dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.259
- Πόντοι
- 8.535
θα φαει χωμα ο Σταμουλης στην πιατσα...λες να μην τον εχεις; γιατι καυχιεται οτι εχει μυς και οτι παει gym
θα φαει χωμα ο Σταμουλης στην πιατσα...λες να μην τον εχεις; γιατι καυχιεται οτι εχει μυς και οτι παει gym
Αποδειξεις,δωσε λινκ,δεν πιστευω οτι ο σταμουλης κανει τετοια πραγματα.ειναι καλο παιδι.Εγω τον σταμ δεν τον εχω πειραξει ποτε αυτος εκανε κλωνους αλλου και δημιουργουσε εχθρες για λογαριασμο μου επειδη τους την εμπαινε και τους πειραζε.
Αποδειξεις,δωσε λινκ,δεν πιστευω οτι ο σταμουλης κανει τετοια πραγματα.ειναι καλο παιδι.
τυπε ο σταμ λεει οτι δεν ξερει τιποτα και οτι ολα αυτα ειναι σκευωρια
εδω βρισκεται το λινκ. Ο σταμ κατηγορειται για απατη εις βαρος μου. Δεν τον εμπιστευομαι οποτε δεν αναγνωριζω και τις ψηφοφοριες που φτιαχνει οπως βλεπεις και εκει την ιδια ψηφοφορια ειχε βαλει.
τυπε ο σταμ λεει οτι δεν ξερει τιποτα και οτι ολα αυτα ειναι σκευωρια![]()
+ συμπεριφορα σκουλικιαρικη απενταντι στον μπιλυ 13...Δεν με ενδιαφερει τι λεει απο την στιγμη που ειναι σιγουρο πως ειναι αυτος πισω απο το ψευτικο νικ στο ιεροδουλες.
Αυτο που συνεχιζει να κανει απλα δειχνει οτι δεν έχει φιλοτιμο να παραδεχθει την μλκια που έκανε επιβαρυνει την θέση του απλα.Αμα το παραδεχθει εστω και τωρα ολα θα λάβουν τελος.
+ συμπεριφορα σκουλικιαρικη απενταντι στον μπιλυ 13...
δεν νομιζω να κανανε παρεα...απλα φερθηκε κ σ αυτον υπουλα.Htan φιλαρακια και εκτος ιντερνετ με αυτον?
Για αυτο κύρηξα μη αναγνωριση απο νωρις τυπε να ειμαι καλυμενος δεν εχω εμπιστοσυνη σε σταμουληδες
και για αυτο φταινε οι ιδιοι γιατι στην αρχη δεν ειχα προβλημα μαζι του. Ειναι μεχρι να μου κανεις την μαλακια μετα ξεκιναει η αντιστροφη μέτρηση δεν σε εμπιστευομαι πια :-
Εμένα με πείραξε αυτό που λες.......ειδικά το σχόλιο..."get a life"......το οποίο έχει χρησιμοποιηθεί πιο πολύ από οποιοδήποτε άλλο στο ίντερνετ......
Το έχω αφήσει έτσι αυτό.....δεν είμαι σε φάση να το συνεχίσω.....βαριέμαι....![]()
Κατά τη γνώμη μου, σε ότι αφορά εσένα συγκεκριμένα, άλλοι τον βάλαν να κάνει πουστιές.
Μπίλυ είχε ένα ύφος θρασύτατου αληταριού που μου την έδωσε στα νεύρα. Λες και μίλαγε σε μικρότερο μαθητή το κωλόπαιδο... Μου ήρθε να του απαντήσω ότι όσα έχει ζήσει ο Μπίλης και οι περισσότεροι της ηλικίας μας εκείνος δε θα τα ζήσει ποτέ. Αλλά σκέφτηκα καλύτερα να μην κάνω θέμα κάτι που αφορά εσένα...
+ συμπεριφορα σκουλικιαρικη απενταντι στον μπιλυ 13...
Htan φιλαρακια και εκτος ιντερνετ με αυτον?
ναι ναι ναι..![]()
τα παπαρια μου ζουν.. Λιωνουν ολη μερα στην σχολη για να βγαλουν ενα ριμαδοπτυχιο για να παρουν 360 οταν τελειωσουν και εγω αυτα τα βγαζω με ενα φου![]()
Ας κανω και εγω μια καλη προβλεψη..
ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΥΤΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΟΥ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Καλά έκανες....
Και λίγα λες.....
Όχι βέβαια.....απλά τον είχα στηρίξει όταν όλοι τον έβριζαν.....
ετσι ειναι ο Σταμουλης...δαγκωνει το χερι που τον βοηθαει..δεν το εχει σε τιποτα...Όχι βέβαια.....απλά τον είχα στηρίξει όταν όλοι τον έβριζαν.....
ετσι ειναι ο Σταμουλης...δαγκωνει το χερι που τον βοηθαει..δεν το εχει σε τιποτα...![]()