Νέα

Μίστερ μαλάκας bourdela.com 2014

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 76K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιός υπήρξε ο μεγαλύτερος μλκς του σάιτ για το 2014? ΤΕΛΙΚΟΣ - ΠΑΡΑΤΑΣΗ

• alex71

Ψήφοι: 62 47,7%
  • tramountana

Ψήφοι: 68 52,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    130

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
που ειναι ο μαλακο-μηδας; :jerking:

Επισκέπτης

τι μαλάκες :jerking:

μισό ν'ανεβάσω ένα πριντ σκριν γιατί θα μπει ο άλλος ο μαλάκας και δεν θα πιστεύει το αποτέλεσμα :S

Mexikanos_

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
7
Πόντοι
16
Να συγχαρώ κι εγώ τους νικητές. Δίκαιο το αποτέλεσμα πιστεύω.
Είναι και οι δύο πολύ μαλάκες και αξίζουν εξίσου τον τίτλο (προσωπικά είχα δυσκολία στο να ψηφίσω).

Μπράβο!

Επισκέπτης

παιδιά πάμε σε παράταση, σώζω τα πειστήρια της μαλακίας :)

Συνημμένα

• olo malakies.jpg
    olo malakies.jpg
    146,3 KB · Εμφανίσεις: 19

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.639
Πόντοι
2.606
ΣΗΚΩΣΤΕ ΡΕ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΤΗΝ ΚΥΠΕΛΛΑΡΑ ΜΑΖΙ....Δειχτε στην υπολοιπη ελλαδα ποσο υπερανω μαλακες ειστε και μοιραστειτε τον τιτλο....ΧΑΡΙΣΤΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΣΑΣ ,ΜΙΑ ΣΠΑΝΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΛΤΡΟΥΙΣΤΙΚΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑΠΑΡΝΗΣΗΣ.....ΣΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ!!!!1 ..........[size=30pt]ΑΞΙΟΙΙΙΙΙ!!!!!!!!![/size]

Panos Kassandras

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
1
Να συγχαρώ κι εγώ τους νικητές. Δίκαιο το αποτέλεσμα πιστεύω.
Είναι και οι δύο πολύ μαλάκες και αξίζουν εξίσου τον τίτλο (προσωπικά είχα δυσκολία στο να ψηφίσω).

Μπράβο!

Ώρε, πρώτη φορά δίνεται στο μπουρδέλα.κομ μετάλλιο ΑΛΛΗΛΟΜΑΛΑΚΑ!

ΥΓ:Προβλέπω όπου να 'ναι να σκάει και ο ιππότης69 ...  :S  ... για την απονομή.

Επισκέπτης

να συγχωνευτεί, γιατί δεν γινόταν να αλλάξω την προηγούμενη ψηφοφορία και να έχω την επιλογή της απόκρυψης των αποτελεσμάτων :P

ακολουθώ την πρόταση του STELIOS77 , παράταση στην ψηφοφορία με κρυφά τα αποτελέσματα μέχρι την ληξη της χωρίς επιλογή λευκού

θα διαρκέσει 1 μόνο 24ωρο γιατί δεν γίνεται μια παράταση να κρατάει όσο η κανονική διάρκεια ενός αγώνα, θα τα σκάσουμε τ'άλογα παιδιά :uglystupid:

Επισκέπτης
Αν ψηφισουν ολοι ακριβως τα ιδια μαζι κι οι κλωνοι θα βγει το ιδιο αποτελεσμα  :uglystupid:

σιγά μην ψηφίσουν ακριβώς οι ίδιοι μαν άλλωστε έβαλα 1 μέρα και όχι 2 ενώ έχει αφαιρεθεί και το λευκό νομίζω πάμε για κάτι δυνατό :)

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.280
Πόντοι
8.645
σιγά μην ψηφίσουν ακριβώς οι ίδιοι μαν άλλωστε έβαλα 1 μέρα και όχι 2 ενώ έχει αφαιρεθεί και το λευκό νομίζω πάμε για κάτι δυνατό :)

Εμφανιστηκε η βιλμα να την ρωτησουμε απο πού ξερει ο τραμουντανας πώς είναι τα βυζια της ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom