Επισκέπτης
τα παγωμενα αρτοσκευασματα ειναι πεταμενα λεφτα ;)
πήρα κασερόπιτα σήμερα και ήταν χλιαρή αισθάνθηκα βασιλιάς ;)
τα παγωμενα αρτοσκευασματα ειναι πεταμενα λεφτα ;)
Πρόσεξε μη σου κόψουν ληγμένη βασιλόπιτα. ;)πήρα κασερόπιτα σήμερα και ήταν χλιαρή αισθάνθηκα βασιλιάς ;)
ωραια ιδεα, και απεξω απο την πορτα του σπιτιου σου να παραφυλαει ο τεραστιος μπραβος της να σε σπασει στο ξυλο αμα δε της δωσεις τα εξτρα λεφτα επειδη εχυσες ;) μπραβο μηδα πανεξυπνη ιδεα φιλεπαιδιά να ψάψχνετε για αματούρια μασατζούδες και να τις φέρνετε σπίτι εμένα αυτή είναι η γνώμη μου![]()
ΠΑΛΙ καλα.Ψηφισε Ν.Δ.φιλε οπως εγωσκόπευα να τους ψυφίσω αλλά μετά τον τύπο με το καρότο και την άλλη που πάει σουρωμένη στην βουλή δεν...![]()
Ενω το να φέρνεις σπίτι σου την υποψήφια αρπάχτρα είναι νορμαλ.![]()
ΜΗΝ γελας φιλε θα τρως τριφυλια με το συριζα
ωραια ιδεα, και απεξω απο την πορτα του σπιτιου σου να παραφυλαει ο τεραστιος μπραβος της να σε σπασει στο ξυλο αμα δε της δωσεις τα εξτρα λεφτα επειδη εχυσες ;) μπραβο μηδα πανεξυπνη ιδεα φιλε![]()
ΜΗΝ γελας φιλε θα τρως τριφυλια με το συριζα![]()
αθέλεις να γίνουμε χρυσαυγίτες να πάμε κάθε μέρα για τσίπουρα και μετά να δέρνουμε πακιστανούς ?![]()
ΟΧΙ φιλε ειμαι κεντροδεξιος Πατριωτης με ολιγον χουντικο αιμα και φιλο-βασιλικο προσανατολισμο.θέλεις να γίνουμε χρυσαυγίτες να πάμε κάθε μέρα για τσίπουρα και μετά να δέρνουμε πακιστανούς ?![]()
α
Τυπε προσεχε μονο μην δειρεις τον Πακιστανο εραστη του legoliαρη,γιατι τωρα που ερχεται ο Συριζα θα μας γαμησει ολους.Το νου σου.
ΟΧΙ φιλε ειμαι κεντροδεξιος Πατριωτης με ολιγον χουντικο αιμα και φιλο-βασιλικο προσανατολισμο.![]()
![]()
![]()
ε παρταλίγο τουρκο-πακιστανο λάγνοι είναι![]()
εγώ ριζοσπαστικός χριστιανοδημοκράτης, με δόση πατριωτη συντιριτικού και ρίζες αναρχοκαπιταλιστή![]()
Δεν ξέρω αν σας το έχω πεί αλλά ο Αντώνης είναι ξαδερφός μου. ;)
Τίποτα. ;)άσε τις εισαγωγές και πες την μαλακία σου ;)
Τόσο που να με σπρώξει λίγο στην επετηρίδα.πόσο μακρινός![]()