redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
του απολυτουΤζιελ εγω ξέρεις ποιανού κλώνος ειμαι;
του απολυτουΤζιελ εγω ξέρεις ποιανού κλώνος ειμαι;
του απόλυτου είσαι εσύ αλητακοτου απολυτου
Αφου ολοι ειμαστε κλωνοι εδω ρε δυσκοληγραφη τι μας το παιζεις ιστορια τωρα.Τζιελ εγω ξέρεις ποιανού κλώνος ειμαι;
Βγήκε ηδη ο μαλάκας της χρονιας τυπε αλλά το όνομα του δεν είναι ανακοινωσιμο
του έπαιρνε ωρα να κανει εγγραφή και το παραδεχεταιΑφου ολοι ειμαστε κλωνοι εδω ρε δυσκοληγραφη τι μας το παιζεις ιστορια τωρα.
με απευθειας αναθεση τυπε?
μπατυπε λογικα η φετεινη χρονια ανηκει στον ιπποτη.ο ιπποτης και οι ψωλες του πρεπει να ηταν το γκανιαν του 2014
Μπαα διοικητικο νικ εχει του απολυτου. ;)του απόλυτου είσαι εσύ αλητακο
Τζαμαϊκαν ο pgp δεν είναι κλώνος....Σβήσε το ποστ και ζητα συγγνώμην μην σε γαμησω μέρες αγάπης που ειναι
εσυ εισαι του the_boyτου απόλυτου είσαι εσύ αλητακο
έχει πολλους ο αλητακοςΜπαα διοικητικο νικ εχει του απολυτου. ;)
δώσε λινκεσυ εισαι του the_boy
παντως ο φετεινος τιτλος της πιο ανοιγμενης σουφρας απο νταμπλ φιστινγκ ανηκει δικαιωματικα στον γλ ;)οχι τυπε,απλα φετος ο καλυτερος το πηρε μα την αξια του
παντως ο φετεινος τιτλος της πιο ανοιγμενης σουφρας απο νταμπλ φιστινγκ ανηκει δικαιωματικα στον γλ ;)
τυπε η σουφρα του λιλα ειναι εκτος συναγωνισμου αλλα εδω μιλαμε καθαρα για νταμπλ φιστινγκ που ειναι η ειδικοτητα του γλ ;)τυπε στον τομεα αυτο κανενας δεν μπορει καν να πλησιασει τον λιλα.γιατι οποιος πλησιασει πολυ κοντα η σουφρα του λιλα θα τον ρουφηξει :S
ολοι μοντερειτορ ειμαστε,εσυ εισαι στα αθλητικαΤι κανω εγω.. σκασανε μυτη οι κλωνοι τον μοντερατορ
τυπε η σουφρα του λιλα ειναι εκτος συναγωνισμου αλλα εδω μιλαμε καθαρα για νταμπλ φιστινγκ που ειναι η ειδικοτητα του γλ ;)