memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
τοσο μικρος που ειναι...ειναι...το απολυτο μηδενΓια τον μικρό λέω που τσουβάλιασε όλους μαζί με κλώνο "γαλάτα"...
τοσο μικρος που ειναι...ειναι...το απολυτο μηδενΓια τον μικρό λέω που τσουβάλιασε όλους μαζί με κλώνο "γαλάτα"...
τυπε πρεπει να δουμε πως ψηφιζουν οι ψηφοφοροι της τελευταιας στιγμηςμε ξεκαθαρο φαβορι νομιζω...
σορρυ ρε παιδια,,υπαρχει πιο χαλιας και μαλακας απο τον δημητρακ29 ???δεν μπορω να καταλαβω πωε σηζητατε για αλλον...........
τυπε ενα περιεργο πραγμαΝαι τυπε. Ειμαι εγώ
με τις σικε ψηφοφοριες του σταμ και τους κλώνους που ψηφιζουν. :S
τυπε ενα περιεργο πραγμα
και περυσι ειχε πει το αποτελεσμα πριν ξεκινησει
και φετος ειπε οτι βλεπει τελικο μορτης-παπιας
τυχαιο?![]()
τυπε, η ψηφοφορια θα ειναι στημενη αμα ΔΕΝ βγει ο ΠΠος....καλπαζει φετος...εχει ρευμα... ;)τυπε ενα περιεργο πραγμα
και περυσι ειχε πει το αποτελεσμα πριν ξεκινησει
και φετος ειπε οτι βλεπει τελικο μορτης-παπιας
τυχαιο?![]()
τυπε και ο μπιλυς ειχε θεμα με τον σταμ ;)Ειναι ύπουλος ρε. Εδω εφτιαξε δικο μου κλωνο στο αλλο σαιτ και έγραφε τα δικα του.
Ο λοπεζ να τα δει αυτα που τον υποστηριζε. Παλια τον συμπαθουσα αλλα ηταν μεχρι να κανει την μαλακια.
μιας και τελειωνει η χρονια, ολοι οφειλουν να μπουν σε μια εσωτερικη διαδικασια αυτοκριτικης και διορθωσης των κακως κειμενων του εαυτου του. Η διαδικασια της εσωτερικης αναζητησης για την αληθεια και τη λυτρωση ειναι διαφορετικη για τον καθε ενα. Διαφορετικη αφετηρια, διαφορετικα βιωματα, διαφορετικες εμπειριες, διαφορετικες αναγκες και διαφορετικοι χαρακτηρες ειναι μερικα απο τα χαρακτηριστικα που κανουν τον καθε ανθρωπο μια διαφορετικη προσωπικοτητα, μια ξεχωριστη οντοτηταστην κοινωνια. Ανεξαρτητα ομως των διαφορετικων χαρακτηριστικων των ανθρωπων, ολοι ψαχνουν ενα ιδανικο σημειο αναφορας, μια ελπιδα, μια οαση αισιοδοξιας, μια νιρβανα πνευματικοτητας, οταν την βρουν λοιπον, οφειλουν να το ασπαστουν και να γινουν πιστοι υπηρετες της αληθειας, της προοπτικης, της θεοσυνης και της δικαιοσυνης. Το ιδανικο σημειο αναφορας δεν ειναι μια απροσδιοριστη φαντασιακη αντιληψη, ειναι κατι πραγματικο, κατι που υπαρχει διπλα μας ολο τον προηγουμενο καιρο αλλα κοντοφθαλμοι εγωϊσμοι δεν αφηναν να το δουμε, ειναι ο ΝΩΝΤΑΣ, αυτη η θεϊκη μορφη που αντικατοπτριζει ολα οσα θελουμε να ειμαστε, ολα οσα ονειρευομαστε για το μελλον μας. Τερμα λοιπον οι δικαιολογιες, κανεις δεν μπορει να κοροϊδεψει τον εαυτο του, αυτη η μεγαλη αναγκη που νοιωθεις μεσα σου για να γινεις κατι στη ζωη σου ειναι η εσωτερικη φυσιολογικη ροπη του οργανισμου στο νωντισμο, στη μια και μοναδικη αληθεια, στο οραμα της απολυτης επιτυχιας. Μη χανεις αλλο χρονο προσπαθωντας να δικαιολογησεις την απραξια σου τοσα χρονια, ασπασου το νωντισμο, γινε νωντοτυπος, γινε προτυπο !! Τωρα πια ειναι στο χερι σου!!!
τυπε και ο μπιλυς ειχε θεμα με τον σταμ ;)
Εδω εφτιαξε δικο μου κλωνο στο αλλο σαιτ
σκεφτειτε το καλα... εγω λεω θα φυγει αν βγει ο ΠΠ...τυπε, η ψηφοφορια θα ειναι στημενη αμα ΔΕΝ βγει ο ΠΠος....καλπαζει φετος...εχει ρευμα... ;)
τι δεν εχεις λογαριασμο διπλα τυπε;Ποιό είναι το "άλλο site"
γαμώ την πουτάνα μου μέσα ;;;;
ολοι στην φαπα τον εχουν τυπεΑφου κανει μλκιες συνεχεια. Λογικο
γιατι να φυγει τυπε?σκεφτειτε το καλα... εγω λεω θα φυγει αν βγει ο ΠΠ...![]()
τυπε βλεπω να τον πετυχαινει σε καμια γωνια στην φυλης ο λοπεθ και να τον κατουραειΑφου κανει μλκιες συνεχεια. Λογικο
αυτή την αισθηση αφηνει να πλανάται τυπε :-γιατι να φυγει τυπε?![]()
ειναι το πιο απαξιωμενο νικ στο νετ τυπε ;)Αφου κανει μλκιες συνεχεια. Λογικο
τυπε βλεπω να τον πετυχαινει σε καμια γωνια στην φυλης ο λοπεθ και να τον κατουραει![]()