Επισκέπτης
Ο καθενας εχει 5 ψηφους...200 ατομα εχουν ψηφισει.
Μηδα κλεισε ρε την ψηφοφορια, η 8αδα εχει ξεχωρισει ηδη.
παρατήρησες ότι φέτος δεν είχαμε φαινόμενα έντονης κλωνοποίησης όπως άλλες χρονιές
Ο καθενας εχει 5 ψηφους...200 ατομα εχουν ψηφισει.
Μηδα κλεισε ρε την ψηφοφορια, η 8αδα εχει ξεχωρισει ηδη.
H 8η θέση παίζει ακόμα. Ενημερωτικά σας το λέω, ο Picker γαμάει μέρα παρά μέρα και έχει να τραβήξει μαλακία από το 2010.
Μονο 600 αριθμούς έξω έπεσες
φιλε θες συριζα;λεπτομέρειες
παρατήρησες ότι φέτος δεν είχαμε φαινόμενα έντονης κλωνοποίησης όπως άλλες χρονιές
Πού το ξέρεις
Σε στούντιο πας;
φιλε θες συριζα;
Δεν πειραζει, ξερει ο Μηδας. θα βαλει 8+1 γιατι ο ενατος είναι ο επικος Λεγκολας.H 8η θέση παίζει ακόμα. Ενημερωτικά σας το λέω, ο Picker γαμάει μέρα παρά μέρα και έχει να τραβήξει μαλακία από το 2010.
Αρα?σκόπευα αλλά μετά τον τύπο με το καρότο και την άλλη που πάει σουρωμένη στην βουλή δεν...
για την ψηφοφορία ήταν το σχόλιο αποκλειστικά
να τα και τα ανοιγματα στην γκαιη κοινοτητα για ψηφοθηρικους λογους εισαι η συντηρηση αλεξΔεν πειραζει, ξερει ο Μηδας. θα βαλει 8+1 γιατι ο ενατος είναι ο επικος Λεγκολας.
πως θα πεταχτεις? εχεις αυτοματο σατανα?Το ξέρω
Λεω να πεταχτω πειραιώς 193
Να κάνεις τι?Το ξέρω
πως θα πεταχτεις? εχεις αυτοματο σατανα?
Το ξέρω
τα παγωμενα αρτοσκευασματα ειναι πεταμενα λεφτα ;)αφού άλλες χρονιές έβλεπες να γίνεται ξαφνική ανατροπή με +100 ψήφους μέσα στα ξημερώματα σε έναν υποψήφιο για να γλιτώσει ο άλλος
νομίζω τα στούντιο είναι πεταμένα λεφτά γνώμη μου
Ενω το να φέρνεις σπίτι σου την υποψήφια αρπάχτρα είναι νορμαλ.αφού άλλες χρονιές έβλεπες να γίνεται ξαφνική ανατροπή με +100 ψήφους μέσα στα ξημερώματα σε έναν υποψήφιο για να γλιτώσει ο άλλος
νομίζω τα στούντιο είναι πεταμένα λεφτά γνώμη μου