gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
ΘΑ τους παταξομενείδα καλά ανέβηκε νωντοψηφοφορία και εξαφανίστηκε σχεδόν αμέσως τεράστια ΗΤΤΑ αυτή για τον νωντισμό :o
ΘΑ τους παταξομενείδα καλά ανέβηκε νωντοψηφοφορία και εξαφανίστηκε σχεδόν αμέσως τεράστια ΗΤΤΑ αυτή για τον νωντισμό :o
ενας τυπος.Θα ρωτήσω κάτι αλλά μην πέσει κράξιμο.
Ποιός είναι ο Νώντας;
ο master troll του σαιτΘα ρωτήσω κάτι αλλά μην πέσει κράξιμο.
Ποιός είναι ο Νώντας;
Θα ρωτήσω κάτι αλλά μην πέσει κράξιμο.
Ποιός είναι ο Νώντας;
μεγα λαθος αυτοο γιος του αβραμη
ναι αλλα οχι ενας τυχαιος τυπος εκει που βρεθηκεενας τυπος.
E oxi και τυπος ο νωντας ρε τυπε......υποτυπος θα ελεγαναι αλλα οχι ενας τυχαιος τυπος εκει που βρεθηκε
ειναι Ο ΤΥΠΟΣ
κ εις ανωτερα.ευχαριστω δημοσια το φορουμ και τους κλωνους που κατα πασα πιθανοτητα ειμαι στους 16..
ειναι μεγαλη μου τιμη
ελπιζω και μεχρι τους 8..
γιατι μιλας ετσι για το κακομοιρο το πληγωνεις.E oxi και τυπος ο νωντας ρε τυπε......υποτυπος θα ελεγα
εχω υποψια οτι αυτος ειναι ο τρειςλαλουνκ2χορευουν..E oxi και τυπος ο νωντας ρε τυπε......υποτυπος θα ελεγα
ου ρε δημητσα, θες και 500 χιλιαρικακ εις ανωτερα.
τι ειμαι εγω?Κοτο-Σταμουλης?ου ρε δημητσα, θες και 500 χιλιαρικα
Εσυ υποψια,οι υπολοιποι το εχουμε καταλαβει ηδη.εχω υποψια οτι αυτος ειναι ο τρειςλαλουνκ2χορευουν..
τι ζητιανια ρε βλακαμα?τι ειμαι εγω?Κοτο-Σταμουλης?
να ζητιανευω το 10 -ευρω απο την μαμα κ τον μπαμπα για να γλυψω πατουσες στο Μεταξι...
ναι ρε αρχοντα, εχεις υψηλο IQ εσυ , δεν γαμας και κωλο κιολας.. μπροστα εισαι δικιε μουΕσυ υποψια,οι υπολοιποι το εχουμε καταλαβει ηδη.
Εδω εσυ γλυφεις τραβελοπατουσαρες μπας και νιωσεις καλυτερα με τον εαυτο σου.τι ζητιανια ρε βλακαμα?
τραβα να δουλεψεις κανα 8ωρο να γλειψεις τα αρχιδια του εργοδοτη σου μπας και παρεις αυξηςη 1%