The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.729
- Πόντοι
- 25.467
τις μπαταριες απο που τις παιρνεις?
Έχω λέβητα με κάρβουνο. ;)
τις μπαταριες απο που τις παιρνεις?
Μα δεν ηταν η ηλικια το αξιοπεριεργο!!!
μαζουτ ;)Έχω λέβητα με κάρβουνο. ;)
για το σημιτη ειπες ρε, ελαιοπαραγωγος ειναιΜινιατουρίστα μοντελίστρια;
Δεν εχω συναντησει μεχρι τωρα κατι αντιστοιχοΜινιατουρίστα μοντελίστρια;
Που το ξετρυπωσες 80 σελιδες μετα?? :o
Καλα μη βαρας!!!!Δικό μου ήταν, αλλά ξέχασα να απαντήσω στην ώρα του. Γιορτές βλέπεις....!! Έχουμε κι άλλες υποχρεώσεις
μαζουτ ;)
μακαρι να καιγανε ξυλοκαρβουνο...το τι μελαμινη και παλιο λουστραρισμενο επιπλο εχει καει.... :SΑσχετο, αλλα τωρα που λεμε για καυσιμα, παρατηρησα οτι τις τελευταιες μερες το "παιδι" μυριζε καπως, οταν εβγαινε εξω!!!
Τελικα, το τριχωμα ποτιζε μυρωδια απο το ξυλοκαρβουνο που καινε ορισμενοι
Μποχα τρελη!!! :Sμακαρι να καιγανε ξυλοκαρβουνο...το τι μελαμινη και παλιο λουστραρισμενο επιπλο εχει καει.... :S
Thanks για το θετικο σχολιο. πρωι, πρωι σα φουρναρης εριξα τις 5 ψηφους.όχι φίλε λυπάμαι αν και τύπος που αποκαλεί την πούτσα του ντούντα πληρεί τις προϋποθέσεις
Μπαρμπα θα παιξουμε Πρεφα καμμια μερα?Είμαι σαν τον κ. Σημίτη (στο πιό ηλικιωμένο)
Οι ψηφοφοριες θα ηταν αξιοπιστες αν υπηρχε καποιο οριο σχολιων για να συμμετεχεις. Σε ορισμενα forums για παραδειγμα κατηγοριες οπως αγγελιες δεν εχεις προσβαση αν δεν εχεις οριο των 100. Τα εχω ξαναπει παλαιοτερα, νομιζω οτι θεμα της Διοικησης αν επιθυμει παταξη του φαινομενου των κλωνων.ο αλλος εφιαξε νικ alexalex7777 τι καψιμο... :S
καλως τονAντισθενη
Ξαναρθα ρε φιλε...
.......Ωραίο θέμα παιδιά ,ψηφισα ηδη
την πάρτη μου μόνο ψήφισα
στρατηγικά κ μόνο
καργιόλες βάλτε με στην 8αδα γαμώ την εμετική ομοφοβία σας σούργελα ούλα
Εγω ψήφισα Picker για τι αν μιλάει σοβαρά είναι για Δαφνί.