ass_kavlos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 27
- Πόντοι
- 66
σε συμπαθω
και εγώ!
σε συμπαθω
ρε μλκ 60 και 80 σκας στα πρεζακιαεύκολα μαν, έχω πληρώσει τύπισσες τραγικά χειρότερες χοντρομπαζοθείες, της μαριάννας της έσκαγα μέχρι 60 αν ήξερα ότι είναι αματουροφάση και στις καλές εποχές ίσως ακόμα και 80
ρε μλκ 60 και 80 σκας στα πρεζακια
εγω ενα κατομπαλο το εδινα για ενα δυωρο
ναι αλλα εσυ εισαι σαβουρογαμης60 για ώρα δες το αναλογικά πιο πολλά βγαίνουν
σε συμπαθω
άκου φίλε όποιος πει ότι δεν θα την γάμαγε λέει ψέματα στις τιμούλες οκ μπορώ να δεχτώ διαφωνίες ;)
ναι αλλα εσυ εισαι σαβουρογαμης
εγω με ενα 20ρακι γαμαω μοντελα
20 ευρω το 15λεπτο
αρα 80 την ωρα για μονττελακια
εκτος απο δυσκολη εγγραφη εισαι και δυσκολη αναγνωση:S stam_90?
εμενα τετοιες γκομενες με πληρωνουν για να τις γαμησω δεν πληρωνω εγω
μοντελακι η Μαριαννα :S
εκτος απο δυσκολη εγγραφη εισαι και δυσκολη αναγνωση
μοντελακια στη φυλης με 20 ευρω ειπα
σε συμπαθω
Πιο πολυ συμπαθεις τον μπαρο ή εμενα, και γιατι; Προσεξε τι θα απαντησεις, ειναι ερωτηση παγιδα...
Πιο πολυ συμπαθεις τον μπαρο ή εμενα, και γιατι; Προσεξε τι θα απαντησεις, ειναι ερωτηση παγιδα...
εγω συμπαθω πιο πολυ οτι εχει μουνι
Δεν θελω να παραστησω τιποτα .... γιατι δεν ειμαι τιποτα
ενας απλος λαχειοπωλης ειμαι σε καποια γωνια της αθηνας....
.....ρε μλκ..............δεν το είχα δει αυτό............Το νημα-πρεζα παραμενει παντως το παρακατω..
www.bourdela.com/forum/index.php?topic=78913.msg1552714#msg1552714]http://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=78913.msg1552714#msg1552714[/url]
εγω οτι εχει μουνι το γαμαω φιλε δεν το συμπαθω το γαμαω εμεις τα καμια δεκαρια νικς γαμαμε δεν παιζουμε γαμαμε
το φιλε σε αυτακια
Μήτσο, αν διαβάζεις, είσαι κάτι πολύ περισσότερο από απλός λαχειοπώλης.
Είσαι ένα ανάπηρο σίχαμα.
υ.γ. Είδατε πως τον ειρωνεύτηκε η Βέλβυ και οι άλλες για την αγαμοσύνη του; χαχαχα!
ποια η αποψη σου για τη μαριαννα μαν?εγω οτι εχει μουνι το γαμαω φιλε δεν το συμπαθω το γαμαω εμεις τα καμια δεκαρια νικς γαμαμε δεν παιζουμε γαμαμε
το φιλε σε αυτακια
δεν βγαίνουν οι χρόνοι
Μην είσαι αδαής φίλε μου. ;)
ξεροχυνω με υπογραφη....Αγράμματο αληταρόνι ντροπή σου!
ποια η αποψη σου για τη μαριαννα μαν?
τη συμπαθεις
ένας δικός σας πριν κάτι μέρες είχε πει ότι στο σάιτ οι κλώνοι είναι λιγότεροι απ'όσους νομίζουμε δεν θυμάμαι ποιός το είπε είσαστε και πολλοί ;)