Νέα

Μίστερ μαλάκας bourdela.com 2014

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 76K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιός υπήρξε ο μεγαλύτερος μλκς του σάιτ για το 2014? ΤΕΛΙΚΟΣ - ΠΑΡΑΤΑΣΗ

• alex71

Ψήφοι: 62 47,7%
  • tramountana

Ψήφοι: 68 52,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    130

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Ασχετο, αλλα τωρα που λεμε για καυσιμα, παρατηρησα οτι τις τελευταιες μερες το "παιδι" μυριζε καπως, οταν εβγαινε εξω!!!
Τελικα, το τριχωμα ποτιζε μυρωδια απο το ξυλοκαρβουνο που καινε ορισμενοι  :headbang: :headbang:

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Ασχετο, αλλα τωρα που λεμε για καυσιμα, παρατηρησα οτι τις τελευταιες μερες το "παιδι" μυριζε καπως, οταν εβγαινε εξω!!!
Τελικα, το τριχωμα ποτιζε μυρωδια απο το ξυλοκαρβουνο που καινε ορισμενοι  :headbang: :headbang:
μακαρι να καιγανε ξυλοκαρβουνο...το τι μελαμινη και παλιο λουστραρισμενο επιπλο εχει καει.... :S

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
ο αλλος εφιαξε νικ alexalex7777  :uglystupid: τι καψιμο... :S

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Μεμούλη καληνύχτα!!!  :-* :-* :-*
Αντε κ ξανασκεψου το  ;)

nutcase13

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2014
Like
0
Πόντοι
1
κακώς η erinal είναι δευτερη.Έχω βριστεί μαζι της μια φορά αλλά γενικα έχει οκ απόψεις και δεν αξίζει να είναι στην 3αδα.Και οχι δεν με ενδιαφέρει να την γαμήσω ,απλά λέω μια γνώμη...τραμουντάνας επρεπε να ναι πρώτος και οχι ο alex και ας είναι σαμαρικός φλούφλης!

Εγω ψήφισα Picker για τι αν μιλάει σοβαρά είναι για Δαφνί.Τραμουντάνα γιατι βγάζει μια κακία και νόμιζει οτι είναι κάτι ανώτερο :S .Αλεξ ψήφισα γιατί με βιδώνει με τις ιδέες του(αν και εκτιμώ δεόντως ,οτι είναι αλήτρα και κερατώνει την συζυγο με την καψούρα με 9 γράμματα :rolleyes: ).Ψηφισα και πορνομεταναστοβλάκα γιατι είναι καραφλοδαιμονας με καθυστέρηση ,μιλαει σαν να μασαει την κασέτα και είναι οτι πιο γελοίο και χαμηλο(πιο χαμηλο και απο picker) υπάρχει εδω μέσα.Ο αλλος ηταν απλά για να μπει στην βουλή :rockon:

Επισκέπτης
όχι φίλε λυπάμαι αν και τύπος που αποκαλεί την πούτσα του ντούντα πληρεί τις προϋποθέσεις :thumbsup:
Thanks για το θετικο σχολιο. πρωι, πρωι σα φουρναρης εριξα τις 5 ψηφους.
Τον Αλεξη δεν τον ψηφισα (οπως κι εσενα ουτε τωρα, ουτε πριν).
Του Πανοφανη εριξα μια, μπας και συνελθει...
Τα υπολοιπα 4 ατομα δεν τα αποκαλυπτω ως τις 4δες του ΚΙΝΟ :grin:

Είμαι σαν τον κ. Σημίτη (στο πιό ηλικιωμένο)
Μπαρμπα θα παιξουμε Πρεφα καμμια μερα?
Μετα ομως θα παμε για κανενα μαρκαλο, ενταξει?
Μετραω ωρες, αυριο πρωι θα παω στη Μπαρμπυ να την κανω να κατουριεται!

ο αλλος εφιαξε νικ alexalex7777  :uglystupid: τι καψιμο... :S
Οι ψηφοφοριες θα ηταν αξιοπιστες αν υπηρχε καποιο οριο σχολιων για να συμμετεχεις. Σε ορισμενα forums για παραδειγμα κατηγοριες οπως αγγελιες δεν εχεις προσβαση αν δεν εχεις οριο των 100. Τα εχω ξαναπει παλαιοτερα, νομιζω οτι θεμα της Διοικησης αν επιθυμει παταξη του φαινομενου των κλωνων.
Εγω προσωπικα δε γινεται να φτιαξω κλωνο, γιατι μου ξεφευγουν λεξεις που δεν τα λετε ευκολα (ιδιαζουσες), ασε που εχω συγκεκριμενο τροπο γραφης, κανω ΚΑΡΑΜΠΑΜ ΑΠΟ ΜΙΛΙΑ!

Επισκέπτης
την πάρτη μου μόνο ψήφισα

στρατηγικά κ μόνο

καργιόλες βάλτε με στην 8αδα γαμώ την εμετική ομοφοβία σας σούργελα ούλα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom