Επισκέπτης
θα σου ελεγα τωρα αλλα εχε χαρη
μαν εσύ είσαι τάφος όμως ;)
πες σε πμ
θα σου ελεγα τωρα αλλα εχε χαρη
Αν ανοίξεις τα πιμι...Για πε
Κάθε πραγμα στον καιρο του.
υγ χαρηκε ο αλλος ο μαλακας νομισε εγινε και αντμιν
μονο για ντον μεγιστο εχει ανοιξει τα πμ της ;)Αν ανοίξεις τα πιμι...
Σιγα το κρατικο μυστικό ρε μανάρι!Πες μου εδώ,τί φοβάσαι?Μην πέσει παντόφλα απο την Ροζυ?Αν ανοίξεις τα πιμι...
Εγω ξερω.Σιγα το κρατικο μυστικό ρε μανάρι!Πες μου εδώ,τί φοβάσαι?Μην πέσει παντόφλα απο την Ροζυ?
Μπα μην το λες ..όταν είναι για κανα κουτσομπολάκι καλό τα ανοίγω.μονο για ντον μεγιστο εχει ανοιξει τα πμ της ;)
γαμιέσαιο αλεξ εχει γαμησει ροζυ,ταπεινο χαμομηλακι,σεξουλα και αντιγονειτορ.....συνολο 5
Εισαι σοβαρη?Σιγα το κρατικο μυστικό ρε μανάρι!Πες μου εδώ,τί φοβάσαι?Μην πέσει παντόφλα απο την Ροζυ?
απλα προσεχεις ;) ευτυχως δεν μου εχει τυχει και εχω εμπιστευτει 4-5 ατομα απο εδωΜπα μην το λες ..όταν είναι για κανα κουτσομπολάκι καλό τα ανοίγω.
Επίσης είμαι τάφος.Οχι σαν κάτι κατίνες ανάρχιδους που τους εμπιστευεσαι πράγματα για την προσωπική σου ζωή και τα βγάζουν μετά απο καιρό στην φόρα με μπηχτούλες.
για τον αλτεκ λες;Μπα μην το λες ..όταν είναι για κανα κουτσομπολάκι καλό τα ανοίγω.
Επίσης είμαι τάφος.Οχι σαν κάτι κατίνες ανάρχιδους που τους εμπιστευεσαι πράγματα για την προσωπική σου ζωή και τα βγάζουν μετά απο καιρό στην φόρα με μπηχτούλες.
απλα προσεχεις ;) ευτυχως δεν μου εχει τυχει και εχω εμπιστευτει 4-5 ατομα απο εδω
Εγώ είμαι πλέον πολύ καχύποπτη αν και είναι αργά πια.Εννοώ οτι τα εχω ξερασει όλα για την προσωπική μου ζωή.δεν έχω και κάτι κρυφό.απλα προσεχεις ;) ευτυχως δεν μου εχει τυχει και εχω εμπιστευτει 4-5 ατομα απο εδω
Τα φιλιά μου στο σκασμένο :-*Αλιντι εχεις θερμες ευχες απο παπαζολ.Μιλαω μαζι του τωρα και παρακολουθει τι γραφεις
δεν εισαι στην πενταδαό,τι θες σε μένα μαν είμαι τάφος ;)
Αλιντι εχεις θερμες ευχες απο παπαζολ.Μιλαω μαζι του τωρα και παρακολουθει τι γραφεις