Νέα

Μίστερ μαλάκας bourdela.com 2014

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 76K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιός υπήρξε ο μεγαλύτερος μλκς του σάιτ για το 2014? ΤΕΛΙΚΟΣ - ΠΑΡΑΤΑΣΗ

• alex71

Ψήφοι: 62 47,7%
  • tramountana

Ψήφοι: 68 52,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    130

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.699
Πόντοι
3.656
ο αντι μπαναρισε τον απολυτο μαν  :uglystupid:

τυπε δεν εχει φαει μπαν ο απολυτος.μηπως ειναι περιπτωση οπως του ιπποτη που διαγραφεται απο μονος του και μετα ξαναμπαινει με τον διαγραμμενο λογαριασμο;  :rockon: :rockon: :rockon:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
ο αντισθενης δηλωσε οτι ο απολυτος δεν εχει φαει μπαν

Επισκέπτης
με ορατό τον κίνδυνο να μην πραγματοποιηθεί ο καθιερωμένος θεσμός έβγαλα "στο πόδι" μια λίστα με όσους θυμόμουν αυτή τη στιγμή, κυρίως άτομα που ποστάρουν αρκετά στο φόρουμ, άλλοι μαλάκες κατά την γνώμη μου και άλλοι όχι, ήταν αδύνατον να συμπεριλάβω τον κάθε μαλάκα που γράφει εδώ μέσα, άρα η λίστα είναι κάπως ενδεικτική

όμως περιλαμβάνει πολλά τρανταχτά ονόματα και φαβορί για τον τίτλο ;)

έβαλα επιλογή να εμφανιστούν τα αποτελέσματα μετά τη λήξη της ψηφοφορίας για μεγαλύτερο σασπένς και προκειμένου να μην επηρεάζεται ο ψηφοφόρος, σε αυτή τη φάση μιας και είναι πολλά τα ονόματα έχετε δικαίωμα για 10 ψήφους

θα ακολουθήσει φάση των 16, των 8, των 4 και ο μεγάλος τελικός, κάθε ψηφοφορία δέον να διαρκεί 2 μέρες

*αν ξέχασα κανέναν τιτάνα πείτε τον να τον προσθέσω :think:
τυπε θελω να συμμετασχω κι εγω θα ειναι τιμη μου να ειμαι εστω στις πρωτες θεσεις

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
ο λακης πολυ χαμηλα ρε παιδια

Επισκέπτης
τυπε θελω να συμμετασχω κι εγω θα ειναι τιμη μου να ειμαι εστω στις πρωτες θεσεις

σ'έβαλα αλλά είναι δύσκολο να προκριθείς εκτός αν αρχίσεις να βρίζεις μάνες και τέτοια για να προκαλέσεις γρήγορα αντιπάθειες τότε μπορεί να γίνει καμμιά έκπληξη ;)

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.699
Πόντοι
3.656
καλα ρε τυποι,δεν εχετε μεσα τον λιλα;τι φοβαστε μην σας ρουφηξει με την σουφρα του και εξαφανιστειτε;   :S

Επισκέπτης
σ'έβαλα αλλά είναι δύσκολο να προκριθείς εκτός αν αρχίσεις να βρίζεις μάνες και τέτοια για να προκαλέσεις γρήγορα αντιπάθειες τότε μπορεί να γίνει καμμιά έκπληξη ;)
ευχαριστω για την τιμη δεν βριζω τυπε ειμαι καλο παιδι απ οτι λενε αλλα ο τιτλος θα με βοηθησει πιστευω στην μετεπειτα καριερα μου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom