Νέα

Μίστερ μαλάκας bourdela.com 2014

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 76K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιός υπήρξε ο μεγαλύτερος μλκς του σάιτ για το 2014? ΤΕΛΙΚΟΣ - ΠΑΡΑΤΑΣΗ

• alex71

Ψήφοι: 62 47,7%
  • tramountana

Ψήφοι: 68 52,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    130

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
τι όχι ρε με τόση διαφήμιση που έχει φάει η σόλγκαρ τρως την βιταμίνα και νομίζεις ότι έχεις πάρει ενεργειακή βόμβα είπαμε αυτά είναι θέμα μυαλού ως επί το πλείστον ;)
εγω σου εχω πει. ;)

Επισκέπτης
Τύπε μιλαμε για πιρφορίαση που μπροστα της φαινομαι παιδακι του νηπιαγωγείου.
Ευτυχως είμαι ευγενης και δεν προκειται να τους ξεμπροστιασω συγκεκριμενα, μερικους.
:2funny: τα λες εσυ αυτα που ετρεχες απο πισω της σαν κανα σκυλακι και με ελεγες μεχρι και ΠΑΟΚ γινομαι για να με κατσει. τα ξεχασες κουφαλα  :)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.735
Πόντοι
25.467
Α ηταν ερωτηση που ηθελε απαντηση? Δηλαδη η Ροζυ προκαλει όπως ο Λακης αρα καλα να παθει. Καλα το πας. Συνεχισε.

Πάλι αποφεύγετε να απαντήσετε, αλλά δεν πειράζει. Το γνώριζα οτι είστε αγνώμων.

Για την "ιστορία" πάντως να γνωρίζετε ότι εχώ ήδη ξεκαθαρισει την θέση μου για την "υποθεση"  στο άτομο που το αφορούσε, και μονον αυτό. Όλα τα υπόλοιπα τα θεωρώ κατινιες για πιρπιτσόλια.

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
:2funny: τα λες εσυ αυτα που ετρεχες απο πισω της σαν κανα σκυλακι και με ελεγες μεχρι και ΠΑΟΚ γινομαι για να με κατσει. τα ξεχασες κουφαλα  :)
α τον ψευτηηηη και πηγε να μου κλαφτει πιο πριν  :o

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Πάλι αποφεύγετε να απαντήσετε, αλλά δεν πειράζει. Το γνώριζα οτι είστε αγνώμων.

Για την "ιστορία" πάντως να γνωρίζετε ότι εχώ ήδη ξεκαθαρισει την θέση μου για την "υποθεση"  στο άτομο που το αφορούσε, και μονον αυτό. Όλα τα υπόλοιπα τα θεωρώ κατινιες για πιρπιτσόλια.
Εγω άλλα πραγματα θεωρω "ξεκαθάρισμα". Επρεπε ολοι να την εχετε κραξει δημοσιως γιατι όλα εχουν και ένα οριο.
Ο καθενας σας εχει βρει και μια δικαιολογια για να κανει το παγώνι.

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
ψηφιζουμε αντισθενη που μπαναρισε τον απολυτο και πορνοπαπο παιδια , μη ξεχνιομαστε  :)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.735
Πόντοι
25.467
Εγω άλλα πραγματα θεωρω "ξεκαθάρισμα". Επρεπε ολοι να την εχετε κραξει δημοσιως γιατι όλα εχουν και ένα οριο.
Ο καθενας σας εχει βρει και μια δικαιολογια για να κανει το παγώνι.

Όταν την "εκραξα" για προσωπικούς λόγους (υποστηριξη στην μακαρίτισσα την Μαρθουλα) εσείς πήρατε θέση;;;

Αλλά ξέχασα... Ο καθένας έχει μια δικαιολογία για να κάνει το παγωνι, και μετά έχει και το θράσος να κατηγορει τους άλλους επειδη ποιουν την νήσσαν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom