Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Μπα? Δεν ψηφισες ακομη?Πειτε σκορ.
Φυσικα ο Μητρογλου ειναι ο καλυτερος επιθετικος της Ευρωπης.
Θελω να ψηφισω Αχαχουχα για αυτο περιμενω να ψηφισω και αν υπαρξει αναγκη να σου δωσω την ψηφο μου.Μπα? Δεν ψηφισες ακομη?
Αναθεωρησα βασικα!
Δεν εχετε καταλαβει οτι το τροπαιο το εχω κατακτησει ηδη, απο τη στιγμη που εστω και οριακά μπηκα στην 16αδα, με μια ψηφο διαφορα απο τον Παπαζολη.AXAXOUXAS - 39 (45.3%)
ALEX_71 - 47 (54.7%)
τραινο παει ο καψουρο-αλεξ μεχρι στιγμης![]()
Δεν εχετε καταλαβει οτι το τροπαιο το εχω κατακτησει ηδη, απο τη στιγμη που εστω και οριακά μπηκα στην 16αδα, με μια ψηφο διαφορα απο τον Παπαζολη.
χτες ποιός νίκησε ρε παίδες ?
Μπολντης τυπε
..για να καταλαβω,ο τιτλος ειναι τιμητικος?,θα στεναχωρηθουν οσοι χασουν?![]()
![]()
Δεν εχετε καταλαβει οτι το τροπαιο το εχω κατακτησει ηδη, απο τη στιγμη που εστω και οριακά μπηκα στην 16αδα, με μια ψηφο διαφορα απο τον Παπαζολη.
πολυ αισιοδοξο σε βλεπω τυπε :SΔεν εχετε καταλαβει οτι το τροπαιο το εχω κατακτησει ηδη, απο τη στιγμη που εστω και οριακά μπηκα στην 16αδα, με μια ψηφο διαφορα απο τον Παπαζολη.
αματερς τυπε, νομιζουν οτι οι επαγγελματιες της μαλακιας ειναι ευκολοι αντιπαλοι :-πολυ αισιοδοξο σε βλεπω τυπε :S
δεν υπολογιζεις το μεγαλο φαβορι που παει τελικο απο τοτε που αρχισε ο διαγωνισμος
δεν κανεις καλα....
ειναι η αισιοδοξια του ερασιτεχνη που νομιζει οτι θα κατακτησει το τροπαιο τυπεαματερς τυπε, νομιζουν οτι οι επαγγελματιες της μαλακιας ειναι ευκολοι αντιπαλοι :-
τρομαζω απο τωρα στην ιδεα της ακομη περισσοτερης πιρφοριασης του αλεξ, οταν το ονειρο του διαλυθει απο τη σκληρη πραγματικοτητα :-ειναι η αισιοδοξια του ερασιτεχνη που νομιζει οτι θα κατακτησει το τροπαιο τυπε![]()