εγω σου εχω πει. ;)τι όχι ρε με τόση διαφήμιση που έχει φάει η σόλγκαρ τρως την βιταμίνα και νομίζεις ότι έχεις πάρει ενεργειακή βόμβα είπαμε αυτά είναι θέμα μυαλού ως επί το πλείστον ;)
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Επισκέπτης
τα λες εσυ αυτα που ετρεχες απο πισω της σαν κανα σκυλακι και με ελεγες μεχρι και ΠΑΟΚ γινομαι για να με κατσει. τα ξεχασες κουφαλαΤύπε μιλαμε για πιρφορίαση που μπροστα της φαινομαι παιδακι του νηπιαγωγείου.
Ευτυχως είμαι ευγενης και δεν προκειται να τους ξεμπροστιασω συγκεκριμενα, μερικους.
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.735
- Πόντοι
- 25.467
Α ηταν ερωτηση που ηθελε απαντηση? Δηλαδη η Ροζυ προκαλει όπως ο Λακης αρα καλα να παθει. Καλα το πας. Συνεχισε.
Πάλι αποφεύγετε να απαντήσετε, αλλά δεν πειράζει. Το γνώριζα οτι είστε αγνώμων.
Για την "ιστορία" πάντως να γνωρίζετε ότι εχώ ήδη ξεκαθαρισει την θέση μου για την "υποθεση" στο άτομο που το αφορούσε, και μονον αυτό. Όλα τα υπόλοιπα τα θεωρώ κατινιες για πιρπιτσόλια.
τα λες εσυ αυτα που ετρεχες απο πισω της σαν κανα σκυλακι και με ελεγες μεχρι και ΠΑΟΚ γινομαι για να με κατσει. τα ξεχασες κουφαλα
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Ελα, αηδιες.τα λες εσυ αυτα που ετρεχες απο πισω της σαν κανα σκυλακι και με ελεγες μεχρι και ΠΑΟΚ γινομαι για να με κατσει. τα ξεχασες κουφαλα
memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
α τον ψευτηηηη και πηγε να μου κλαφτει πιο πριν :oτα λες εσυ αυτα που ετρεχες απο πισω της σαν κανα σκυλακι και με ελεγες μεχρι και ΠΑΟΚ γινομαι για να με κατσει. τα ξεχασες κουφαλα
Επισκέπτης
εγω σου εχω πει. ;)
θα κάνεις ζημιά στα νεφρά διάκοψέ τις
μηνα παρα μηνα ;)θα κάνεις ζημιά στα νεφρά διάκοψέ τις
Επισκέπτης
Σταματα γιατι υπαρχουν αυτα.Ελα, αηδιες.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Εγω άλλα πραγματα θεωρω "ξεκαθάρισμα". Επρεπε ολοι να την εχετε κραξει δημοσιως γιατι όλα εχουν και ένα οριο.Πάλι αποφεύγετε να απαντήσετε, αλλά δεν πειράζει. Το γνώριζα οτι είστε αγνώμων.
Για την "ιστορία" πάντως να γνωρίζετε ότι εχώ ήδη ξεκαθαρισει την θέση μου για την "υποθεση" στο άτομο που το αφορούσε, και μονον αυτό. Όλα τα υπόλοιπα τα θεωρώ κατινιες για πιρπιτσόλια.
Ο καθενας σας εχει βρει και μια δικαιολογια για να κανει το παγώνι.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Ναι, σε δημοσια ποσταρισματα. Σε δημοσιο χαβαλέ. Όχι σε πιμι.Σταματα γιατι υπαρχουν αυτα.
Επισκέπτης
μηνα παρα μηνα ;)
δεν υπάρχουν μελέτες γι'αυτό που λες μόνο η λογική του μπακάλη θα χέσεις το συκώτι σου εγώ για σένα το λέω ;)
wilde rose
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Υστερα μου λεει οτι θα χασω....δεν υπάρχουν μελέτες γι'αυτό που λες μόνο η λογική του μπακάλη θα χέσεις το συκώτι σου εγώ για σένα το λέω ;)
ξερω τι κανω ;)δεν υπάρχουν μελέτες γι'αυτό που λες μόνο η λογική του μπακάλη θα χέσεις το συκώτι σου εγώ για σένα το λέω ;)
και ομως θα χασεις...Υστερα μου λεει οτι θα χασω....
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Μην ξεχασετε να μιλησετε παλι για "συνδρομα genovese"...Πάλι αποφεύγετε να απαντήσετε, αλλά δεν πειράζει.
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.506
- Πόντοι
- 12.756
δεν υπάρχουν μελέτες γι'αυτό που λες μόνο η λογική του μπακάλη θα χέσεις το συκώτι σου εγώ για σένα το λέω ;)
ξερει τι κανει
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.735
- Πόντοι
- 25.467
Εγω άλλα πραγματα θεωρω "ξεκαθάρισμα". Επρεπε ολοι να την εχετε κραξει δημοσιως γιατι όλα εχουν και ένα οριο.
Ο καθενας σας εχει βρει και μια δικαιολογια για να κανει το παγώνι.
Όταν την "εκραξα" για προσωπικούς λόγους (υποστηριξη στην μακαρίτισσα την Μαρθουλα) εσείς πήρατε θέση;;;
Αλλά ξέχασα... Ο καθένας έχει μια δικαιολογία για να κάνει το παγωνι, και μετά έχει και το θράσος να κατηγορει τους άλλους επειδη ποιουν την νήσσαν.
;) ;)ξερει τι κανει