John Hoston
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2011
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
Λίγια τα λόγια με την Μαριάννα. Ξέρεις τι έχω τραβήξει για πάρτι της χωρίς κανένα αντίκρισμα
Τύπε και εγώ, αλλά εκείνη την περίοδο είχα τέτοιες καύλες που γαμούσα και ελέφαντα...
Λίγια τα λόγια με την Μαριάννα. Ξέρεις τι έχω τραβήξει για πάρτι της χωρίς κανένα αντίκρισμα
μιστερ μαλακω δεν παιζει επισηςπολλοί περισσότεροι θα έπρεπε να ήταν υποψήφιοι
και πριν βιαστείτε να πείτε και εγώ μαζί
είναι "mister"
Εσύ Miss χαζό ξέκωλο πρέπει να ανακυρηχθείς...
Ελέφαντας το αιλουροειδές βρε ιερόσυλε
Τύπε και εγώ, αλλά εκείνη την περίοδο είχα τέτοιες καύλες που γαμούσα και ελέφαντα...
Αντε ρε παιδια διοργανωστε καποιος το μιστερ μαλακας 2014 βγαινει σε λιγο η χρονια και ο αλεξ θα την γλιτωσει και φετος
Καντο εσυ να φανεις και σε κατι χρησιμος.
Καντο εσυ να φανεις και σε κατι χρησιμος.
οτι να'ναι. και απο που καταλαβες εσυ οτι θα ψηφισω καποιον για μαλακα επειδης απλα διαφωνω μαζι του.Το να διαφωνείς με κάποιον δεν τον κάνει μαλάκα. Απλά για να το ξέρεις το έγραψα, δεν ξέρω αν θα το καταλάβεις.
οτι να'ναι. και απο που καταλαβες εσυ οτι θα ψηφισω καποιον για μαλακα επειδης απλα διαφωνω μαζι του.
Αντε ρε παιδια διοργανωστε καποιος το μιστερ μαλακας 2014 βγαινει σε λιγο η χρονια και ο αλεξ θα την γλιτωσει και φετος
Υποψιαζομαι οτι θα βγει μλκ απο αυτα που γραφουνε κατα καιρους για αυτων. Δεν λεω οτι θα των ψηφισω μην μπερδευεσαι...Μόνος σου τα λες:
Υποψιαζομαι οτι θα βγει μλκ απο αυτα που γραφουνε κατα καιρους για αυτων. Δεν λεω οτι θα των ψηφισω μην μπερδευεσαι...
Σαλτα και γαμησου ρε κλωνε που καθομαι και ασχολουμαι μαζι σου. Αρχιδια δεν εχετε ρε μαλακες να μιλησετε με τα κανονικα νικ.Γράψε στα ελληνικά γιατί δεν κατάλαβα τι λες.
Σαλτα και γαμησου ρε κλωνε που καθομαι και ασχολουμαι μαζι σου. Αρχιδια δεν εχετε ρε μαλακες να μιλησετε με τα κανονικα νικ.
με απευθειας αναθεση τυπε?Βγήκε ηδη ο μαλάκας της χρονιας τυπε αλλά το όνομα του δεν είναι ανακοινωσιμο
Αγριο πραγμα ο τζιελΤζαμαϊκαν ο pgp δεν είναι κλώνος....Σβήσε το ποστ και ζητα συγγνώμην μην σε γαμησω μέρες αγάπης που ειναι
ναι τυπε έκανε πολλές χοντρομαλακιες το 2014με απευθειας αναθεση τυπε?