Νέα

Μίστερ μαλάκας bourdela.com 2014

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 76K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιός υπήρξε ο μεγαλύτερος μλκς του σάιτ για το 2014? ΤΕΛΙΚΟΣ - ΠΑΡΑΤΑΣΗ

• alex71

Ψήφοι: 62 47,7%
  • tramountana

Ψήφοι: 68 52,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    130

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
και ο νιπλ γιατι εχει μονο 9 ψηφους;  πως κ δεν ειπες στα ξαδερφια να τον ψηφισουν;

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
Να κάνω μια πρόταση προς την "Μπουέφα";
Όταν με το καλό ανακυρήξουμε τον φετινό νικητή της ψηφοφορίας για τον Μίστερ μαλάκα 2014 πως θα σας φαινόταν να θεσμοθετούσαμε κι ένα βραβείο για τον "Μίστερ πούστη" 2014;
Ούτε καν ψηφοφορία δεν θα χρειαστεί, ο νικητής είναι αδιαμφισβήτητος και θα ανακυρυχθεί εξ απονομής! :cheesy:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Να κάνω μια πρόταση προς τον Μουέφα;
Όταν με το καλό ανακυρήξουμε τον φετινό νικητή της ψηφοφορίας για τον Μίστερ μαλάκα 2014 πως θα σας φαινόταν να θεσμοθετούσαμε κι ένα βραβείο για τον "Μίστερ πούστη" 2014;
Ούτε καν ψηφοφορία δεν θα χρειαστεί, ο νικητής είναι αδιαμφισβήτητος και θα ανακυρυχθεί εξ απονομής! :cheesy:
θα υπαρξει ανταγωνισμος και για αυτον τον τιτλο τυπε,τα πραγματα ειναι ρευστα σε αυτη την κατηγορια,ενω για mr.malaka ο αλεξ ειναι το αδιαφιλονικητο φαβορι για τον τιτλο

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
μουεφα είναι τυπε καλά την ειπες....μας έδινε και μαθήματα περί κλώνων ο αρχικλωνατζης ο στεκας

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Τυπε τι εννοεις, υπαρχει κακος πουστης στο bou?Δυσκολευομαι να ακολουθησω την σκεψη σου.

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
ας κρατησουν τα μοντερια κι ενα στατιστικο για το ποσα νεα μελη θα εγγραφουν αυτο το διαστημα ;)

χρονια πολλα....σε μαλακες και μη  :grin:

υγ ο μονης ο μυδας απ οτι ειδα με μια συντομη ματια δεν μ εβαλε  :tickedoff:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
ας κρατησουν τα μοντερια κι ενα στατιστικο για το ποσα νεα μελη θα εγγραφουν αυτο το διαστημα ;)

χρονια πολλα....σε μαλακες και μη  :grin:

υγ ο μονης ο μυδας απ οτι ειδα με μια συντομη ματια δεν μ εβαλε  :tickedoff:
τυπε υπαρχουν μελη που ειναι σε χειμερια ναρκη αλλα ξυπνανε για να ψηφισουν τον mr.malakas της σεζον

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
θα υπαρξει ανταγωνισμος και για αυτον τον τιτλο τυπε,τα πραγματα ειναι ρευστα σε αυτη την κατηγορια

Αστειεύεσαι τύπε; Υπάρχει πρόσφατη μεταγραφή στο μπου που είναι για την πουστία κάτι σαν το Τζόρνταν για το μπάσκετ! :)
Τί ανταγωνισμός μου λες; Ασυναγώνιστος λέμε! :)

Επισκέπτης
Ευχαριστω μεσα απο την καρδια μου τον ψηφοφορο μου..μπορει τα μεχρι στιγμης τ αποτελεσματα να με αδικουν αλλα δηλωνω ΠΑΡΩΝ ..εχω ελπιδα και οραμα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Ευχαριστω μεσα απο την καρδια μου τον ψηφοφορο μου..μπορει τα μεχρι στιγμης τ αποτελεσματα να με αδικουν αλλα δηλωνω ΠΑΡΩΝ ..εχω ελπιδα και οραμα
Τύπε οι μεγαλες πορείες και οι τιτλοι στο μπου κομ θελουν ιδρωτα και αιμα. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα...

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
αλεξ για βαλε το τοπ 16 μεχρι στιγμης

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
τυπε δεν εκανες καλη προεκλογκη εκστρατεια  ;) εισαι και νεος και ειναι δυσκολο να ανταγωνιστεις τους τιτανες-πολιτικα κατεστημενα του ιστιοτοπου μας...

αν ακολουθησεις τα βηματα των μεγαλων διδασκαλων, ισως στο μελλον να χεις κι εσυ την τιμη να στεφθεις πρωταθλητης  :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom