memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
ειχε ακουσει πως πισω απο καθε μεγαλο αντρα κρυβεται μια τεραστια γυναικα, απλα δε καταλαβε το μεταφορικο νοημα της εκφρασης ;)Μπορούσε και μόνος του ασφαλώς!!!!
ειχε ακουσει πως πισω απο καθε μεγαλο αντρα κρυβεται μια τεραστια γυναικα, απλα δε καταλαβε το μεταφορικο νοημα της εκφρασης ;)Μπορούσε και μόνος του ασφαλώς!!!!
Ουτε εγω τυπε και το ξερει ο χασοδικης και ας με εχει πει και αλβανο στο παρελθον
*Μηδα πουσταρα αυριο θα σε λιωσουν οι κλωνοι μου φιλε ;)
δε γαμαει αρσενικους σκυλους ρε ο πορνομητσος, τι ειναι γκεη κτηνοβατης?δεν έχει να κάνει αυτό και γω έχω πει 2 κουβέντες με τον βάρο από κοντά και τώρα εύχομαι να του γαμήσει τον σκύλο ο πορνομετανάστης
ειχε ακουσει πως πισω απο καθε μεγαλο αντρα κρυβεται μια τεραστια γυναικα, απλα δε καταλαβε το μεταφορικο νοημα της εκφρασης ;)
Ουτε εγω τυπε και το ξερει ο χασοδικης και ας με εχει πει και αλβανο στο παρελθον
*Μηδα πουσταρα αυριο θα σε λιωσουν οι κλωνοι μου φιλε ;)
δε γαμαει αρσενικους σκυλους ρε ο πορνομητσος, τι ειναι γκεη κτηνοβατης?
γιατι δεν το φολιαζεις;θα ντύσουμε το μπος με φουστανάκι δεν θα καταλάβει τίποτα ;)
γιατι δεν το φολιαζεις;
Ποτε σε ειπα Αλβανο ρε τύπε?Ουτε εγω τυπε και το ξερει ο χασοδικης και ας με εχει πει και αλβανο στο παρελθον
τι μαλακαπιο πολύ θα υποφέρει με το ξεκώλιασμα ;)
Μπορούσε και μόνος του ασφαλώς!!!!
Όνειρα γλυκά ( και κρατήστε τα χέρια σας πάνω από την κουβέρτα ).κ.Αγιε σας καληνυχτω.Καληνυχτω και την απαξιωτικη Ροουζ
πανταΌνειρα γλυκά ( και κρατήστε τα χέρια σας πάνω από την κουβέρτα ).
Καληνυχτα κ ονειρα γλυκα!!!
Εχει ορεξη το μωρο μου. Τι πρόβλημα εχεις εσυ?κραταει κανεις χρονο ποση ωρα ειναι στο ψυγειο η ροζυ ;) μη λετε μετα οτι τη λεω χοντρη ;)
ευχαριστω.Καλη συνεχεια σε εσενα και να μπαινεις λιγο πιο νωριςΚαληνυχτα κ ονειρα γλυκα!!!
κραταει κανεις χρονο ποση ωρα ειναι στο ψυγειο η ροζυ ;) μη λετε μετα οτι τη λεω χοντρη ;)