brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.306
- Πόντοι
- 2.606
θελω να με εξομολογησεις αρκεί να μην χρειαστεί να σκύψωεσυ τεκνο μου εισαι πιστος;
θελω να με εξομολογησεις αρκεί να μην χρειαστεί να σκύψωεσυ τεκνο μου εισαι πιστος;
o δρομος για τον σοσιαλισμο αδερφε ημων και συνοδοιπορε ειναι μακρυς,δυσβαχτος και επιπονος....περναει μεσα απο την ατραπο της ανθρωπινης πλεονεξιας και μισσαλοδοξιας
πρεπει να ενστερνιστουμε ολοι τον λογο του Κυριου μας για να ολοκληρωθουμε ως ανθρωποι και να υπερβουμε τα υλικα αγαθα και την κενοτητα τους
τεκνο μου και ο κυριος εσκυψε και επλυνε τα ποδια των μαθητων του......σκυψε εσυ και μην φοβασαι....θελω να με εξομολογησεις αρκεί να μην χρειαστεί να σκύψω
σου θυμιζει εναν ισκαριωτη του σαιτ,τον παπαζολιον.....ουδεμια σχεση εχω με τοιαυτα χρυσαυγιτικα εκτρωματατο άβαταρ κάτι μου θυμίζει, δεν θυμάμαι τί, όμως...
Οχι στο τελος θα ξυρισουν το γαμπρο. Παντως δε σε μαυρισα οταν ησουν στη λιστα.δεν τέλειωσε ο αγώνας ακόμη?
εσυ τεκνο μου ασχολεισαι με την πολιτικη;Οχι στο τελος θα ξυρισουν το γαμπρο. Παντως δε σε μαυρισα οταν ησουν στη λιστα.
Τωρα, αποχη απο την εκλογικη διαδικασια, τους λογους δεν τους αναλυω, δεν εχει και νοημα.
γιατι τεκνο μου;φοβασαι τα ραντεβου θανατου;Προς τον ανωτερω:
Οχι και πολυ, αλλα κατα διαστηματα συμμετεχω οταν καπως ειναι ηρεμη η συζητηση. Σε περιοδους συρραξεων αποφευγω διακριτικα.
εσυ τα φοβασαι;γιατι τεκνο μου;φοβασαι τα ραντεβου θανατου;
εγω αμαρτωλε ειμαι εναντια στην βιαεσυ τα φοβασαι;
Μήδα πολλή σαπίλα εδώ πάμε να μιλήσουμε για το αγαπημένο μας θέμα,σφύριξε και στο κοντό.φέτος πρέπει να προπαθήσεις περισσότερο για τον τίτλο
Οποιος πειραξει τον φιλο μου τον Ntountaras θα τον εγαμησω!!!Βγαινουμε εκτος θεματος Δεσποτα, αλλα για να μη σε αφησω με αποριες, δεν ειμαι εδω μεσα για να αρπαχτω με τον καθεναν. Τουλαχιστον να εχουν εναν λιγοτερο βαρβαρο οι Διαχειριστες, αυτο μου αρκει. Ραντεβου θανατου και τετοια μεσω Internet επειδη με εβρισε καποιος καλα κρασια. Αστον να λεει, ξερεις μεγαλη μου σκασιλα....
Εχω εναν πραγματικο εχθρο. Κι αμφοτεροι εχουμε αλληλοστοχοποιηθει. Ετσι ειναι υπαρκτος κι οχι εικονικος μεσω πληκτρολογιου. Αλλα σταματω εδω διοτι ο καθενας μας ειναι υπευθυνος για τα γραφομενα του.
νταρμπιρσαιρ αλεξ νταρμπιρσαιρΔέκα ημέρες είμαι πρωτος, και τελικά πανω στο νημα εγινε ισοπαλια??????????????
Η Ροζυ με κατεστρεψε, που ψηφισε λευκο. Εχασα τον τιτλο εξαιτιας δικου μου ανθρωπου!!!!νταρμπιρσαιρ αλεξ νταρμπιρσαιρ
Η Ροζυ με κατεστρεψε, που ψηφισε λευκο. Εχασα τον τιτλο εξαιτιας δικου μου ανθρωπου!!!!