Επισκέπτης
τα παγωμενα αρτοσκευασματα ειναι πεταμενα λεφτα ;)
πήρα κασερόπιτα σήμερα και ήταν χλιαρή αισθάνθηκα βασιλιάς ;)
τα παγωμενα αρτοσκευασματα ειναι πεταμενα λεφτα ;)
Πρόσεξε μη σου κόψουν ληγμένη βασιλόπιτα. ;)πήρα κασερόπιτα σήμερα και ήταν χλιαρή αισθάνθηκα βασιλιάς ;)
ωραια ιδεα, και απεξω απο την πορτα του σπιτιου σου να παραφυλαει ο τεραστιος μπραβος της να σε σπασει στο ξυλο αμα δε της δωσεις τα εξτρα λεφτα επειδη εχυσες ;) μπραβο μηδα πανεξυπνη ιδεα φιλεπαιδιά να ψάψχνετε για αματούρια μασατζούδες και να τις φέρνετε σπίτι εμένα αυτή είναι η γνώμη μου
ΠΑΛΙ καλα.Ψηφισε Ν.Δ.φιλε οπως εγωσκόπευα να τους ψυφίσω αλλά μετά τον τύπο με το καρότο και την άλλη που πάει σουρωμένη στην βουλή δεν...
Ενω το να φέρνεις σπίτι σου την υποψήφια αρπάχτρα είναι νορμαλ.
ΠΑΛΙ καλα.Ψηφισε Ν.Δ.φιλε οπως εγω
ΜΗΝ γελας φιλε θα τρως τριφυλια με το συριζα
ωραια ιδεα, και απεξω απο την πορτα του σπιτιου σου να παραφυλαει ο τεραστιος μπραβος της να σε σπασει στο ξυλο αμα δε της δωσεις τα εξτρα λεφτα επειδη εχυσες ;) μπραβο μηδα πανεξυπνη ιδεα φιλε
ΜΗΝ γελας φιλε θα τρως τριφυλια με το συριζα
αθέλεις να γίνουμε χρυσαυγίτες να πάμε κάθε μέρα για τσίπουρα και μετά να δέρνουμε πακιστανούς ?
ΟΧΙ φιλε ειμαι κεντροδεξιος Πατριωτης με ολιγον χουντικο αιμα και φιλο-βασιλικο προσανατολισμο.θέλεις να γίνουμε χρυσαυγίτες να πάμε κάθε μέρα για τσίπουρα και μετά να δέρνουμε πακιστανούς ?
α
Τυπε προσεχε μονο μην δειρεις τον Πακιστανο εραστη του legoliαρη,γιατι τωρα που ερχεται ο Συριζα θα μας γαμησει ολους.Το νου σου.
ΟΧΙ φιλε ειμαι κεντροδεξιος Πατριωτης με ολιγον χουντικο αιμα και φιλο-βασιλικο προσανατολισμο.
ε παρταλίγο τουρκο-πακιστανο λάγνοι είναι
εγώ ριζοσπαστικός χριστιανοδημοκράτης, με δόση πατριωτη συντιριτικού και ρίζες αναρχοκαπιταλιστή
Δεν ξέρω αν σας το έχω πεί αλλά ο Αντώνης είναι ξαδερφός μου. ;)
άσε τις εισαγωγές και πες την μαλακία σου ;)
Τίποτα. ;)άσε τις εισαγωγές και πες την μαλακία σου ;)
Τίποτα. ;)
Τόσο που να με σπρώξει λίγο στην επετηρίδα.πόσο μακρινός