master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 40
- Πόντοι
- 366
Κιαυτη πιτσιρικα ηταν καποτε.Και εσυ ησουν.Πιτσιρικος οχι πιτισιρικα.Πού ξερεις εσυ τι θελουν οι μικρες σημερα?
Κιαυτη πιτσιρικα ηταν καποτε.Και εσυ ησουν.Πιτσιρικος οχι πιτισιρικα.Πού ξερεις εσυ τι θελουν οι μικρες σημερα?
Αυτο τι ειναι? ο 38ος νομος του Μπολντεμορτ?Πουτάνα ειναι αυτη. Εγω αδυνατω να πιστεψω πως την παντρευτηκε. Μαλακας. :-
Γι αυτο ειπα ΣΗΜΕΡΑ.Κιαυτη πιτσιρικα ηταν καποτε.Και εσυ ησουν.Πιτσιρικος οχι πιτισιρικα.
Πού ξερεις εσυ τι θελουν οι μικρες σημερα?
Αρα ειναι πεινασμένες. Λιγουρια και επανερχομαστε στο ερωτημα πως γινεται μια ωραια να ειναι λιγουρι κατι δεν παει καλα εδω.
Δεν μιλαμε τύπε, γαμαμε.Τι λετε ρε μλκες τι λετε
Και εγω ειμαι καλος σε άλλα και μέχρι εκει. Εχω πετυχει αλλα πραγματα και ως εκει. Εχω πει 2-3 πραγματα για τις γυναικες και ως εκει δεν μπηκα ποτε να το παιξω γκομενιαρης σαν τον λακη33
Το εκοψα προσωρινα, να δω αν θα υπαρξει διαφορά.
Αυτο τι ειναι? ο 38ος νομος του Μπολντεμορτ?
Γιατι ειναι πουτανα η κοπελα ρε φιλε?
Eπειδη ειπε να γλυκανει λιγο το μουνι της?
Πουτάνα ειναι αυτη. Εγω αδυνατω να πιστεψω πως την παντρευτηκε. Μαλακας. :-
Οι μεγαλυτερες τι θελουν?Ακουστά το έχω
οκ αδερφε ουτε εγω μπηκα να στο παιξω κατι κλπ απλως επειδη εχουμε πει 5 κουβεντες και μια και μιλαμε τωρα λεω να σου πω τη γνωμη μου για κατι που γραφεις και αν το κανεις το θεωρω στραβο... αν θες δεξου το αν θες οχι
Τον βαρεθηκε, δεν την γαμαει, δεν καβλωνει το μυαλο της. Καποιος αλλος της το κανει και πηγε εκει !!!
Λακη με ανακουφιζεις.Τι διαφορά βρε παπάρα ;;;
Ατενολόλη 25mg ;;;
Είναι εκλεκτικός β1 αναστολέας και όχι β γενικώς.
Οι μαλακίες που έχει διαβάσει η κάθε παπάρω περί b-blockers
δεν ισχύουν γι'αυτό.
Παίρνω κι εγώ γιατί μου ανέβηκαν οι παλμοί μετά τους πρόσφατους θανάτους που χτύπησαν την οικογένειά μου.
Για να το επαληθεύσω ότι δεν δημιουργεί πρόβλημα, πήρα 2 των 25
και γάμησα συνολικά πάνω από 3ωρο κώλο στις επόμενες ώρες
και δεν είχα κανένα θέμα. Μη σου πω ότι γάμαγα και καλύτερα,
ίδρωσα λιγότερο.
Οχι ρε φιλε μην τα ισοπεδωνεις ολα. Οπως εσυ ζητας να γαμησεις αλλο τοσο το θελουνε και αυτες
Και αν τριπαρεις το μυαλο τους τις κανεις οτι θελεις
Στο μθαλο ειναι ολα και οχι στην επαγγελματικη αποκατασταση που πιστευεις εσυ
Καπου εδω πεφτει και επικη μουσικη.Ας επαιρνε διαζυγιο. Αυτο που κανει ειναι ανηθικο. Για μενα ειναι πουτάνα.
Ας επαιρνε διαζυγιο. Αυτο που κανει ειναι ανηθικο. Για μενα ειναι πουτάνα.
Ικανοποιεις τους αλλους για να ικανοποιησουν εσενα. Ειναι αλυσιδα
οι μεγαλυτερες δεν μας ενδιαφερουν.Οι μεγαλυτερες τι θελουν?
Καλη πούτσα ή ασφαλεια?
Λακη με ανακουφιζεις.
Αυτος ο γλιτσας με αγχωσε.