You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Επισκέπτης
τι μαλάκες
μισό ν'ανεβάσω ένα πριντ σκριν γιατί θα μπει ο άλλος ο μαλάκας και δεν θα πιστεύει το αποτέλεσμα :S
μπραβο μηδα αμεση ανταποκριση στο καλεσματι μαλάκες
μισό ν'ανεβάσω ένα πριντ σκριν γιατί θα μπει ο άλλος ο μαλάκας και δεν θα πιστεύει το αποτέλεσμα :S
Mexikanos_
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2011
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
Να συγχαρώ κι εγώ τους νικητές. Δίκαιο το αποτέλεσμα πιστεύω.
Είναι και οι δύο πολύ μαλάκες και αξίζουν εξίσου τον τίτλο (προσωπικά είχα δυσκολία στο να ψηφίσω).
Μπράβο!
Είναι και οι δύο πολύ μαλάκες και αξίζουν εξίσου τον τίτλο (προσωπικά είχα δυσκολία στο να ψηφίσω).
Μπράβο!
πηγασος
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Σε όλα σκατά τα κάνεις.τι μαλάκες
Επισκέπτης
CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 11.639
- Πόντοι
- 2.606
ΣΗΚΩΣΤΕ ΡΕ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΤΗΝ ΚΥΠΕΛΛΑΡΑ ΜΑΖΙ....Δειχτε στην υπολοιπη ελλαδα ποσο υπερανω μαλακες ειστε και μοιραστειτε τον τιτλο....ΧΑΡΙΣΤΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΣΑΣ ,ΜΙΑ ΣΠΑΝΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΛΤΡΟΥΙΣΤΙΚΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑΠΑΡΝΗΣΗΣ.....ΣΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ!!!!1 ..........[size=30pt]ΑΞΙΟΙΙΙΙΙ!!!!!!!!![/size]
Panos Kassandras
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Να συγχαρώ κι εγώ τους νικητές. Δίκαιο το αποτέλεσμα πιστεύω.
Μπράβο!
Ώρε, πρώτη φορά δίνεται στο μπουρδέλα.κομ μετάλλιο ΑΛΛΗΛΟΜΑΛΑΚΑ!
ΥΓ:Προβλέπω όπου να 'ναι να σκάει και ο ιππότης69 ... :S ... για την απονομή.
Cr9
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 408
- Πόντοι
- 96
παιδιά πάμε σε παράταση, σώζω τα πειστήρια της μαλακίας
Λευκό ψήφισες εσύ τύπε?
ασε την παραταση ρε μαλακαπαιδιά πάμε σε παράταση, σώζω τα πειστήρια της μαλακίας
Επισκέπτης
να συγχωνευτεί, γιατί δεν γινόταν να αλλάξω την προηγούμενη ψηφοφορία και να έχω την επιλογή της απόκρυψης των αποτελεσμάτων
ακολουθώ την πρόταση του STELIOS77 , παράταση στην ψηφοφορία με κρυφά τα αποτελέσματα μέχρι την ληξη της χωρίς επιλογή λευκού
θα διαρκέσει 1 μόνο 24ωρο γιατί δεν γίνεται μια παράταση να κρατάει όσο η κανονική διάρκεια ενός αγώνα, θα τα σκάσουμε τ'άλογα παιδιά
Επισκέπτης
Λευκό ψήφισες εσύ τύπε?
το δικό μου λευκό έχει όνομα
Επισκέπτης
ασε την παραταση ρε μαλακα
πολύ αργά το θρεντάκι άνοιξε στο τέλος θα μείνει μόνο ένας ;)
Panos Kassandras
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Είναι και γερασμένα τα ψωράλογα.
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.280
- Πόντοι
- 8.645
πολύ αργά το θρεντάκι άνοιξε στο τέλος θα μείνει μόνο ένας ;)
Αν ψηφισουν ολοι ακριβως τα ιδια μαζι κι οι κλωνοι θα βγει το ιδιο αποτελεσμα
σαν τον Χαιλαντερπολύ αργά το θρεντάκι άνοιξε στο τέλος θα μείνει μόνο ένας ;)
Επισκέπτης
Αν ψηφισουν ολοι ακριβως τα ιδια μαζι κι οι κλωνοι θα βγει το ιδιο αποτελεσμα
σιγά μην ψηφίσουν ακριβώς οι ίδιοι μαν άλλωστε έβαλα 1 μέρα και όχι 2 ενώ έχει αφαιρεθεί και το λευκό νομίζω πάμε για κάτι δυνατό
Επισκέπτης
σαν τον Χαιλαντερ
ο νικητής θα ρουφήξει όλο το απόθεμα μαλακίας του ηττημένου θα έχουμε και το σόου με τους κεραυνούς
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.280
- Πόντοι
- 8.645
σιγά μην ψηφίσουν ακριβώς οι ίδιοι μαν άλλωστε έβαλα 1 μέρα και όχι 2 ενώ έχει αφαιρεθεί και το λευκό νομίζω πάμε για κάτι δυνατό
Εμφανιστηκε η βιλμα να την ρωτησουμε απο πού ξερει ο τραμουντανας πώς είναι τα βυζια της ;)
ο νικητής θα ρουφήξει όλο το απόθεμα μαλακίας του ηττημένου θα έχουμε και το σόου με τους κεραυνούς