Επισκέπτης
Ο καθενας εχει 5 ψηφους...200 ατομα εχουν ψηφισει.
Μηδα κλεισε ρε την ψηφοφορια, η 8αδα εχει ξεχωρισει ηδη.
παρατήρησες ότι φέτος δεν είχαμε φαινόμενα έντονης κλωνοποίησης όπως άλλες χρονιές
Ο καθενας εχει 5 ψηφους...200 ατομα εχουν ψηφισει.
Μηδα κλεισε ρε την ψηφοφορια, η 8αδα εχει ξεχωρισει ηδη.
H 8η θέση παίζει ακόμα. Ενημερωτικά σας το λέω, ο Picker γαμάει μέρα παρά μέρα και έχει να τραβήξει μαλακία από το 2010.![]()
φιλε θες συριζα;λεπτομέρειες![]()
παρατήρησες ότι φέτος δεν είχαμε φαινόμενα έντονης κλωνοποίησης όπως άλλες χρονιές![]()
Πού το ξέρεις
Σε στούντιο πας;
φιλε θες συριζα;
Δεν πειραζει, ξερει ο Μηδας. θα βαλει 8+1 γιατι ο ενατος είναι ο επικος Λεγκολας.H 8η θέση παίζει ακόμα. Ενημερωτικά σας το λέω, ο Picker γαμάει μέρα παρά μέρα και έχει να τραβήξει μαλακία από το 2010.![]()
Αρα?σκόπευα αλλά μετά τον τύπο με το καρότο και την άλλη που πάει σουρωμένη στην βουλή δεν...![]()
για την ψηφοφορία ήταν το σχόλιο αποκλειστικά![]()
να τα και τα ανοιγματα στην γκαιη κοινοτητα για ψηφοθηρικους λογουςΔεν πειραζει, ξερει ο Μηδας. θα βαλει 8+1 γιατι ο ενατος είναι ο επικος Λεγκολας.
πως θα πεταχτεις? εχεις αυτοματο σατανα?Το ξέρω
Λεω να πεταχτω πειραιώς 193
Να κάνεις τι?Το ξέρω
πως θα πεταχτεις? εχεις αυτοματο σατανα?![]()
Το ξέρω
τα παγωμενα αρτοσκευασματα ειναι πεταμενα λεφτα ;)αφού άλλες χρονιές έβλεπες να γίνεται ξαφνική ανατροπή με +100 ψήφους μέσα στα ξημερώματα σε έναν υποψήφιο για να γλιτώσει ο άλλος
νομίζω τα στούντιο είναι πεταμένα λεφτά γνώμη μου![]()
Ενω το να φέρνεις σπίτι σου την υποψήφια αρπάχτρα είναι νορμαλ.αφού άλλες χρονιές έβλεπες να γίνεται ξαφνική ανατροπή με +100 ψήφους μέσα στα ξημερώματα σε έναν υποψήφιο για να γλιτώσει ο άλλος
νομίζω τα στούντιο είναι πεταμένα λεφτά γνώμη μου![]()