memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
σε ρωτησε κανεις?ετσι ειναι .σωστος σε ολα.
σε ρωτησε κανεις?ετσι ειναι .σωστος σε ολα.
Ναι αλλά δεν θυμάμαι να ειναι η πούστικη κιθάρα ο ένας του ραντεβού...ετσι ειναι .σωστος σε ολα.
ειπαν οτι ειχε κλωνους με γυναικεια νικς τυπε :-γιατι ειναι επισκεπτης η κιθαρα? δε θυμαμαι το λογο που ειχε φυγει/τον μπαναρισαν
ο αβραμης εμφανισθηκε στα μουλωχτα και οταν εφαλε την πρωτη σφαλιαρα αρχισε να κλαιειEίχε πει οτι θα διαγραφεί από το σάιτ, οταν φτασει 11.111 ποσταρισματα, και το τηρησε.
Δεν τον μπαναρισαν, διαγραφηκε μονος του. Με αυτο το νικ τουλαχιστον.
Οσο για τη συναντηση στο μωλ, θυμαμαι (αν δεν κανω λαθος, που μαλλον δεν κανω) οτι ο ΣΦΕ ελεγε οτι τελικα ο αλλος δεν εμφανισθηκε.
τα πολιτικά νήματα έχουν ψοφήσει, οπότε κάνω εδώ το χαβαλέ μου με τα φασιστοπουστράκια...
χαβαλέ, ούτε περισσότερο ούτε λιγότερο!
ειδικά με γελοία νικς σαν τη στέκα.
με νοιάζει όσο νοιάζει οποιονδήποτε άλλο.
πουστράκια τύπου στέκα τα σιχαίνομαι.
Βλέπω πως σου έχω κάνει μεγάλη ζημιά πουστρόπαπιε.έχω ερμηνείες, αλλά αυθεντικά θα απαντήσει ο στέκας.
Πως γίνεται και χάνω τα καλλιτερα!ο αβραμης εμφανισθηκε στα μουλωχτα και οταν εφαλε την πρωτη σφαλιαρα αρχισε να κλαιει
ο σφε τον λυπηθηκε και τον αφησε
που τον ειχε παρει τηλ το ξερεις τυπε?Πως γίνεται και χάνω τα καλλιτερα!
Τύπε εσύ είσαι ειδικός "αβραμολόγος"..........ειπαν οτι ειχε κλωνους με γυναικεια νικς τυπε :-
Όχι ρε τύπε, έχω φαγωθεί να μάθω!που τον ειχε παρει τηλ το ξερεις τυπε?
τον ειχε παρει τηλ και με την πουστικη φωνουλα του του λεειΌχι ρε τύπε, έχω φαγωθεί να μάθω!
Aν απατωμαι, το τηλεφωνο αυτο εχει ηχογραφηθει?που τον ειχε παρει τηλ το ξερεις τυπε?
Ο Λοπεζ το εχει, αλλά παιζει να το εχει χασει ο παπαρας γιατι λεει δεν το βρισκει.τον ειχε παρει τηλ και με την πουστικη φωνουλα του του λεει
εεεεε συγγνωμη για την ενοχληση μηπως χρησιμοποιειται το νικναμε σφερδεκλος?
εχει κυκλοφορησει και ηχογραφημενο
το εχει ο λοπεθ νομιζω
και γιατι βρεθηκανε τυπε?τον ειχε παρει τηλ και με την πουστικη φωνουλα του του λεει
εεεεε συγγνωμη για την ενοχληση μηπως χρησιμοποιειται το νικναμε σφερδεκλος?
εχει κυκλοφορησει και ηχογραφημενο
το εχει ο λοπεθ νομιζω
Aν απατωμαι, το τηλεφωνο αυτο εχει ηχογραφηθει?
για ραντεβου θανατου τυπεκαι γιατι βρεθηκανε τυπε?
και αυτος με τον αβραμη τα βαλε..γιατι δεν τα βαλε με κανεναν σλαβιγια ραντεβου θανατου τυπε
ο αβραμης ειχε κρυφτει και λουκαρε την κατασταση αλλα ο σφε τον εντοπισε και τον σφαλιαρισε για παραδειγματισμο
αυτα να τα βλεπουν κατι κοτοπουλακια που νομιζουν οτι ειναι ασφαλη οταν κυκλοφορουν με τις φορμουλες τους στις πιατσες ;)για ραντεβου θανατου τυπε
ο αβραμης ειχε κρυφτει και λουκαρε την κατασταση αλλα ο σφε τον εντοπισε και τον σφαλιαρισε για παραδειγματισμο
ο σλαβι δεν ειχε συναρμολογηθει ακομα εκεινη την εποχη τυπεκαι αυτος με τον αβραμη τα βαλε..γιατι δεν τα βαλε με κανεναν σλαβι
αυτα να τα βλεπουν κατι κοτοπουλακια που νομιζουν οτι ειναι ασφαλη οταν κυκλοφορουν με τις φορμουλες τους στις πιατσες ;)