Επισκέπτης
παιδιά όσοι θεωρείτε μαλάκα τον άλεξ μην τον ψηφίζετε ο τύπος διψάει για αναγνώριση χάρη του κάνετε με την ψήφο σας σκεφτείτε το λίγο
Ασχετο, αλλα τωρα που λεμε για καυσιμα, παρατηρησα οτι τις τελευταιες μερες το "παιδι" μυριζε καπως, οταν εβγαινε εξω!!!
Τελικα, το τριχωμα ποτιζε μυρωδια απο το ξυλοκαρβουνο που καινε ορισμενοι
Στον αλεξ αναφέρεσαι;
το προβλημα μου ειναι οτι το τραβαει και βιντεο τυπε, εμεις τι φταιμε δλδ
κακώς η erinal είναι δευτερη.Έχω βριστεί μαζι της μια φορά αλλά γενικα έχει οκ απόψεις και δεν αξίζει να είναι στην 3αδα.Και οχι δεν με ενδιαφέρει να την γαμήσω ,απλά λέω μια γνώμη...τραμουντάνας επρεπε να ναι πρώτος και οχι ο alex και ας είναι σαμαρικός φλούφλης!
Εγω ψήφισα Picker για τι αν μιλάει σοβαρά είναι για Δαφνί.Τραμουντάνα γιατι βγάζει μια κακία και νόμιζει οτι είναι κάτι ανώτερο :S .Αλεξ ψήφισα γιατί με βιδώνει με τις ιδέες του(αν και εκτιμώ δεόντως ,οτι είναι αλήτρα και κερατώνει την συζυγο με την καψούρα με 9 γράμματα ).Ψηφισα και πορνομεταναστοβλάκα γιατι είναι καραφλοδαιμονας με καθυστέρηση ,μιλαει σαν να μασαει την κασέτα και είναι οτι πιο γελοίο και χαμηλο(πιο χαμηλο και απο picker) υπάρχει εδω μέσα.Ο αλλος ηταν απλά για να μπει στην βουλή
γιατι εσεις δεν την προσβαλετε και την μειωνετε συνεχως μαν;να τα λεμε αυταΦιλε ωρες ωρες η έριναλ βγάζει μια κακια ... ξέρεις σου δειχνει χαρουμενη και χαριτωμένη αλλα κάποιες φορές δεν μπορει να κρατηθει και βγαινει η κακια και το σνομπαρισμα του στυλ εγω ειμαι μονο η πάρτη μου και δεν ειμαι ομάδα με κανεναν.
Εκτος του οτι έχει γινει αρκετες φορές προσβλητικη χωρις λογο ... απλα επειδη δεν της αρέσει κάτι που επιλέγεις εσυ θα προσπαθησει να σε προσβάλλει και να σε μειώσει.
γιατι εσεις δεν την προσβαλετε και την μειωνετε συνεχως μαν;να τα λεμε αυτα
εγω ειμαι μονο η πάρτη μου και δεν ειμαι ομάδα με κανεναν.
δεν την ξέρω καθόλου την τύπισα αλλά αυτό είναι αρετή
Κατα τον μπολντισμο οχι. Boldship is everything
ξέρω..
παρέες,χοροί και άλλα τέτοια ξεράσογλου
Ta party ξέχασες
Ta party ξέχασες
Γρεναδίνη,τσίχλες και θεούσες.Party εννοείς βεβαίως πουτάνες κοκαϊνη και αλκοόλη ε;
τα ναρκωτικα ειναι για αδυναμους χαρακτηρεςParty εννοείς βεβαίως πουτάνες κοκαϊνη και αλκοόλη ε;
Γρεναδίνη,τσίχλες και θεούσες.
τα ναρκωτικα ειναι ή για χαζους ή για αδυναμους χαρακτηρες
Είχε πεί για πάρτυ στην πιλοτή του και θα φυλούσε τις τουαλέτες μην γίνει τίποτα.υποθέτω ότι αυτα είναι "αργκώ" και συμβολικές ονομασίες για τίποτα "παράξενα" πράγματα ε;
...όλοι θα πεθάνουμε μαν , γιατί να μην το διασκεδάσουμε πρίν ?
(φιλοσοφικό ερώτημα)