gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
Απο τον τάφο με έφεραν για να ψηφήσω.
Απο τον τάφο με έφεραν για να ψηφήσω.
τι ειμαι εγω?Κοτο-Σταμουλης?
να ζητιανευω το 10 -ευρω απο την μαμα κ τον μπαμπα για να γλυψω πατουσες στο Μεταξι...
εσυ προς το παρων γλυψε τις πατουσες στο Μεταξι κ ασε μενα τι κανω....κλαρινο-κυαλακια....τι ζητιανια ρε βλακαμα?
τραβα να δουλεψεις κανα 8ωρο να γλειψεις τα αρχιδια του εργοδοτη σου μπας και παρεις αυξηςη 1%
σιγα μην ειναι και πρωτοΤΥΠΟΣE oxi και τυπος ο νωντας ρε τυπε......υποτυπος θα ελεγα
Αχαχουχα βαλε. ;)ελα σκασμος τωρα... σας γραφω στης αρχιδαρες μου
για πειτε, εκτος απο χριστηδη7 ξεχασα καποιον?
τι σκασμος ρε σουργελο?που πηγαινες κ κλαιγοσουν στους διπλα....νομιζεις δεν διαβαζαμε τις παπαριες που εγραφες....ελα σκασμος τωρα... σας γραφω στης αρχιδαρες μου
Τελικα τον χριστηδη και τον βλακαρχο καλως δεν τους εβαλες ειναι ανευ ανταγωνισμου.ελα σκασμος τωρα... σας γραφω στης αρχιδαρες μου
Αχαχουχα βαλε. ;)
τι σκασμος ρε σουργελο?που πηγαινες κ κλαιγοσουν στους διπλα....νομιζεις δεν διαβαζαμε τις παπαριες που εγραφες....
αει τουμπεκα τωρα...
στα μουτρα σου.
Θες για παντα να σε λενε κοτοπουλακι; Κατεβασε τα αρχιδια σου απο το στομαχι και βαλτον.
αν τον βαλω θα μπει.. ;) και θα μου στελνει πμ..
το πε και το κανε , ο ανθρωπος εχει εμμονες μαζι μου,στην αρχη νομιζα το ελεγε για πλακα ,αλλα οντως την ανεβασε.. τεσπα δεν ασχολουμαι με 40αρηδες που νομιζουν οτι υπαρχει αγιος βασιλης ακομα..
ναι αγορινα, τιμη για μενα να με λεει ετσι ολο το φορουμ..Θες για παντα να σε λενε κοτοπουλακι; Κατεβασε τα αρχιδια σου απο το στομαχι και βαλτον.
τι σκασμος ρε σουργελο?που πηγαινες κ κλαιγοσουν στους διπλα....νομιζεις δεν διαβαζαμε τις παπαριες που εγραφες....
αει τουμπεκα τωρα...
Ποιο μεγαλη ξεφτιλα τυπε αυτο που εχετε παθει εσεις ομως. ;)Μεγάλη ξεφτίλα του gl που του κάνει πλάτες. Λες και το Νο1 σάιτ για μπουρδέλα στο ίντερνετ είχε ανάγκη τον Σταμούλη...
ποιο ρε? αστον να κανει το παιδι παρτυ ρε, αστον να βγαλει τα εσωψυχα του, κακια δεν του κραταω..Ποιο μεγαλη ξεφτιλα τυπε αυτο που εχετε παθει εσεις ομως. ;)
αν τον βαλω θα μπει.. ;) και θα μου στελνει πμ..
πας καλα.. ΟΔΕΥΓΩ ΨΗΛΑ ΦΕΤΟΣ..ίσως αν μπει ο Μήτσος να γλυτώσεις καμιά ψήφο...
ποιο ρε? αστον να κανει το παιδι παρτυ ρε, αστον να βγαλει τα εσωψυχα του, κακια δεν του κραταω..