alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
Ο γκομενος σού εκατσε τελικα?Η σαν να τις κοροϊδεύω![]()
Ο γκομενος σού εκατσε τελικα?Η σαν να τις κοροϊδεύω![]()
πουτανα είναι.αυτό είναι το μόνο σίγουρο και κανείς από αυτούς που μιλάς δεν θα δέχονταν να είναι με μις τέτοια γυναίκα
Αυτο ειναι μυθος.Ανθρωπος που ζει μεγαλο χρονικο διαστημα χωρις σεξ ειναι ακαυλοςΜην ξεχνάτε, ότι οι γυναίκες ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΣΕΞ.
Ειδικά οι μουνάρες, οι οποίες όταν πάνε στη Δελτα της γειτονιάς για γάλα,
βλέπουν 1500 πρόθυμους να τις γαμήσουν , το θεωρούν πολύ εύκολο
και το παραμελούν, οπότε μπορούν να περάσουν μεγάλα χρονικά διαστήματα
ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ.
Οι πιο μέτριες, γαμιούνται για επιβεβαίωση
και από ανταγωνισμό προς τις μουνάρες.
Η σαν να τις κοροϊδεύω![]()
Και εδω τιθεται το μεγαλο ερωτημα.ναι αλλα ολοι ηθελαν να την ειχαν γκομενα αν ηταν κανα ωραιο μουνακι
ασε τις δουλεις και τις θεωριες τωρα μωρε. δεν υπαρχει να τα εχεις καλα με τους απο πανω. Απλα εισαι αλλο ενα κοροιδο για να κανεις τη δουλεια τους και να κονομανε αυτοι. Λες να σε επιβραβευσουν? Επισης αν εισαι παντα ο τυπος και υπογραμμος σε ολα και προσπαθεις να πηγαινεις με τα νερα του ενος και του αλλου και ανεβεις ( εστω) στο τελος αν πετυχεις κατι δε θα σου πει μπραβο κανεις. Αντιθετα θα σε φθονουν και θα σε ζηλευουν ακομη χειροτερα απο πριν. Και αν εισαι ο τυπος που παιρνει πολυ τοις μετρητοις τα λογια και τις αντιληψεις αλλων θα εχεις μεγαλυτερο προβλημα απο οτι αν δεν τα εκανες ολα αυτα τυπε...
ασε τις δουλεις και τις θεωριες τωρα μωρε. δεν υπαρχει να τα εχεις καλα με τους απο πανω. Απλα εισαι αλλο ενα κοροιδο για να κανεις τη δουλεια τους και να κονομανε αυτοι. Λες να σε επιβραβευσουν? Επισης αν εισαι παντα ο τυπος και υπογραμμος σε ολα και προσπαθεις να πηγαινεις με τα νερα του ενος και του αλλου και ανεβεις ( εστω) στο τελος αν πετυχεις κατι δε θα σου πει μπραβο κανεις. Αντιθετα θα σε φθονουν και θα σε ζηλευουν ακομη χειροτερα απο πριν. Και αν εισαι ο τυπος που παιρνει πολυ τοις μετρητοις τα λογια και τις αντιληψεις αλλων θα εχεις μεγαλυτερο προβλημα απο οτι αν δεν τα εκανες ολα αυτα τυπε...
και πώς καλύπτουν τις ανάγκες για σεξ με την χαρά τοΥ πεσιματος;ρε τις μουναρεςΜην ξεχνάτε, ότι οι γυναίκες ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΣΕΞ.
Ειδικά οι μουνάρες, οι οποίες όταν πάνε στη Δελτα της γειτονιάς για γάλα,
βλέπουν 1500 πρόθυμους να τις γαμήσουν , το θεωρούν πολύ εύκολο
και το παραμελούν, οπότε μπορούν να περάσουν μεγάλα χρονικά διαστήματα
ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ.
Οι πιο μέτριες, γαμιούνται για επιβεβαίωση
και από ανταγωνισμό προς τις μουνάρες.
Αυτη η ερωτηση ειναι ακυρη εντελως ρε Αλεξ.Και εδω τιθεται το μεγαλο ερωτημα.
Τι ειναι προτιμοτερο για μια γυναικα?
Να ειναι συζυγος και να την θελει ενας, ή τσουλακι και να την θελουν πολλοι?
και πώς καλύπτουν τις ανάγκες για σεξ με την χαρά τοΥ πεσιματος;ρε τις μουναρες![]()
Και εδω τιθεται το μεγαλο ερωτημα.
γραφεις λογικα , αλλα βαλε στο μυαλο σου οτι δεν θελει να τα καταλαβει με καμια Παναγια ο Μπολντυς ...
Και εδω τιθεται το μεγαλο ερωτημα.
εσένα το μουνι μου σε απασχολεί εδώ έχουμε θέματαΟ γκομενος σού εκατσε τελικα?
Λακης πραγματική οαση σημερα.![]()
κοιτα μαθαινεις με δυο τροπους. Η με τον καλο απο την επειρια που εχουν αλλοι και στη μεταφερουν με τα λογια. Η με τον κακο δηλαδη οταν θα εχεις εσυ ο ιδιος την εμπειρια. Αν δε μαθεις τοσο το χειροτερο για εσενα![]()
Ειπα κι εγω, δεν θα γαμησει ο πιπης τη συζητηση? Και αργησες κιολας.ειπες μαλακια ως συνηθως. Απορω πως δεν σε εχουνε εκλεξει Μιστερ Μαλακα... μαλλον γιατι το ηθελες πολυ
Ειπα κι εγω, δεν θα γαμησει ο πιπης τη συζητηση? Και αργησες κιολας.
Μηπως θα ηταν καλυτερα να μην κανεις τιποτα και να την αφησεις μεσα στην χρυσοσκονη του μυθου και της αναμνησης?προβληματίζομαι για το αν πρέπει να βάλω σε δημόσια συζήτηση,
τον προβληματισμό μου για μια γκόμενα , που είχα γνωρίσει
σε σχολική ηλικία (λύκειο)
η οποία για μένα είναι το Holy Grail του μουνιού,
αν τη γαμούσα δηλαδή , θα ήμουν έτοιμος να ... κόψω το γαμήσι
και να δωρίσω τον πούτσο μου ...........
είναι celebrity , μουνάρα , ζάμπλουτη , πανέξυπνη ...
αλλά πλέον είναι και χωρισμένη με παιδιά
και έχει περάσει και περιπέτεια υγείας .......
τότε που την ειχα γνώρισει ,
ήταν για μένα ό,τι ήταν η Νταίζη για το νεαρό Γκάτσμπυ,
ΟΤΑΝ ΕΙΧΕ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΗ ΝΤΑΙΖΗ ,
δηλαδή θα ήταν σχεδόν ιεροσυλία να της την πέσω ........
λόγω fb όμως, τα τελευταία χρόνια την ξαναβρήκα
και μου μπήκε η ιδέα
(μου άρεσε και η ουτοπία του j.gatchby)