alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Δεν θα μας πεις τι μαγαζι ανοιξες, να ερθω να ψωνισω?χο χο χο!! :-* :-* :-*
Με κραζει ο Σαμαροτσολιάς τρομάρα του!
Δεν θα μας πεις τι μαγαζι ανοιξες, να ερθω να ψωνισω?χο χο χο!! :-* :-* :-*
σαν αγαμητη ελλεηνιδα γεροντοκορη κανει δεν αντεχεται πλεον :-χο χο χο!! :-* :-* :-*
Δεν θα μας πεις τι μαγαζι ανοιξες, να ερθω να ψωνισω?
Καφε ανοιξα.Εχετε σκοπό να μου το κλείσετε κι αυτό?Δεν θα μας πεις τι μαγαζι ανοιξες, να ερθω να ψωνισω?
Να εφυγε από το Κολωνακι τύπε? Δυσκολο το κοβω. Κανενα μαγαζι με δωρα στη Σκουφα μυριζομαι.Θα ανοιξε καμια γκαλερι στα βορεια και θα κυκλοφοράει με καμια γουνα στους ωμους της
σουπερ μαρκετ ανοιξε...ξερεις εσυ ... ;)Δεν θα μας πεις τι μαγαζι ανοιξες, να ερθω να ψωνισω?
μουρο μου ατελειωτο :-* ο μονος λογος που δε σε ζηταω για δωρο απο τον αη βασιλη ειναι γιατι δε γινεται τ αλιντι να ταξιδευει με ελκηθρα και καμιναδες, θα του γραψω γραμμα οταν μαθω οτι αγορασε λιμο :-*
Εεεεεεεεεεεεεεεεελα!! Πού??Καφε ανοιξα.Εχετε σκοπό να μου το κλείσετε κι αυτό?
Να εφυγε από το Κολωνακι τύπε? Δυσκολο το κοβω. Κανενα μαγαζι με δωρα στη Σκουφα μυριζομαι.
μπα...ζουλευεις?αηδια εισαι πιρφορε. εμετος.
εκει που κλανει η αλεπου 1-0Εεεεεεεεεεεεεεεεελα!! Πού??
Θα ανοιξε καμια γκαλερι στα βορεια και θα κυκλοφοράει με καμια γουνα στους ωμους της
Απο εκεί ψώνιζε σώβρακα ο Μήδας?ποιο κολωνακι βρε μαλεα χασοδικη στα πατησια ειχε
Καλα με το αχτι που τον εχουν καποιοι εδω μεσα, θα παρει πολλους. Αν και χρηζει επισκεψεως εις ιατρον ωστε να επιληφθει επι του προβληματος....βαλε και πανοφανη ;)
χαχαχα ποσο fail....μπολντοhug
Θα ήταν ηλίθια αν το έλεγε,το μισό μπου εκεί θα ήταν για χαβαλέ.Οποιος ξερει πού είναι το καφέ της Αλι, να στειλει πμ.
Πληρωνω οσο οσο για την πληροφορια.
και αμα μαθεις τι θα κανεις δλδ, θα στειλεις τη ροουζ να της πει οτι θες να τη γαμησεις με τα βιαγκρα που μολις σου αγορασε απο το φαρμακειο?Οποιος ξερει πού είναι το καφέ της Αλι, να στειλει πμ.
Πληρωνω οσο οσο για την πληροφορια.
μπολντοhug
Απο εκεί ψώνιζε σώβρακα ο Μήδας?