Επισκέπτης
τυπε εχετε το νου σας στη στρατια καιροφυλακτει ο ιπποτηςηδη αναμενουμε την 3η στρατια κλωνων με στρατηγου τον Τζι-Ελ..εχουν στρατοπεδευσει στο θεσσαλικο καμπο![]()
![]()
![Tooth :tooth: :tooth:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/tooth.gif)
τυπε εχετε το νου σας στη στρατια καιροφυλακτει ο ιπποτηςηδη αναμενουμε την 3η στρατια κλωνων με στρατηγου τον Τζι-Ελ..εχουν στρατοπεδευσει στο θεσσαλικο καμπο![]()
![]()
Το ότι ειμαστε ζευγαρι δεν σημαινει ότι πρεπει να εχουμε και κοινους ψηφους ρε τύπε![]()
Τύπε "Ο Ρόζυ" είναι υπαρκτό πρόσωπο θηλυκού γένους, είμαι σε θέση να το διαβεβαιώσω χωρίς καμία επιφύλαξη!
Ζηλευης που δεν σε παιζουνε ?Καλά μαλακίες ψηφίζετε!
32 ψήφους ο Αντισθένης που είναι μια χαρά άνθρωπος (άσχετα αν τελευταία με ειρωνεύτηκε για ένα Ρωσοπίπινο που γουστάριζε και του την είπα) και μόλις 9 ο Ζήρο Τόλερανς που είναι σεσημασμένος τσογλαναράς;
Ο φθόνος προς "την αρχή" μάλλον...
Δεν καταλαβα???????????Τύπε "Ο Ρόζυ" είναι υπαρκτό πρόσωπο θηλυκού γένους, είμαι σε θέση να το διαβεβαιώσω χωρίς καμία επιφύλαξη!
Δεν καταλαβα???????????
Δεν παιζει τύπε.τι δεν κατάλαβες ρε τύπε, στο είπε ξεκάθαρα, στη γαμάνε και άλλοι τη Ρόζυ σου
Δεν καταλαβα???????????
αλεξ αρχιζεις βλεπω να το δουλευεις στο μυαλο σουΔεν παιζει τύπε.
Αλλά ακομη κι ετσι να ηταν, καλυτερα να τρωω αστακο με παρεα, παρα φασολαδα μονος μου.
Δεν καταλαβα???????????
Το ξερω ότι την ξερεις!!! Αυτό θα επρεπε να με καθησυχαζει????Μαλακίες!
Αφού το ξέρεις πως την ξέρω την κοπέλα! Τάχα μου δήθεν ζηλόφθων.![]()
κοκοκο και παλι χεσιμο...οταν εγινε το πεσιμοοο..στην τουαλετααααΜαζικη εισβολή βλεπω. Θα επιστρεψω αργοτερα.
Το ξερω ότι την ξερεις!!! Αυτό θα επρεπε να με καθησυχαζει????
Ξαναδιαβασε τι εγραψες ρε φιλε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Το πως μένω 500 χμ μακριά μήπως;![]()
o αντικειμενικος προεδρος της μπουεφα stekas,που χαθηκε; μηπως φετος εχει αναθεσει αλλου την εποπτια της διοργανωσης;