alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.295
- Πόντοι
- 8.006
Χρονια πολλά τύπε με υγειαΌσο ειναι Κυβέρνηση ο Σαμαράς είσαι αχτύπητος. Χρόνια πολλά.
Χρονια πολλά τύπε με υγειαΌσο ειναι Κυβέρνηση ο Σαμαράς είσαι αχτύπητος. Χρόνια πολλά.
εσύ την γλιτώσες φέτος κουφαλιτσαΌσο ειναι Κυβέρνηση ο Σαμαράς είσαι αχτύπητος. Χρόνια πολλά
Το τσουνάμι σου ψήφισε η περιμένεις να κάνεις την ανατροπή.
Το τσουνάμι σου ψήφισε η περιμένεις να κάνεις την ανατροπή.![]()
Είμαι μεγαλη φιρμα τύπεΣε πήρανε όλοι χαμπάρι μωρή ψωλοκομένη γκαζοχωρίτισα.
Είμαι μεγαλη φιρμα τύπε![]()
Αναμενομενο, πρεπει να καταλαβουν οι δεξιοι οτι τους πηρε η πουτσα σβαρνα σε ολα τα επιπεδα.Σε πήρανε όλοι χαμπάρι μωρή ψωλοκομένη γκαζοχωρίτισα.
Νομιζεις? Ο μονος που το επιασε πραγματικα ηταν ο pgp74. Και η Ροζυ βεβαια, αλλά αυτό δεν ηταν εκπληξη.Το παίζεις άνετος και κουλ αλλα βαθιά μέσα σου όλοι ξέρουμε τι συναισθήματα επικρατούν
Καλά καλά αν σε περάσει ο ΠΠ μη βάλεις τα κλάματα.Νομιζεις? Ο μονος που το επιασε πραγματικα ηταν ο pgp74. Και η Ροζυ βεβαια, αλλά αυτό δεν ηταν εκπληξη.
οχι εριξα μονο μια ψηφο σε ενα νικ και μονοΤο τσουνάμι σου ψήφισε η περιμένεις να κάνεις την ανατροπή.![]()
Νομιζεις? Ο μονος που το επιασε πραγματικα ηταν ο pgp74. Και η Ροζυ βεβαια, αλλά αυτό δεν ηταν εκπληξη.
Κάνει ότι μπορεί για την αυτοδυναμία, συνέχεια εδώ θα είναι και θα γράφει.
Όχι δεν λεω αυτό. Ψαξε καλυτερα.Αυτό λες;
Καλά εντάξει
Κι ο πήγασος εδω ειναι και γραφει συνεχεια κι εχει 1 ψήφο
οχι εριξα μονο μια ψηφο σε ενα νικ και μονο
Εγώ δεν την έριξα στον Άλεξ. ;)Κι εγω μονο μια έριξα, αυτή στον άλεξ
Καλη χρονια τύπε με υγειαΟ αλεξ ειναι καλο παιδι αλλα και μαλακας ταυτοχρονα. δηλαδη καλος μαλακας![]()
Παντως σε παραδεχομαι.. δεν ακολουθεις τακτικη πορνοπαπου που κρυβεται για να μην μαζεψει κι αλλους ψηφους, εισαι εδω στο θρεντ σου.Καλη χρονια τύπε με υγεια![]()