Νέα

Μίστερ μαλάκας bourdela.com 2014

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 76K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιός υπήρξε ο μεγαλύτερος μλκς του σάιτ για το 2014? ΤΕΛΙΚΟΣ - ΠΑΡΑΤΑΣΗ

• alex71

Ψήφοι: 62 47,7%
  • tramountana

Ψήφοι: 68 52,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    130

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
χιτμαν δεν το περιμενα απο σενα να ψηφισεις τον αλεξ,εναν οπαδο της αεκ!!!!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
αν και δεν ειμαι πια εντατικος θαμωνας του μαγαζιου
δε μπορω παρα να αναγνωρισω πως ο αλεξ71 τα τελευταια 2 χρονια εχει κανει απιστευτα αλματα μαλακιας.
πυροβολει σταθερα κατα ριπας,με το περσινο "Πιτσιτσι" της μαλακιας να αποτελει προαγγελο του διαφαινομενου φετινου θριαμβου.

με παραδοσιακες δυναμεις ειτε να εχουν εξαφανιστει πλεον(λακης,ΠΠ,περσονας) και αλλες να εχουν κουρασει(μπολντυς,χριστιδης)
νομιζω πως φετος ηρθε η ωρα της πρωτης στεψης/δικαιωσης για το σταθερο εργατη της αγνης μαλακιας,τον αλεξ71.

ακροδεξιος,μνημονιακος,ποδοσφαιροφιλος,νομικος,γοης,οικογενειαρχης,ανθρωπος μα πανω απ ολα ΜΑΛΑΚΑΣ.
τo 2014 ηταν η δικη σου χρονια.

εχεις τη ψηφο μου,εχεις τη στηριξη μου.
μαλακας με περικεφαλαια δλδ τυπε

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
δε μπορω παρα να αναγνωρισω πως ο αλεξ71 τα τελευταια 2 χρονια εχει κανει απιστευτα αλματα μαλακιας.
πυροβολει σταθερα κατα ριπας,με το περσινο "Πιτσιτσι" της μαλακιας να αποτελει προαγγελο του διαφαινομενου φετινου θριαμβου.

με παραδοσιακες δυναμεις ειτε να εχουν εξαφανιστει πλεον(λακης,ΠΠ,περσονας) και αλλες να εχουν κουρασει(μπολντυς,χριστιδης)
νομιζω πως φετος ηρθε η ωρα της πρωτης στεψης/δικαιωσης για το σταθερο εργατη της αγνης μαλακιας,τον αλεξ71.

ακροδεξιος,μνημονιακος,ποδοσφαιροφιλος,νομικος,γοης,οικογενειαρχης,ανθρωπος μα πανω απ ολα ΜΑΛΑΚΑΣ.

Κλαίω  :2funny:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Ιεροσυλία πάντως που έβαλες περσόνα με όλους τους άλλους

Εγγρ.
17 Μαΐ 2013
Κριτικές
3
Like
16
Πόντοι
16

Dimitris-Avramopoulos-570.png

Επισκέπτης
Kαλά συφυλιασμένα μουνόπανα είναι επειδή δε με ξέρετε ακόμα καλά.Πόσο κανα δίμηνο σας κάνω ρόμπα όλες τις ομοφοβικές σαπίλες.Δώστε μου κανά 3μηνο ακόμα κ θα με δείτε στο pedestal.

Εντωμεταξύ αν περάσω ρε καργιόλες στις 16 η ψηφοφορία αρχίζει από την αρχή έτσι?Αν ναι μέρα με την μέρα θα με βλέπετε να γίνομαι ο άρχοντας σας εδωμέσα.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
o αλεξ εχει βαλει νεριτ να ακουσει τις μαλακιες του σαμαρα,μην ενοχλειτε

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Kαλά συφυλιασμένα μουνόπανα είναι επειδή δε με ξέρετε ακόμα καλά.Πόσο κανα δίμηνο σας κάνω ρόμπα όλες τις ομοφοβικές σαπίλες.Δώστε μου κανά 3μηνο ακόμα κ θα με δείτε στο pedestal.

Εντωμεταξύ αν περάσω ρε καργιόλες στις 16 η ψηφοφορία αρχίζει από την αρχή έτσι?Αν ναι μέρα με την μέρα θα με βλέπετε να γίνομαι ο άρχοντας σας εδωμέσα.
τυπε βιαζεσαι πολυ εδω μιλαμε για ιερα τερατα της μαλακιας....που πας ρε νεο;

Επισκέπτης
Εντωμεταξύ εγώ τον Άλεξ δεν τον ψήφισα.Με διασκεδάζει να κάνω ρόμπα τα πιτσαδόρικα ιδεολογήματα του κ την νομική ανιδεότητα του.

Επισκέπτης
τυπε βιαζεσαι πολυ εδω μιλαμε για ιερα τερατα της μαλακιας....που πας ρε νεο;

Στους 16 η ψηφορία αρχίζει από την αρχή?Κ μετά αντίστοιχα στους τοπ 8 κοκ?

Αν ναι τους έχω γαμήσει ήδη από τώρα.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Στους 16 η ψηφορία αρχίζει από την αρχή?Κ μετά αντίστοιχα στους τοπ 8 κοκ?

Αν ναι τους έχω γαμήσει ήδη από τώρα.
ναι τυπε αλλα θα εισαι στο γκρουπ των ανισχυρων,οποτε δεν εχεις πιθανοτητες να κανεις πορεια

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825

ο άρχοντας της μαλακίας;;;;

Επισκέπτης
και ποιόν ψηφισες τυπε;

5-6 που ήξερα τα νικ τους.Ακόμα νέο είμαι στο κολοχανίο.Κάτσε να σας μάθω καλύτερα κ θα χώσω.Φυσικά ως τακτική δε θα ψηφίσω όσους με απειλούν.Στη χειρότερη θα υπερψηφίσω 1-2 μόνο στις άλλες φάσεις που δεν θα με απειλούν.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
5-6 που ήξερα τα νικ τους.Ακόμα νέο είμαι στο κολοχανίο.Κάτσε να σας μάθω καλύτερα κ θα χώσω.Φυσικά ως τακτική δε θα ψηφίσω όσους με απειλούν.Στη χειρότερη θα υπερψηφίσω 1-2 μόνο στις άλλες φάσεις που δεν θα με απειλούν.
και ποια ηταν αυτα τα 5-6 νικ που ηξερες τυπε;

Επισκέπτης
ναι τυπε αλλα θα εισαι στο γκρουπ των ανισχυρων,οποτε δεν εχεις πιθανοτητες να κανεις πορεια

Έλα μη σε αρχίσω στις χριστοπαναγίες κ σένα που πας εντέχνως κιόλας να διακόψεις την πορεία μου στη δόξα

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376

Stories

Νέο!