kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
οχι ρε γαμωτο, δεν εισαι τρισυποστατος ἐν τελει?!
οσο για το πρωταθλημα, ειμαι ανεκαθεν υπερ των sweep...
η ψυχη του Πρωταθλητη μετραει στο τελος του ματς!
*P *P
οχι ρε γαμωτο, δεν εισαι τρισυποστατος ἐν τελει?!
οσο για το πρωταθλημα, ειμαι ανεκαθεν υπερ των sweep...
η ψυχη του Πρωταθλητη μετραει στο τελος του ματς!
φασιστοπουστρακι, εσυ ποτε θα κατέβεις στην αρένα?
να δουμε ΠΟΣΑ ΚΙΛΑ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ?
φασιστοπουστρακι, εσυ ποτε θα κατέβεις στην αρένα?
να δουμε ΠΟΣΑ ΚΙΛΑ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ?
μαν έχεις κολλήσει
μαν έχεις κολλήσει
Ας είμαστε καλά και ίσως του χρόνου, αν προκριθω στους αγώνες καταταξης.
σιχαίνομαι τους θρασυδειλους.
αντικειμενικά δεν είχε καμμία τύχη να προκριθεί τουλάχιστον φέτος, δεν έχει εκτεθεί όσο άλλοι ;) επίσης την λίστα την έβγαλε ο σταμάτης οπότε έχει την αποκλειστική ευθύνη για τις συμμετοχές
αν όμως θέλει να την λέει σε άλλους επί του θέματος, πρέπει να κριθεί κι αυτός από τη "λαϊκή βούληση"
αλλιώς είναι ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑΣ!
έχω άδικο?
Ωραίος,τύπε..............Έφυγα για Μετάξι!
ε δε θα μουγκαθεί κιόλας επειδή ο σταμ δεν τον συμπεριέλαβε στην ψηφοφορία
ok. σαφής η άποψή σου.
αρκεί να τα χώνει κάποιος στον ΠΠ, no matter πόσο μαλάκας/τζάμπα μάγκας κλπ είναι.
δεν είπα αυτό, είπα ότι σύμφωνα με την δική σου λογική θα έπρεπε να γράφουν εδώ μέσα μόνο οι 40 περίπου που συμμετείχαν στην αρχική λίστα κατ'επιλογή του σταμ, δεν νομίζω ότι θα είχε νόημα κάτι τέτοιο ούτε είναι εφικτό, σε κάθε περίπτωση τα παράπονα στον σταμ
δεν είπα αυτό, είπα ότι σύμφωνα με την δική σου λογική θα έπρεπε να γράφουν εδώ μέσα μόνο οι 40 περίπου που συμμετείχαν στην αρχική λίστα κατ'επιλογή του σταμ, δεν νομίζω ότι θα είχε νόημα κάτι τέτοιο ούτε είναι εφικτό, σε κάθε περίπτωση τα παράπονα στον σταμ
Βγες εξω να παρεις λιγο αερα , σε εχει καταστρεψει η κλεισούρα...Τραβα Σκλαβενιτη να παρεις υλικα για τοστ , εκτος αν θες να πας βασιλοπουλο που ειναι πιο κοντα σου ...και ριξε και κανα κερμα σε κανα ζητιανο στον δρομο ..
εσύ δεν βλέπεις [size=20pt]τζαμπα μαγκια[/size] στον στεκούλη?