dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 8.535
αμε...την τον εχεις για κανα Αγιο?εβριζε ο αχαχουχας?
αμε...την τον εχεις για κανα Αγιο?εβριζε ο αχαχουχας?
αισχρό θρεντ....δεν εχεις καλλιτεχνικες ανησυχιες τυπε?
Με εχεις στεναχωρίσει πολυ με την ολη σταση σου.... :S
Τι σου ζητησα? να βαλουμε τον κωλο σου ως επαθλο για τον νικητή...
τον αλεξ να παρεις δικηγορο....τζαμπα θα σε εκπροσωπησει, απλα θα γεμισεις λιγα σαλιαειμαι ανθρωπος της εκκλησιας και θιγεις βαναυσα τις θρησκευτικές μου πεποιθήσεις, την προσωπικότητα μου και την ηθική μου υπόσταση ως άνθρωπο, θα ζητήσω ηθική βλάβη
αισχρο το εκανε το τυπος πανας που του ποσταρε ξυλινες πουτσες και αλλες τετοιες χυδαιοτητες :-αισχρό θρεντ....
αισχρο το εκανε το τυπος πανας που του ποσταρε ξυλινες πουτσες και αλλες τετοιες χυδαιοτητες :-
θυμαμαι οταν ειχε ανοιξει το θρεντ με τα κομικ ο αχαχουχας παλι καποιοι αλητηριοι του ποσταραν καρτουν με μεγαλες πουτσες και του ελεγαν να κατσει απανω :S
απαραδεκτα πραγματα
μπαχαλακηδες :S
rust in pieces....αισχρο το εκανε το τυπος πανας
αλητες τυπε.... που παμε? :-αισχρο το εκανε το τυπος πανας που του ποσταρε ξυλινες πουτσες και αλλες τετοιες χυδαιοτητες :-
θυμαμαι οταν ειχε ανοιξει το θρεντ με τα κομικ ο αχαχουχας παλι καποιοι αλητηριοι του ποσταραν καρτουν με μεγαλες πουτσες και του ελεγαν να κατσει απανω :S
απαραδεκτα πραγματα
μπαχαλακηδες :S
κανει διαρκως κλωνους ο στεκας γιατι θελει να με δωσει λαφυρο στον πρωτο ο αλητηριος, αλλα δεν θα του περασει..
rust in pieces....
γιατι οχι? σε ενα διαγωνισμο μαλακιας ταιριαζει ενα μαλακια επαθλο
να δω εσενα ρε γκαουρι αμα βγεις πρωτος τι σκατα να σου δωσουμε για επαθλο
η μαλακια σου ειναι περαν συμπαντικου νομου και το κυπελλο του τσαμπιονς λιγκ να παρεις με διαμαντια πανω ειναι λιγο για την μαλακια σου
ειμαι ανθρωπος της εκκλησιας και θιγεις βαναυσα τις θρησκευτικές μου πεποιθήσεις, την προσωπικότητα μου και την ηθική μου υπόσταση ως άνθρωπο, θα ζητήσω ηθική βλάβη
τον αλεξ να παρεις δικηγορο....τζαμπα θα σε εκπροσωπησει, απλα θα γεμισεις λιγα σαλια
Τωρα αισθάνομαι πολύ ασχημα.... :S
Εγω το εκανα για να δεις χαρά στον κωλο σου πάντως, τα κινητρά μου είναι εντελώς αγνά!
η μουσικη υποκρουση τα σπαειwww.bourdela.com/forum/index.php?topic=170729.msg4439744#msg4439744]http://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=170729.msg4439744#msg4439744[/url]
Τι φτιαχνει ο ανθρωπος !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!