Old Devil
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 11
- Like
- 610
- Πόντοι
- 596
Κανονικα επρεπε να φας μπαν. ;)
eστειλα αιτημα στον gl ;)
που το χεις παρκαρει;
Κανονικα επρεπε να φας μπαν. ;)
eστειλα αιτημα στον gl ;)
που το χεις παρκαρει;
το εχω υπο επεξεργασια.....[size=3pt]ξυστα αρχιδια σου δλδ[/size]eστειλα αιτημα στον gl ;)
Στο chat για να μην πληρωσει τιποτα.που το χεις παρκαρει;
που το χεις παρκαρει;
μπορει να του φαει κανενας λουστης καμια γωνια ξεπαρκαρονταςΣτο chat για να μην πληρωσει τιποτα.
Μαλλον μιλας για τον κοσνικ που απετυχε στο διπλωμα. Θα φανει σαν τυχαιο. ;)μπορει να του φαει κανενας λουστης καμια γωνια ξεπαρκαροντας
ελα ρεείδα καλά ανέβηκε νωντοψηφοφορία και εξαφανίστηκε σχεδόν αμέσως τεράστια ΗΤΤΑ αυτή για τον νωντισμό :o
είδα καλά ανέβηκε νωντοψηφοφορία και εξαφανίστηκε σχεδόν αμέσως τεράστια ΗΤΤΑ αυτή για τον νωντισμό :o
το πε και το κανε , ο ανθρωπος εχει εμμονες μαζι μου,στην αρχη νομιζα το ελεγε για πλακα ,αλλα οντως την ανεβασε.. τεσπα δεν ασχολουμαι με 40αρηδες που νομιζουν οτι υπαρχει αγιος βασιλης ακομα..είδα καλά ανέβηκε νωντοψηφοφορία και εξαφανίστηκε σχεδόν αμέσως τεράστια ΗΤΤΑ αυτή για τον νωντισμό :o
Ο Αχαχουχας κλαιει πολυ και ο σταμ εχει ευαισθητη ψυχη. ;)δεν υπάρχει ο συμπαθέστατος axaxouxas στην ψηφοφορία
μεσα ειναι,αλλα σαν ποδολαγνος.δεν υπάρχει ο συμπαθέστατος axaxouxas στην ψηφοφορία
Μη μου το χαλάς!μεσα ειναι,αλλα σαν ποδολαγνος.
Ποιος ειναι 40το πε και το κανε , ο ανθρωπος εχει εμμονες μαζι μου,στην αρχη νομιζα το ελεγε για πλακα ,αλλα οντως την ανεβασε.. τεσπα δεν ασχολουμαι με 40αρηδες που νομιζουν οτι υπαρχει αγιος βασιλης ακομα..
δεν εχει σημασια..Ποιος ειναι 40
στον αγιο βασιλη ρε?δεν εχει σημασια..
είδα καλά ανέβηκε νωντοψηφοφορία και εξαφανίστηκε σχεδόν αμέσως τεράστια ΗΤΤΑ αυτή για τον νωντισμό :o