stekas72
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.443
- Πόντοι
- 566
Με συγκινεις
Το ξέρω ερι....είμαι συγκινητικός τύπος
Με συγκινεις
μηπως σε λενε κοσμα
εσυ εισαι ο γνωστηςτι παστουρμα,από καμηλα?
στους πρώτους που τα φόρεσαν έμειναν έτσι κι αλλιώς ;)
Μήπως τα χεις ακόμα σε μία παπουτσοθήκη και που και που τα παίρνεις αγκαλιά?λέω μήπως ;)
μηπως σε λενε κοσμα
ο σκατάς ο σισιεςες
και με την κίτρινη λατεξ πιτζάμα της ούμα θέρμαν να γυρναγες τα ίδια θα λεγαν.είδες πολλούς να τα φοράνε όμως?στο πρώτο δεν έχεις δίκιο θυμάμαι τον πρώτο καιρό τα φορούσα και άκουγα να συζητάνε στον δρόμο σχόλια τύπου κοίτα μαλάκα παπούτσια κιλ μπιλ ;)
στο δεύτερο έχεις εν μέρει δίκιο τα έχω φυλάξει αλλά δεν τα παίρνω αγκαλιά είναι βρώμικα
στο πρώτο δεν έχεις δίκιο θυμάμαι τον πρώτο καιρό τα φορούσα και άκουγα να συζητάνε στον δρόμο σχόλια τύπου κοίτα μαλάκα παπούτσια κιλ μπιλ ;)
Mηπως λεγαν κοιτα ενα μαλακα; ;)
τι κανισ ορεο γινεκακι ισε πολι ορεο κε καλοααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ
και με την κίτρινη λατεξ πιτζάμα της ούμα θέρμαν να γυρναγες τα ίδια θα λεγαν.είδες πολλούς να τα φοράνε όμως?
Για πες μου όμως.γιατί τα φυλάσ μετά από τόσα χρόνια?μήπως σκέφτεσαι ότι ίσως στα πενήντα σου τα ξαναβάλεις και το παίζεις τζοβενο?λέω μήπως ;)
τι κανισ ορεο γινεκακι ισε πολι ορεο κε καλο
Mηπως λεγαν κοιτα ενα μαλακα; ;)
ισε ι καλιτεριγεια σου γλυκιε μου :-*
ααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ
έρχεται ο πόνοςέχεις μείνει μόνη εδώ μέσα αναρχοάπλυτη σου λείπουν τα φιλαράκια σου
έχεις μείνει μόνη εδώ μέσα αναρχοάπλυτη σου λείπουν τα φιλαράκια σου
Μαν μην ξεχνας και μενα.έχεις μείνει μόνη εδώ μέσα αναρχοάπλυτη σου λείπουν τα φιλαράκια σου
περα απο τον χαβαλε που κανω με τον λοπεζ,δυστηχως τον μισει ολοκληρο το σαιτ..επιβεβαιώνεται η αρχική μου υποψία ότι ο μήτσος είναι παρών και διαθέτει ικανό αριθμό κλώνων, εδώ παίζει συντηρητικά για να μην καρφωθεί, θυμηθείτε αυτό που γράφω όταν έρθει η σειρά του λόπεζ εκεί θα λειτουργήσει με το θυμικό και θα τον πάρει παραμάζωμα ;)
πήγες μετάξι βρεΜαν μην ξεχνας και μενα.
Δεν ειμαι κεντρωος ρε μουνια.