Σου αρεσε το dogville;έχω δει το element of crime μαλακία ήταν και το dogville που μου άρεσε πολύ :S
Μου αρεσουν δεν μου αρεσουν οι ταινιες του το ατομο κανει αρτια σκηνοθετικες ταινιες. ;)
Σου αρεσε το dogville;έχω δει το element of crime μαλακία ήταν και το dogville που μου άρεσε πολύ :S
εκπροσωποντας το 50% της οντοτητας που λεγεται μεμονωντας, δηλωνω πως ο ενας και μοναδικος στοχος μας που ηταν η υγρη απαξιωση στα τζαμια απο τα κυαλια του πιρφοροκοτοπουλακη ΜΕΣΑ στο σπιτι του επετευχθη με ΜΟΝΑΔΙΚΗ επιτυχια Περαν τουτου δεν μας απασχολει καθολου η περεταιρω εξελιξη της ψηφοφοριας...ευχαριστουμε θερμα τους νωντοτυπους και τους νωντουποστηρρικτες που εδειξαν πγια μια ακομη φορα πως η νωντοαδερφοτητα ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ σε ΟΛΑ τα θρεντ, ακομα και στα πιο ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ
eimai ο αορατος εραστης της πουτσας
Κατσε να δεις την ενδειξη στο προφιλ που θα εχει ο νικητής....
Έχουμε δει μύστη μπάρος,από κοντά........?
Μωρη λουγκρα, θες αγώνα Μπαρτσελόνα - Φωστήρα, αλλά δεν θα σου κάνουμε την χαρη!
Θα παιξεις με αντιπάλους ισαξιους.....πάρε ενα λακη και τρεχα....
Και καλή επιτυχία
αφου εισαι χεστηςΜπα όχι...
αφου εισαι χεστης
περυσι στης αποκριεςΜε το βάτραχο πότε βγήκατε ρε μουνιά;
Έχω δει Slavyanka Delicatessen,από κοντά.....όπως και πολλούς άλλους........ ;)αφου εισαι χεστης
μωρή λουλού, δεν έχεις καταλάβει πως δεν δικαιούσαι δια να ομιλείς?
μπορεί στο γήπεδο να αποδείχθείς ΥΠΕΡΤΑΤΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ.
τολμάς να κατέβεις?
ΟΟΟΟΟΟΟΟΧΙ βέβαια....
περυσι στης αποκριες
τυχαιο
Καλά λέει ότι είναι αόρατος....... :SΜπα όχι...
εγω εχω δει αυτους που δεν τους βλεπει κανειςΈχω δει Slavyanka Delicatessen,από κοντά.....όπως και πολλούς άλλους........ ;)
Φήμες λένε πως ο νικητής θα εχει ιδιαιτερη ενδειξη στο προφίλ του, ορατή στους πάντες....ποιος το σκεφτηκε αραγε....
εσενα κουτσομπολευαμεΠώς περάσατε; Κουτσομπολεύατε για το σάιτ καμμένοι;
ηταν τυπος ο αβραμης ;)Ο αβραμης χάθηκε ρε γάμώτο ,δεν ξανάγραψε
με εχεις δει 1, σε εχω δει 4 ;)εγω εχω δει αυτους που δεν τους βλεπει κανεις
κοσμας
κοτοπουλακι
μεμο
και την πριγκιπησσα σισι