wilde rose
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
:o :o :o :o :oΠοιος μαρτύρησε ότι είμαι κωλάκιας;
:o :o :o :o :oΠοιος μαρτύρησε ότι είμαι κωλάκιας;
του κωλου εισαι μαν ;)
θα θελες να εισαι νωντοτυπος ;) δε μπορεις να συγχωρησεις την απορριψη σου..ε ....τι να κανουμε....μπορεις να γινεις μπολντοτυπος αμα ξερεις να χορευεις και διαπρεπεις στη μαλακια ;)Πάλι καλά που δεν είμαι για τον πούτσο, όπως ο νώντας και η ακολουθία του.
Τι να την κανω τη μινιατουρα!!!
δεν είμαι για τον πούτσο, όπως ο νώντας και η ακολουθία του.
Το ιδιο λέμε ;)Να την βάλετε στο κωλομοδίνο σας.
θα θελες να εισαι νωντοτυπος ;) δε μπορεις να συγχωρησεις την απορριψη σου..ε ....τι να κανουμε....μπορεις να γινεις μπολντοτυπος αμα ξερεις να χορευεις και διαπρεπεις στη μαλακια ;)
την γαμησες αγιε....θα σε πανε αιμα ;)
οχι ρε τυπε , χρονιαρες μερες τι μας περασες τιποτα αγριους? νωντισμος >>> αγαπη >>> ουμανισμοςτην γαμησες αγιε....θα σε πανε αιμα ;)
οχι ρε τυπε , χρονιαρες μερες τι μας περασες τιποτα αγριους? νωντισμος >>> αγαπη >>> ουμανισμος
Τελευταια εχετε χαλασει!!!οχι ρε τυπε , χρονιαρες μερες τι μας περασες τιποτα αγριους? νωντισμος >>> αγαπη >>> ουμανισμος
ε μα .... μη του γαμησω κανα σπιτακι χριστουγεννιατικαΜην τον παρεξηγήτε...
Είναι αλεξιστής ο καημένος.
Ουτε καν!!!!Μην τον παρεξηγήτε...
Είναι αλεξιστής ο καημένος.
2 και σημερα ;)Τελευταια εχετε χαλασει!!!
Κριμα2 και σημερα ;)
Ουτε καν!!!!
Πολυ πιο σοφτ κ με μεγαλη χαρη!!!
Το πηγαινες αλλου, εγω το πηρα σαν πιρφορος!!!Έτσι οπώς το έγραψα.
Νομίζει κι αυτός πως υπάρχουν ομάδες που στοχοποιούν άτομα και τα τραμπουκίζουν επειδή είναι ανώτερα και έχουν επίπεδο, και όχι επειδή γράφουν μαλακίες.
γιατι ρε, θα χαρει πολυς κοσμος με το τελος του νωντισμου ;) θα φυγει ενα βαρος απο πανω απο πολλους πιρφοραγαπουληδες τραβελοφιλους του σαϊτ
Τελευταια ομολογω οτι σας εχω συμπαθησει.γιατι ρε, θα χαρει πολυς κοσμος με το τελος του νωντισμου ;) θα φυγει ενα βαρος απο πανω απο πολλους πιρφοραγαπουληδες τραβελοφιλους του σαϊτ
να πας για εξορκισμο και να διαβαζεις αλεξ71 πρωϊ μεσημερι βραδυΤελευταια ομολογω οτι σας εχω συμπαθησει.
Δεν ξερω τι φταιει και αν πρεπει να το κοιταξω