκ?
Αν ναι τους έχω γαμήσει ήδη από τώρα.
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
και ποιόν ψηφισες τυπε;Εντωμεταξύ εγώ τον Άλεξ δεν τον ψήφισα.Με διασκεδάζει να κάνω ρόμπα τα πιτσαδόρικα ιδεολογήματα του κ την νομική ανιδεότητα του.
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
ναι τυπε αλλα θα εισαι στο γκρουπ των ανισχυρων,οποτε δεν εχεις πιθανοτητες να κανεις πορειαΣτους 16 η ψηφορία αρχίζει από την αρχή?Κ μετά αντίστοιχα στους τοπ 8 κοκ?
Αν ναι τους έχω γαμήσει ήδη από τώρα.
Kαλά συφυλιασμένα μουνόπανα είναι επειδή δε με ξέρετε ακόμα καλά.Πόσο κανα δίμηνο σας κάνω ρόμπα όλες τις ομοφοβικές σαπίλες.Δώστε μου κανά 3μηνο ακόμα κ θα με δείτε στο pedestal.
ο άρχοντας της μαλακίας;;;;
Επισκέπτης
και ποιόν ψηφισες τυπε;
5-6 που ήξερα τα νικ τους.Ακόμα νέο είμαι στο κολοχανίο.Κάτσε να σας μάθω καλύτερα κ θα χώσω.Φυσικά ως τακτική δε θα ψηφίσω όσους με απειλούν.Στη χειρότερη θα υπερψηφίσω 1-2 μόνο στις άλλες φάσεις που δεν θα με απειλούν.
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
και ποια ηταν αυτα τα 5-6 νικ που ηξερες τυπε;5-6 που ήξερα τα νικ τους.Ακόμα νέο είμαι στο κολοχανίο.Κάτσε να σας μάθω καλύτερα κ θα χώσω.Φυσικά ως τακτική δε θα ψηφίσω όσους με απειλούν.Στη χειρότερη θα υπερψηφίσω 1-2 μόνο στις άλλες φάσεις που δεν θα με απειλούν.
Επισκέπτης
ναι τυπε αλλα θα εισαι στο γκρουπ των ανισχυρων,οποτε δεν εχεις πιθανοτητες να κανεις πορεια
Έλα μη σε αρχίσω στις χριστοπαναγίες κ σένα που πας εντέχνως κιόλας να διακόψεις την πορεία μου στη δόξα
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
λογικα θα εχεις αντιπαλο εναν απο τους 8 πρωτους τυπε :SΈλα μη σε αρχίσω στις χριστοπαναγίες κ σένα που πας εντέχνως κιόλας να διακόψεις την πορεία μου στη δόξα