εχω εγω θέλεις; Την ανταλλάσσω με 2 κιλά ροκφόρ απ τα χεράκια σου
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Επισκέπτης
Μηδα πειραξες παλι την ψηφοφορια, με εσβησες και τον ψηφο απο τι βλεπω
εχω εγω θέλεις; Την ανταλλάσσω με 2 κιλά ροκφόρ απ τα χεράκια σου
gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.784
- Πόντοι
- 1.206
Καλες. Η Ροζυ όμως τα σπαει.
Την Ρόζυ δεν την ξέρω εκ του σύνεγγυς αλλά μια από τις άλλες που ήξερα δεν την έλεγες και καλή, για να λέμε και την μαύρη αλήθεια.
wilde rose
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Μπα οχι, παρτο αλλιως ;)Πόσο πουτανάκι είσαι ρε Αλεξ?(Είναι η Ροζι μπροστά σου λέει τί θα πω τώρα "καλές" και τέλος.) αχαχα μου θυμίζεις εμένα.
Δεν εχουμε τετοια θεματα μεταξυ μας.
brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.304
- Πόντοι
- 2.606
γαμησες το γόητρο του αλεξ τώρα ντοκ με τι μούτρα θα κατέβει στον τελικό του μπου ;Την Ρόζυ δεν την ξέρω εκ του σύνεγγυς αλλά μια από τις άλλες που ήξερα δεν την έλεγες και καλή, για να λέμε και την μαύρη αλήθεια.
priamos_xx
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουν 2011
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1
Εντάξει, σε γενικές γραμμές έχει κ μερικές καλές το σαϊτ..
Τώρα βέβαια περί ορέξεως στα υποκειμενικά γούστα.. ;)
Δεν φημίζεται για το γούστο του ο χασοδίκης μη νομίζεις.Μας έχει κάνει περιγραφές κατα καιρούς ,κάτι θρεφταρια λέει του αρέσουν.Την Ρόζυ δεν την ξέρω εκ του σύνεγγυς αλλά μια από τις άλλες που ήξερα δεν την έλεγες και καλή, για να λέμε και την μαύρη αλήθεια.
Δεν φημίζεται για το γούστο του ο χασοδίκης μη νομίζεις.Μας έχει κάνει περιγραφές κατα καιρούς ,κάτι θρεφταρια λέει του αρέσουν.
gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.784
- Πόντοι
- 1.206
Εντάξει, σε γενικές γραμμές έχει κ μερικές καλές το σαϊτ..
Τύπε ο αείμνηστος Λάκης είχε πει μια μεγάλη αλήθεια!
Πως οι μόνες που βλέπονται από τις γυναίκες του σάιτ είναι οι εκδιδόμενες (και αυτές όχι πάντα θα συμπλήρωνα!)
Αν υπάρχουν και 2-3 εξαιρέσεις απλά επιβεβαιώνουν τον κανόνα...
wilde rose
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Ναι, δε φημιζεται. Επειδη εχει αλλη οπτικη ομως, ειναι πολυσυλλεκτικος.Δεν φημίζεται για το γούστο του ο χασοδίκης μη νομίζεις.Μας έχει κάνει περιγραφές κατα καιρούς ,κάτι θρεφταρια λέει του αρέσουν.
τωρα πετυχε τζακ-ποτ ομως με εσας;Ναι, δε φημιζεται. Επειδη εχει αλλη οπτικη ομως, ειναι πολυσυλλεκτικος.
priamos_xx
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουν 2011
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1
Τύπε ο αείμνηστος Λάκης είχε πει μια μεγάλη αλήθεια!
Πως οι μόνες που βλέπονται από τις γυναίκες του σάιτ είναι οι εκδιδόμενες (και αυτές όχι πάντα θα συμπλήρωνα!)
Αν υπάρχουν και 2-3 εξαιρέσεις απλά επιβεβαιώνουν τον κανόνα...
Το δέχομαι κ θα συμφωνήσω πάραυτα κ μαζί σας.. ;)
brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.304
- Πόντοι
- 2.606
ζαμπουνιστικο σαβουρογαμης ακούστηκε το πολυσυλλεκτικόΝαι, δε φημιζεται. Επειδη εχει αλλη οπτικη ομως, ειναι πολυσυλλεκτικος.
wilde rose
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Εχω αρκετα μεγαλη αυτοπεποιθηση, δεν το ειπα για να την τονωσω και αλλο, ειναι κατι που ουτως ή αλλως και ο ιδιος εχει αναλυσει πολλακις.τωρα πετυχε τζακ-ποτ ομως με εσας;
Επισκέπτης
Εχω αρκετα μεγαλη μπάκα
δεν εχω παρακολουθησει τις αναλυσεις του σας ρωταωΕχω αρκετα μεγαλη αυτοπεποιθηση, δεν το ειπα για να την τονωσω και αλλο, ειναι κατι που ουτως ή αλλως και ο ιδιος εχει αναλυσει πολλακις.
brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.304
- Πόντοι
- 2.606
απο που αντλείται αυτή η αυτοπεποίθηση ;Εχω αρκετα μεγαλη αυτοπεποιθηση, δεν το ειπα για να την τονωσω και αλλο, ειναι κατι που ουτως ή αλλως και ο ιδιος εχει αναλυσει πολλακις.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.284
- Πόντοι
- 8.006
Η αυτοπεποιθηση αντλείται μονο από μια πηγη.απο που αντλείται αυτή η αυτοπεποίθηση ;
Από τον εαυτο μας...
Επισκέπτης
Αλεξ τι μαλακια εκανε παλι ο μηδας και δεν σε βγαλαμε ακομα μιστερ μαλακαΗ αυτοπεποιθηση αντλείται μονο από μια πηγη.
Από τον εαυτο μας...