Επισκέπτης
Τζαμαϊκαν ο pgp δεν είναι κλώνος....Σβήσε το ποστ και ζητα συγγνώμην μην σε γαμησω μέρες αγάπης που ειναι
Τζαμαϊκαν ο pgp δεν είναι κλώνος....Σβήσε το ποστ και ζητα συγγνώμην μην σε γαμησω μέρες αγάπης που ειναι
εμ βι πι της μαλακιας δηλαδηναι τυπε έκανε πολλές χοντρομαλακιες το 2014
:Sεμ μπι βι της μαλακιας δηλαδη
χρυσή παλάμη θα παρειεμ μπι βι της μαλακιας δηλαδη
γλιτσα πολυ αερα εχεις παρει, θα σε λιωσουμεχρυσή παλάμη θα παρει
γλιτσα πολυ αερα εχεις παρει, θα σε λιωσουμε
δεν μιλάω με πεθαμενα νικςγλιτσα πολυ αερα εχεις παρει, θα σε λιωσουμε
και δεν το ανοιγεις;Τύποι σκέφτομαι να ανοίξω το μιστερ μαλακας της χρονιάς, τη γνώμη σας.
Ρε μπ@στ@ρδε περιμενεις να βγω για να γραψεις στ' αρχιδια μου τι ειναι αμα δεν καταλαβαινει τι γραφω να μην με παραθετει. Παρε φορα τωρα και κλασε με τα αρχιδια τσοπανη γαμω τα προβατα σουΤζαμαϊκαν ο pgp δεν είναι κλώνος....Σβήσε το ποστ και ζητα συγγνώμην μην σε γαμησω μέρες αγάπης που ειναι
αφού κλώνος είσαι θες να σε κάνω ρεζίλι να πω ποιος είσαι;Ρε μπ@στ@ρδε περιμενεις να βγω για να γραψεις στ' αρχιδια μου τι ειναι αμα δεν καταλαβαινει τι γραφω να μην με παραθετει. Παρε φορα τωρα και κλασε με τα αρχιδια τσοπανη γαμω τα προβατα σου
Ρε μπ@στ@ρδε περιμενεις να βγω για να γραψεις στ' αρχιδια μου τι ειναι αμα δεν καταλαβαινει τι γραφω να μην με παραθετει. Παρε φορα τωρα και κλασε με τα αρχιδια τσοπανη γαμω τα προβατα σου
για λεγε να μαθω κι εγωαφού κλώνος είσαι θες να σε κάνω ρεζίλι να πω ποιος είσαι;
θα σου στείλω τον αντγκρεγκορυ με 100 @ρειανους να σου κάψουν την παράγκα που μενεις γαμω τον μπαοκ σουγια λεγε να μαθω κι εγω
αφού κλώνος είσαι θες να σε κάνω ρεζίλι να πω ποιος είσαι;
Πεστου παλι οτι ειμαι ο ντεκερ θα το πιστεψειθα σου στείλω τον αντγκρεγκορυ με 100 @ρειανους να σου κάψουν την παράγκα που μενεις γαμω τον μπαοκ σου
δεν είσαι κλώνος μανΤζιελ εγω ξέρεις ποιανού κλώνος ειμαι;
παντα θα υπερασπιζομαστε τα παλιά μέλη με προσφορά στο σάιτ ,έτσι πρεπειΤζαμάικαν όπως βλέπεις δεν επρεπε να τα βαλεις μαζι μου
Εσπευσαν οι φιλοι μου να με υποστηριξουν ;)
Πεστου παλι οτι ειμαι ο ντεκερ θα το πιστεψει
δειξε μου τους φιλους σου να σου πω ποιος εισαι....Τζαμάικαν όπως βλέπεις δεν επρεπε να τα βαλεις μαζι μου
Εσπευσαν οι φιλοι μου να με υποστηριξουν ;)