alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.280
- Πόντοι
- 8.006
Καποιος εχασε την ψυχραιμια του και μπερδευει τις παραθεσεις.φανταζομαι σε αλλον παει αυτο.
Καποιος εχασε την ψυχραιμια του και μπερδευει τις παραθεσεις.φανταζομαι σε αλλον παει αυτο.
η μασωνια του δσα ειναι τυπε ;)Είναι η ΑΠΟΛΥΤΗ αληθεια. Η Ροζυ πληρωνει την επιλογή να σας την σπασει επιλεγοντας να είναι με αυτόν που σας την σπαει περισσοτερο.
Ναι, φυσικα. Τι ερωτηση είναι αυτή?από δω μέσα την γνώρισες
Μποκα καμαρι μου εμενα λες κλωνο μεταφανταζομαι σε αλλον παει αυτο.
φανταζομαι σε αλλον παει αυτο.
οι πιρφοροι την κατεστρεψαν...ΟΙ ΠΙΡΦΟΡΟΙΤύπε οι αριστεροι και η αριστερά πολιτική κατεστρεψε αυτή τη χωρα
Είναι η ΑΠΟΛΥΤΗ αληθεια. Η Ροζυ πληρωνει την επιλογή να σας την σπασει επιλεγοντας να είναι με αυτόν που σας την σπαει περισσοτερο.
Ναι, φυσικα. Τι ερωτηση είναι αυτή?
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*Είναι η ΑΠΟΛΥΤΗ αληθεια. Η Ροζυ πληρωνει την επιλογή να σας την σπασει επιλεγοντας να είναι με αυτόν που σας την σπαει περισσοτερο.
σκάσε μωρή θυμάμαι κι εγώ που ήσουν παρούσα ;)
μήπως ήταν στημένο το παιχνίδι
Όχι ρε, για ποιον λογο?
Ναι.παντως αλεξ εγω δεν σε μισω.Ισα-ισα εχουμε πει και 2 κουβεντες
σατανικοΓια να κερδίσετε τον τίτλο. ;)
ετσι να ξεκαθαριζουμε τα πραγματα
Μπορούσε και μόνος του ασφαλώς!!!!Για να κερδίσετε τον τίτλο. ;)
παντως αλεξ εγω δεν σε μισω.Ισα-ισα εχουμε πει και 2 κουβεντες
Ουτε εγω τυπε και το ξερει ο χασοδικης και ας με εχει πει και αλβανο στο παρελθονπαντως αλεξ εγω δεν σε μισω.Ισα-ισα εχουμε πει και 2 κουβεντες
δεν έχει να κάνει αυτό και γω έχω πει 2 κουβέντες με τον βάρο από κοντά και τώρα εύχομαι να του γαμήσει τον σκύλο ο πορνομετανάστης