το τελευταιο απο που το ξερεις ακριβως? δεν το πιστευω.
Μου το ειπανε οι ιδιες και οι ιδιοι
το τελευταιο απο που το ξερεις ακριβως? δεν το πιστευω.
Εννοειται οτι δυσκολευεσαι να πιστεψεις ο,τιδηποτε ξεφευγει απο τα κλισε που εχεις φυλακισει εδω και καιρο την σκεψη σου. Καθε διαφοροποιηση απορριπτεται ως απαραδεκτη.το τελευταιο απο που το ξερεις ακριβως? δεν το πιστευω.
Μου το ειπανε οι ιδιες και οι ιδιοι
Το εκοψα προσωρινα, να δω αν θα υπαρξει διαφορά.ζηλευεις παππουλη;το τενορμιν φταιει σου το πα![]()
Αμφισβητεις τον υπερτατο Μπιλ Γκειτς ρε τύπε?Πολυ λαθος εισαι. το σημαντικοτερο ειναι να κανεις εσυ αυτο που θελεις. Οι αλλοι να θυμασαι οτι και να κανεις θα εχουν μια αλφα αντιληψη για σενα ανεξαρτητα απο το τι κανεις. η αντιληψη τους εξαρταται απο διαφορα αλλα υποκειμενικα κριτηρια που εχουν να κανουν με τα χιλια δυο ψυχολογικα του καθε ατομου. Αν μπεις σε αυτη τη διαδικασια θα τρελαθεις. Και θα δεις να περναει ο καιρος και σιγα σιγα θα δεις οτι δεν εχεις κανει τιποτα επειδη προσπαθουσες να ικανοποιεις τους αλλους και οχι τον εαυτο σου. Στο μεταξυ σα να μην εφτανε αυτο για να περιπλακουν τα πραγματα θα συσσωρευεις απωθημενα απο αυτα που δεν εκανες και δεν απολαυσες και θα μπεις σε εναν φαυλο κυκλο...
Τα πιτσιρικια θελουν κοιλιακους ρε λακη.Απο τα 24-25 αρχιζουν και εχουν αλλες απαιτησεις.
Εννοειται οτι δυσκολευεσαι να πιστεψεις ο,τιδηποτε ξεφευγει απο τα κλισε που εχεις φυλακισει εδω και καιρο την σκεψη σου. Καθε διαφοροποιηση απορριπτεται ως απαραδεκτη.
Συνελθε.
Μου θυμιζεις το περιφημο "εαν η πραγματικοτητα διαφωνει μαζι μου, τοσο το χειροτερο για την πραγματικοτητα".
Ισως να ισχυει επειδη ειναι μεγαλης ηλικιας πια. Μεγαλυτερης αρα ωριμοτερες.
Γιατί οι μικρές Δεν θέλουν πούτσο; Μην νε τρελαινετε βραδιάτικα.Ισως να ισχυει επειδη ειναι μεγαλης ηλικιας πια. Μεγαλυτερης αρα ωριμοτερες.
Πολυ λαθος εισαι. το σημαντικοτερο ειναι να κανεις εσυ αυτο που θελεις. Οι αλλοι να θυμασαι οτι και να κανεις θα εχουν μια αλφα αντιληψη για σενα ανεξαρτητα απο το τι κανεις. η αντιληψη τους εξαρταται απο διαφορα αλλα υποκειμενικα κριτηρια που εχουν να κανουν με τα χιλια δυο ψυχολογικα του καθε ατομου. Αν μπεις σε αυτη τη διαδικασια θα τρελαθεις. Και θα δεις να περναει ο καιρος και σιγα σιγα θα δεις οτι δεν εχεις κανει τιποτα επειδη προσπαθουσες να ικανοποιεις τους αλλους και οχι τον εαυτο σου. Στο μεταξυ σα να μην εφτανε αυτο για να περιπλακουν τα πραγματα θα συσσωρευεις απωθημενα απο αυτα που δεν εκανες και δεν απολαυσες και θα μπεις σε εναν φαυλο κυκλο...
Α μαλιστα. Δηλαδη θελεις απλα ακροατηριο για τους παραληρηματικους μονολογους σου και χαλιεσαι κιολας αν παιρνεις και καμια απαντηση.Ναι. Το περιεργο που ειναι? Δεν δινω συμβουλες να ακολουθησει καποιος την γνωμη μου λεω. Αμα νομιζεις οτι λεω μαλακιες μην με ακους.
Καμια σχεση. Πουτσο ζητανε και παρεα. Περνανε καλα και αυτο θελουνε
Τα πιτσιρικια απο 18 και ανω,ειναι τρελαμενα απο την καυλα.Τα ακουμπας λιγο και χυνουν.H prvth ειναι σαν τραβέλι η δευτερη ντάξει. Αλλα και παλι τι σκατα να κανω με τα 17χρονα? :S
Αμφισβητεις τον υπερτατο Μπιλ Γκειτς ρε τύπε?![]()
Πού ξερεις εσυ τι θελουν οι μικρες σημερα?Γιατί οι μικρές Δεν θέλουν πούτσο; Μην νε τρελαινετε βραδιάτικα.![]()
Ξερω Μηχανικο παντρεμενη με παιδια..πολυ ομορφη... που την γαμαει ενας οικοδομος που δουλευει σε ενα απο τα συνεργεια της
Αδυνατω να πιστεψω οτι ο ανδρας της δεν το εχει μαθει ενω το ξερει ο κοσμος ολος
Ο μπιλ γκεητς μπορει να ειναι καλος κομπιουτερας η επιχειρηματιας αλλα μεχρι εκει.
Τα πιτσιρικια απο 18 και ανω,ειναι τρελαμενα απο την καυλα.Τα ακουμπας λιγο και χυνουν.
Ασε που θελουν συνεχεια γαμησι και δεν σε αφηνουν σε ησυχια.Μαθε μπαλιτσα.![]()