Επισκέπτης
Έπιασες δουλεία αυτες τις μέρες,ευακιρία σου είναι οι παιδότοποι ψάχνουν καλικάτζαρους.
αν ήταν χαρακτήρας στο γκείμς θα ήταν ο τύριον εσύ ποιός θα ήσουν πιστεύεις μπέσα όμως ;)
Έπιασες δουλεία αυτες τις μέρες,ευακιρία σου είναι οι παιδότοποι ψάχνουν καλικάτζαρους.
αν ήταν χαρακτήρας στο γκείμς θα ήταν ο τύριον εσύ ποιός θα ήσουν πιστεύεις μπέσα όμως ;)
Με έπιασες απροετοίμαστο,θα μπορούσα να ήμουν ο Νεντ.
μηδα θα σου λειψω καθολου τωρα που θα φυγω απο το σαΙτ για παντα?
εγώ πιστεύω θα ήσουν ο δε χάουντ
για πλακα τους εχω κι εκει, θα μου θυμιζε τις καλες παλιες εποχες με ισιο και ΠΠο :-πού θα πας φίλε στο φόρουμ.γρ δεν μπορείς να σταθείς
για πλακα τους εχω κι εκει, θα μου θυμιζε τις καλες παλιες εποχες με ισιο και ΠΠο :-
απλα θα σταματησωνα γραφω μαν, δε θα ξαναλογκαρω ποτε
τον ξεφτυλισες τωρα :SΕσενα κάθε μερα σε συμπαθω και σε εκτιμω ολο και περισσοτερο!!!
ολα καλα φιλε το μονο κακο που επαθε ψυχικο τραλαλα ο σλαβιανκα και δεν θα κανουμε νωντοτσαρκες με κανα δυο ατομα που ηθελα κατα τα αλλα ολα οκεκεί είναι δε ρίαλ θινγκ όχι σαν το βιτάμ τον ίσιο και τον πάπια που τον γλεντάει το μισό σάιτ και το ρίχνει στο τρόλινγκ
αν βγάλεις το σωληνάκι να ξέρεις θα πεθάνεις ;)
ολα καλα φιλε το μονο κακο που επαθε ψυχικο τραλαλα ο σλαβιανκα και δεν θα κανουμε νωντοτσαρκες με κανα δυο ατομα που ηθελα κατα τα αλλα ολα οκ
θα σωσω τον κοσμο ;)τι θα κάνεις μετά
θα σωσω τον κοσμο ;)
με μια γρήγορη ματιά στις ψήφους μαζεύονται γύρω στα 700-800 άτομα .. :o
καλά κάθονται τόσα άτομα και διαβάζουν τέτοια τρολοθρέντ ?
είσαι μπεσαλής σου εύχομαι καλή επιτυχία
Ο καθενας εχει 5 ψηφους...200 ατομα εχουν ψηφισει.με μια γρήγορη ματιά στις ψήφους μαζεύονται γύρω στα 700-800 άτομα .. :o
καλά κάθονται τόσα άτομα και διαβάζουν τέτοια τρολοθρέντ ?
Ο καθενας εχει 5 ψηφους...200 ατομα εχουν ψηφισει.
Μηδα κλεισε ρε την ψηφοφορια, η 8αδα εχει ξεχωρισει ηδη.
Σύνολο ψηφοφόρων: 199
πώς δεν προκρίθηκες εσύ αγόραρε
τρεμεις χασοδικη μην εμφανιστει ξαφνικα ο ΠΠος με το φαν κλαμπ τουΟ καθενας εχει 5 ψηφους...200 ατομα εχουν ψηφισει.
Μηδα κλεισε ρε την ψηφοφορια, η 8αδα εχει ξεχωρισει ηδη.
τώρα το πρόσεξα