Επισκέπτης
Εμφανιστηκε η βιλμα να την ρωτησουμε απο πού ξερει ο τραμουντανας πώς είναι τα βυζια της ;)
Εμφανιστηκε η βιλμα να την ρωτησουμε απο πού ξερει ο τραμουντανας πώς είναι τα βυζια της ;)
ο νικητής θα ρουφήξει όλο το απόθεμα μαλακίας του ηττημένου θα έχουμε και το σόου με τους κεραυνούς
Άλλαξε αβαταρ νομίζω οτι βλέπω τη μπουμπουκα.tramountana ολοι παιδια να ξεβρωμισει ο τοπος
Άλλαξε αβαταρ νομίζω οτι βλέπω τη μπουμπουκα.
Σκέφτομαι να το αλλάξω σε Τζον Σνοου. ;)φίλε ωραίο νικ έχεις και άβαταρ επίσης
το ειχα παλια και εγω το αβαταρ σου πριν γινω ιερωμενοςΣκέφτομαι να το αλλάξω σε Τζον Σνοου. ;)
Σκέφτομαι να το αλλάξω σε Τζον Σνοου. ;)
Ρίσαι μια κουφαλίτσα εσύ.δεν τέλειωσε ο αγώνας ακόμη?
Είσαι φίνος.το ειχα παλια και εγω το αβαταρ σου πριν γινω ιερωμενος
Εσυ βάλε τον Ρένλι να σε λέμε πούστη. ;)καν'το για να σε λέμε μπάσταρδο
Εσυ βάλε τον Ρένλι να σε λέμε πούστη. ;)
Αγαπούλης δλδ και μάλιστα της χαμηλοκώλας.θα βάλω τζόρα μόρμοντ ή μπιθικώτση για να με λέτε σερ ;)
o δρομος για τον σοσιαλισμο αδερφε ημων και συνοδοιπορε ειναι μακρυς,δυσβαχτος και επιπονος....περναει μεσα απο την ατραπο της ανθρωπινης πλεονεξιας και μισσαλοδοξιαςδεν τέλειωσε ο αγώνας ακόμη?
Αγαπούλης δλδ και μάλιστα της χαμηλοκώλας.
εσυ τεκνο μου εισαι πιστος;Τέτοιος τελικός δεν ξαναέγινε το τελευταίο μπεναλτι θα το βαρέσει ονικοπολιδηςαλεξ
Τζόρα είναι ένας μεγαλόσωμος μεσήλικας, μελαψός και δασύτριχος. Έχει αρχίσει να χάνει τα μαλλιά του, αλλά είναι ακόμα δυνατός και ακμαίος. Η Νταινέρυς τον θεωρεί όχι ιδιαίτερα όμορφο.για τον μπιθικώτση λες