Νέα

Μίστερ μαλάκας bourdela.com 2014

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 76K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιός υπήρξε ο μεγαλύτερος μλκς του σάιτ για το 2014? ΤΕΛΙΚΟΣ - ΠΑΡΑΤΑΣΗ

• alex71

Ψήφοι: 62 47,7%
  • tramountana

Ψήφοι: 68 52,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    130

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
παιδιά να ψάψχνετε για αματούρια μασατζούδες και να τις φέρνετε σπίτι εμένα αυτή είναι η γνώμη μου :)
ωραια ιδεα, και απεξω απο την πορτα του σπιτιου σου να παραφυλαει ο τεραστιος μπραβος της να σε σπασει στο ξυλο αμα δε της δωσεις τα εξτρα λεφτα επειδη εχυσες  ;) μπραβο μηδα πανεξυπνη ιδεα φιλε  :jerking:

Επισκέπτης
Ενω το να φέρνεις σπίτι σου την υποψήφια αρπάχτρα είναι νορμαλ.  :grin:

σιγά ρε 10 χρόνια τις βάζω σπίτι και δεν λείπει ούτε χαρτοπετσέτα :idiot:

άνεση χρόνου και δικό σου περιβάλλον τραβάτε εσείς στα στούντιο να σκάτε 50άρια ;)

Επισκέπτης
ωραια ιδεα, και απεξω απο την πορτα του σπιτιου σου να παραφυλαει ο τεραστιος μπραβος της να σε σπασει στο ξυλο αμα δε της δωσεις τα εξτρα λεφτα επειδη εχυσες  ;) μπραβο μηδα πανεξυπνη ιδεα φιλε  :jerking:

δεν υπάρχουν μπράβοι φίλε ;)

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
θέλεις να γίνουμε χρυσαυγίτες να πάμε κάθε μέρα για τσίπουρα και μετά να δέρνουμε πακιστανούς ?  :)
α
Τυπε προσεχε μονο μην δειρεις τον Πακιστανο εραστη του legoliαρη,γιατι τωρα που ερχεται ο Συριζα θα μας γαμησει ολους.Το νου σου.

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
θέλεις να γίνουμε χρυσαυγίτες να πάμε κάθε μέρα για τσίπουρα και μετά να δέρνουμε πακιστανούς ?  :)
ΟΧΙ φιλε ειμαι κεντροδεξιος Πατριωτης με ολιγον χουντικο αιμα και φιλο-βασιλικο προσανατολισμο. :) :) :)

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
α
Τυπε προσεχε μονο μην δειρεις τον Πακιστανο εραστη του legoliαρη,γιατι τωρα που ερχεται ο Συριζα θα μας γαμησει ολους.Το νου σου.

λίγο τουρκο-πακιστανο λάγνοι είναι  :grin:

ΟΧΙ φιλε ειμαι κεντροδεξιος Πατριωτης με ολιγον χουντικο αιμα και φιλο-βασιλικο προσανατολισμο. :) :) :)

εγώ ριζοσπαστικός χριστιανοδημοκράτης, με δόση πατριωτη συντιριτικού και ρίζες αναρχοκαπιταλιστή     :2on1:

πηγασος

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Δεν ξέρω αν σας το έχω πεί αλλά ο Αντώνης είναι ξαδερφός μου.  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom