gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
θα ψηφίσουν όλα τα ξαδέρφια μουπως θα το κανεις αυτο τυπε;
θα ψηφίσουν όλα τα ξαδέρφια μουπως θα το κανεις αυτο τυπε;
εχεις πολλα ξαδερφια ;θα ψηφίσουν όλα τα ξαδέρφια μου
τον μισο καμποεχεις πολλα ξαδερφια ;
είμαστε λεγεώναεχεις πολλα ξαδερφια ;
δεν έχω ποταπες κακίες μαν....ψηφιζω υπευθυνακαι ο νιπλ γιατι εχει μονο 9 ψηφους; πως κ δεν ειπες στα ξαδερφια να τον ψηφισουν;
θα υπαρξει ανταγωνισμος και για αυτον τον τιτλο τυπε,τα πραγματα ειναι ρευστα σε αυτη την κατηγορια,ενω για mr.malaka ο αλεξ ειναι το αδιαφιλονικητο φαβορι για τον τιτλοΝα κάνω μια πρόταση προς τον Μουέφα;
Όταν με το καλό ανακυρήξουμε τον φετινό νικητή της ψηφοφορίας για τον Μίστερ μαλάκα 2014 πως θα σας φαινόταν να θεσμοθετούσαμε κι ένα βραβείο για τον "Μίστερ πούστη" 2014;
Ούτε καν ψηφοφορία δεν θα χρειαστεί, ο νικητής είναι αδιαμφισβήτητος και θα ανακυρυχθεί εξ απονομής!
μουεφα είναι τυπε καλά την ειπες....μας έδινε και μαθήματα περί κλώνων ο αρχικλωνατζης ο στεκαςΝα κάνω μια πρόταση προς την "Μπουέφα";
Όταν με το καλό ανακυρήξουμε τον φετινό νικητή της ψηφοφορίας για τον Μίστερ μαλάκα 2014 πως θα σας φαινόταν να θεσμοθετούσαμε κι ένα βραβείο για τον "Μίστερ πούστη" 2014;
Ούτε καν ψηφοφορία δεν θα χρειαστεί, ο νικητής είναι αδιαμφισβήτητος και θα ανακυρυχθεί εξ απονομής!
Τυπε τι εννοεις, υπαρχει κακος πουστης στο bou?Δυσκολευομαι να ακολουθησω την σκεψη σου.Να κάνω μια πρόταση προς την "Μπουέφα";
Σωστα, μπορει να βγαλει τον ΓΑΠ... ;)η κάλπη είναι γκαστρωμένη, σύντροφε... ;)
τυπε υπαρχουν μελη που ειναι σε χειμερια ναρκη αλλα ξυπνανε για να ψηφισουν τον mr.malakas της σεζονας κρατησουν τα μοντερια κι ενα στατιστικο για το ποσα νεα μελη θα εγγραφουν αυτο το διαστημα ;)
χρονια πολλα....σε μαλακες και μη
υγ ο μονης ο μυδας απ οτι ειδα με μια συντομη ματια δεν μ εβαλε
θα υπαρξει ανταγωνισμος και για αυτον τον τιτλο τυπε,τα πραγματα ειναι ρευστα σε αυτη την κατηγορια
σωστο κι αυτο...εποχιακοι κιετς...τυπε υπαρχουν μελη που ειναι σε χειμερια ναρκη αλλα ξυπνανε για να ψηφισουν τον mr.malakas της σεζον
Τύπε οι μεγαλες πορείες και οι τιτλοι στο μπου κομ θελουν ιδρωτα και αιμα. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα...Ευχαριστω μεσα απο την καρδια μου τον ψηφοφορο μου..μπορει τα μεχρι στιγμης τ αποτελεσματα να με αδικουν αλλα δηλωνω ΠΑΡΩΝ ..εχω ελπιδα και οραμα
ο λαος δε μιλησε ακομηΤύπε οι μεγαλες πορείες και οι τιτλοι στο μπου κομ θελουν ιδρωτα και αιμα. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα...
τυπε δεν εκανες καλη προεκλογκη εκστρατεια ;) εισαι και νεος και ειναι δυσκολο να ανταγωνιστεις τους τιτανες-πολιτικα κατεστημενα του ιστιοτοπου μας...Ευχαριστω μεσα απο την καρδια μου τον ψηφοφορο μου..μπορει τα μεχρι στιγμης τ αποτελεσματα να με αδικουν αλλα δηλωνω ΠΑΡΩΝ ..εχω ελπιδα και οραμα