brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.304
- Πόντοι
- 2.606
αλεξ Βοκάκιος 2015Η αυτοπεποιθηση αντλείται μονο από μια πηγη.
Από τον εαυτο μας...
Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από μια χοντρή με αυτοπεποίθηση μπραμπους 2015
αλεξ Βοκάκιος 2015Η αυτοπεποιθηση αντλείται μονο από μια πηγη.
Από τον εαυτο μας...
απο που αντλείται αυτή η αυτοπεποίθηση ;
Oι πιρφοροι κατεστρεψαν την Ελλαδα μαν,τα λεει χρονια ο Δημητρακηςόταν μπαίνει σε 10 σάιτ κάθε μέρα και την κυνηγάνε όλοι οι σαβουρογάμηδες λογικό είναι, να ξέρετε παιδιά εμείς τα δημιουργήσαμε αυτά τα τέρατα κανονικά θα έπρεπε οι χοντρές να μας παρακαλάνε να μας τον γλείψουν όχι αυτό το χάλι που αισθάνονται και γκόμενες
χαρτακι πήρες μηδα ; Η Ρόζυ μοιράζει και χαρτάκια προτεραιότηταςόταν μπαίνει σε 10 σάιτ κάθε μέρα και την κυνηγάνε όλοι οι σαβουρογάμηδες λογικό είναι, να ξέρετε παιδιά εμείς τα δημιουργήσαμε αυτά τα τέρατα κανονικά θα έπρεπε οι χοντρές να μας παρακαλάνε να μας τον γλείψουν όχι αυτό το χάλι που αισθάνονται και γκόμενες
Ελπίδες μοιραζωχαρτακι πήρες μηδα ; Η Ρόζυ μοιράζει και χαρτάκια προτεραιότητας
κακως ;) διαλεγεις τον καλο οπου τον βρεις εντελει και προχωρας ;)Ελπίδες μοιραζω
Δεν ψαχνομαι χαρα μου. ;)κακως ;) διαλεγεις τον καλο οπου τον βρεις εντελει και προχωρας ;)
αλλο αυτο.Καποια στιγμη θα ψαχτεις ομως ειναι βεβαιονΔεν ψαχνομαι χαρα μου. ;)
Ο,τι ειναι να'ρθει θα ερθει, αλλιώς θα προσπερασει.αλλο αυτο.Καποια στιγμη θα ψαχτεις ομως ειναι βεβαιον
να μην το αφησετε να προσπερασει ποτε δεν ξερεις ;)Ο,τι ειναι να'ρθει θα ερθει, αλλιώς θα προσπερασει.
Η μαμα ηρθε για τις γιορτες?Αφηστε την γυναίκα ρε σεις..καλά και ντε να την παντρέψετε..πωωωω σα τις μαναδες κανετε :S
λαθος καταλαβεςΑφηστε την γυναίκα ρε σεις..καλά και ντε να την παντρέψετε..πωωωω σα τις μαναδες κανετε :S
Η γιαγια μου κανει ετσι, περιμενει να δει τον γαμπρο!!!Αφηστε την γυναίκα ρε σεις..καλά και ντε να την παντρέψετε..πωωωω σα τις μαναδες κανετε :S
οχιΗ μαμα ηρθε για τις γιορτες?
Αφηστε την γυναίκα ρε σεις..καλά και ντε να την παντρέψετε..πωωωω σα τις μαναδες κανετε :S
Nα την πηδηξουν θελουν βασικαΑφηστε την γυναίκα ρε σεις..καλά και ντε να την παντρέψετε..πωωωω σα τις μαναδες κανετε :S
Ποιός έκανε λόγο για στεφανα;
Να την πηδήξει θέλει.
Μην τα λετε αποτομα, θα τρομαξωNα την πηδηξουν θελουν βασικα