redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
γιατι ρωτας ψαχνεσε για ραντεβου θανατου;Kατεβαινει φυλης ο λοπεζ?
γιατι ρωτας ψαχνεσε για ραντεβου θανατου;Kατεβαινει φυλης ο λοπεζ?
θα κατεβει ειδικα για τον σταμ τυπεKατεβαινει φυλης ο λοπεζ?
δεν νομιζω τυπεαυτή την αισθηση αφηνει να πλανάται τυπε :-
τι δεν εχεις λογαριασμο διπλα τυπε;![]()
ιεροδουλεςΓια ποιό λες ;;
aδultforum ;
***** ;
θα κατεβει ειδικα για τον σταμ τυπε
τωρα πινει κρασια για να εχει πολυ πραμα![]()
ιεροδουλες
αν δεν εχεις εχουν φτιαξει και δικο σου κλωνο
αυριο στις 12 το βραδυ τυπεΠότε λήγει ο ημιτελικός?
πιαστε τον Σταμουλη κ εξαφανιστε τον απ τη πιατσα....ειναι ντροπη που κυκλοφορει ακομη...
ζητω ο νωντας.![]()
Ναι τυπε. Ειμαι εγώ
με τις σικε ψηφοφοριες του σταμ και τους κλώνους που ψηφιζουν. :S
οποιο και αν ειναι το αποτελεσμα έχει βγει ανακοινωση απο τις 4/12 οτι δεν θα το αναγνωρισω. Αυτα για να μην έχουμε μετα παρεξηγησεις.
τυπε και ο μπιλυς ειχε θεμα με τον σταμ ;)
οτι θελουμε μπορουμε να φανταστουμε οτι εδωσε ενας που χασμουρευει τον ελσο ;)Δε εμένα μάθαν όλοι τι έκανε. Έβαλε έναν κίναιδο, ο οποίος τον φλέρταρε άγρια επί μήνες, να με προκαλέσει για να φάω μπάν... Τι του έδωσε για αντάλλαγμα δεν θέλω να φαντάζομαι...
Έχει ληφθεί απόφαση να τον κάνουμε γιαουρτλού. ;)
Εκατό μεθοδεύσεις έκανε για να σε βγάλει πρώτο. Αν θα το καταφέρει δεν ξέρω...
Στο Μπίλη το χειρότερο ήταν ο τρόπος που του μίλησε κατά τη γνώμη μου.....
Δε εμένα μάθαν όλοι τι έκανε. Έβαλε έναν κίναιδο, ο οποίος τον φλέρταρε άγρια επί μήνες, να με προκαλέσει για να φάω μπάν... Τι του έδωσε για αντάλλαγμα δεν θέλω να φαντάζομαι...
πισσα και πουπουλα τυπεΓια αυτο κύρηξα μη αναγνωριση απο νωρις τυπε να ειμαι καλυμενος δεν εχω εμπιστοσυνη σε σταμουληδες
και για αυτο φταινε οι ιδιοι γιατι στην αρχη δεν ειχα προβλημα μαζι του. Ειναι μεχρι να μου κανεις την μαλακια μετα ξεκιναει η αντιστροφη μέτρηση δεν σε εμπιστευομαι πια :-
αντι να του ριξεις ενα στυλιαρι να ισιωσει το αφησες να περασει ετσι τυπεΕγω τον σταμ δεν τον εχω πειραξει ποτε αυτος εκανε κλωνους αλλου και δημιουργουσε εχθρες για λογαριασμο μου επειδη τους την εμπαινε και τους πειραζε.
αντι να του ριξεις ενα στυλιαρι να ισιωσει το αφησες να περασει ετσι τυπε
Έχει ληφθεί απόφαση να τον κάνουμε γιαουρτλού. ;)
Εκατό μεθοδεύσεις έκανε για να σε βγάλει πρώτο. Αν θα το καταφέρει δεν ξέρω...
Στο Μπίλη το χειρότερο ήταν ο τρόπος που του μίλησε κατά τη γνώμη μου.....
Σε εμένα μάθαν όλοι τι έκανε. Έβαλε έναν κίναιδο, ο οποίος τον φλέρταρε άγρια επί μήνες, να με προκαλέσει για να φάω μπάν... Τι του έδωσε για αντάλλαγμα δεν θέλω να φαντάζομαι...
τυπε και ο μπιλυς ειχε θεμα με τον σταμ ;)
λες να μην τον εχεις; γιατι καυχιεται οτι εχει μυς και οτι παει gymΔεν ριχνω ... απλα έχω πάρει μέτρα.
θα τον στηριξουμε εμεις ;) δεν εχει ελπιδα ο κοτοπουλος ;)λες να μην τον εχεις; γιατι καυχιεται οτι εχει μυς και οτι παει gym