stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
θες επιτυχιες του 2013? ;) ετσι γραφω για δικαιολογιακαλα και ποτε πηγες ταμειο
ρε; ολο κουβα γραφεις οτι
πηγαινεις :S
θες επιτυχιες του 2013? ;) ετσι γραφω για δικαιολογιακαλα και ποτε πηγες ταμειο
ρε; ολο κουβα γραφεις οτι
πηγαινεις :S
φάσκεις και αντιφάσκεις κοτοσταμούλη ;θες επιτυχιες του 2013? ;) ετσι γραφω για δικαιολογια
διπροσωπια ;) για τα ταμεια εχω αποδηξεις..φάσκεις και αντιφάσκεις κοτοσταμούλη ;
δεν κανω παρεα με ατομα που πανε καθε μερα κουβα στο στοιχημα το θεωρω χρουσουζια :Sδιπροσωπια ;) για τα ταμεια εχω αποδηξεις..
τωρα για το οτι ειπε ο μπαρος ειναι απλα μια προφαση..
Καλυτερα κιολας που εχετε δημιουργησει τετοια αποψη για μενα,διοτη εαν ειχατε καλη, θα θελατε να μου κανετε παρεα,και αυτο το αποφευγω καιρο τωρα ;)
Τι το αποφευγεις ρε μαλακα,ολο το σαιτ λεει οτι σε ξερει.και φανταζομαι τι θα γινεται και στο διπλα.διπροσωπια ;) για τα ταμεια εχω αποδηξεις..
τωρα για το οτι ειπε ο μπαρος ειναι απλα μια προφαση..
Καλυτερα κιολας που εχετε δημιουργησει τετοια αποψη για μενα,διοτη εαν ειχατε καλη, θα θελατε να μου κανετε παρεα,και αυτο το αποφευγω καιρο τωρα ;)
πες το ετσι.. να αισθανθεις εσυ καλυτερα τουλαχιστον..δεν κανω παρεα με ατομα που πανε καθε μερα κουβα στο στοιχημα το θεωρω χρουσουζια :S
ναι ναιΤι το αποφευγεις ρε μαλακα,ολο το σαιτ λεει οτι σε ξερει.και φανταζομαι τι θα γινεται και στο διπλα.
Τι το αποφευγεις ρε μαλακα,ολο το σαιτ λεει οτι σε ξερει.και φανταζομαι τι θα γινεται και στο διπλα.
τι θα ψηφισεις μαν απο εδω και περα?
πορνοπαπια δαγκωτο ο φουφουτος περασε; θα τον ψηφισω αμα εχει περασειτι θα ψηφισεις μαν απο εδω και περα?
φανερωσε της ψηφους σου
ναι ρε, παιζει με λοπεζ ομως ;)πορνοπαπια δαγκωτο ο φουφουτος περασε; θα τον ψηφισω αμα εχει περασει
εσυ ποιους θα σταυρώσεις;ναι ρε, παιζει με λοπεζ ομως ;)
νωντομεμοσαν επειδη ειναι ο μεμοσαν ,με ζηλευει και εχει εμμονες μαζι μου ;),αλεξ_71 επειδη με ειρωνευεται συνεχεια, παπια και λακη33 δεν εχω ιδεα ,λοπεζ γιατι με εχει τραμπουκισειεσυ ποιους θα σταυρώσεις;
εκπροσωποντας το 50% της οντοτητας που λεγεται μεμονωντας
πορνοπαπε χρυσαυγουλο ειναι ο στεκας;
στην ουσία ναι, αλλά θέλει και το γκουβέρνο...
χειρότερος δηλαδή!
Τι το αποφευγεις ρε μαλακα,ολο το σαιτ λεει οτι σε ξερει.και φανταζομαι τι θα γινεται και στο διπλα.
Θα σε στενοχωρήσω, είμαι μέλος την ΝΔ, στις εσωκομματικές εκλογές στήριξα Σαμαρά.
Τα μόνα σωστά που λέει η ΧΑ είναι περί λαθρομετανάστευσης και εγκληματικότητας, από εκεί και πέρα με χωρίζει άβυσσος από αυτό το κόμμα.
Στην ουσία πίνεις φαρμάκι αυτές τις μέρες παπακι.
Δεν είναι και λίγο να πηγαίνεις ξανά για έναν βαρύτιμο τίτλο.
Εγώ θα κρατήσω ουδετερότητα, αλλά θα σου ευχηθώ καλή επιτυχία