Επισκέπτης
Στην φαση των 16 μηπως να φτιαχθούν 4 ομιλοι των 4 ή 2 ομιλοι των 8?
όχι γιατί κάνει κοιλιά το θέμα και κουράζει
Στην φαση των 16 μηπως να φτιαχθούν 4 ομιλοι των 4 ή 2 ομιλοι των 8?
Δεν σε ψηφισα, να ξερεις. Εκανα καλα?
ακουγεται οτι ο αλεξ φετος πληρωσε και πουλμαν για να φερει και ετεροδημοτες να τον ψηφισουν ;)Η ενσωμάτωση είναι μικρή ακόμα ;)
ακουγεται οτι ο αλεξ φετος πληρωσε και πουλμαν για να φερει και ετεροδημοτες να τον ψηφισουν ;)
ας χαρει αυτος τουλαχιστο γιατι οταν βγουν τα αποτελεσματα των εθνικων εκλογων θα κανει καταθεση ψυχης και θα σπασει ;)Έχει πετύχει υψηλή συσπείρωση.![]()
εχεις παρει χαμπαρι φανταζομαι πως οι ΠΠος εντ φρεντς δεν εχουν κανει ακομα την εμφανιση τους ;)Χαλαρα φέτος.
Για πρωινο τους εχω τους Μπόλντηδες και τις Πάπιες.
χαχαχα Σωστός καύλα μου .ας χαρει αυτος τουλαχιστο γιατι οταν βγουν τα αποτελεσματα των εθνικων εκλογων θα κανει καταθεση ψυχης και θα σπασει ;)
Εσυ τι χαιρεσαι? Το βραδυ των εκλογων θα σκασουν τα βυζια σου από το κακο σου.χαχαχα Σωστός καύλα μου .
Εσυ τι χαιρεσαι? Το βραδυ των εκλογων θα σκασουν τα βυζια σου από το κακο σου.
Θα εχεις βγαλει ακομη ένα κομμα εκτος βουλης.
Δεν ξερεις ότι η κουκλάρα η Αλι ψηφιζει Καμμενο?
μουρο μου ατελειωτο :-* ο μονος λογος που δε σε ζηταω για δωρο απο τον αη βασιλη ειναι γιατι δε γινεται τ αλιντι να ταξιδευει με ελκηθρα και καμιναδες, θα του γραψω γραμμα οταν μαθω οτι αγορασε λιμο :-*χαχαχα Σωστός καύλα μου .
Ας καβαλησει τον Ρούντολφ το ελαφακιμουρο μου ατελειωτο :-* ο μονος λογος που δε σε ζηταω για δωρο απο τον αη βασιλη ειναι γιατι δε γινεται τ αλιντι να ταξιδευει με ελκηθρα και καμιναδες, θα του γραψω γραμμα οταν μαθω οτι αγορασε λιμο :-*
Δεν ξερεις ότι η κουκλάρα η Αλι ψηφιζει Καμμενο?
Φετος θα το κανει πρωτη φορα. Αν το ειχε κανει στς προηγούμενες εκλογες θα είχαμε γλυτωσει από την παρουσια αυτου του κομματος.
Πες μου ότι σταύρωσε χαικάλη και κουικ?![]()
Φαρμακομούνα εν ολίγης.Φετος θα το κανει πρωτη φορα. Αν το ειχε κανει στς προηγούμενες εκλογες θα είχαμε γλυτωσει από την παρουσια αυτου του κομματος.
Το 2012 ειχε αναλαβει να ξεπαστρεψει το κομμα της Ντόρας.
χο χο χο!! :-* :-* :-*μουρο μου ατελειωτο :-* ο μονος λογος που δε σε ζηταω για δωρο απο τον αη βασιλη ειναι γιατι δε γινεται τ αλιντι να ταξιδευει με ελκηθρα και καμιναδες, θα του γραψω γραμμα οταν μαθω οτι αγορασε λιμο :-*
Δεν ξερω τύπε (ακομη).Φαρμακομούνα εν ολίγης.![]()