ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
ασχετο ο ευλογητος ποιος ειναι?
απαξιωνεις κατοχυρωμενα με αγωνες του λαου δικαιωματα τωρα.
ασχετο ο ευλογητος ποιος ειναι?
κορωνακης...ειχε μπαναριστει εδω.ασχετο ο ευλογητος ποιος ειναι?
τυπε μαλλον ειρωνευεταιΠουλας και πνευμα? θες να το προχωρησω?
Τυπε ο ΠΠ μενει ησυχος μην στρεψει τα βλεμματα πανω του και παρει παραπανω ψηφους, αντιθετως εσυ προμοταρεις την υποψηφιοτητα σου.σταμ. Στην επομενη φάση δεν θα με συμπεριλάβεις ενταξει? ευχαριστω.
ο παπιας ακολουθει το μοτο σεμνα και ταπεινα τυπεΤυπε ο ΠΠ μενει ησυχος μην στρεψει τα βλεμματα πανω του και παρει παραπανω ψηφους, αντιθετως εσυ προμοταρεις την υποψηφιοτητα σου.
Γεννημενος νικητης!
ο ψυχακιας ο κορωνάκης χεστηκε με την αστυνομια τα εκανε πανω του φοβηθηκε οτι θα του την φερω με αυτα που εγραφε εδω
Τυπε αμα αρχισεις τις χαρες θα σε γαμησω. Εκανα τα στραβα ματια που δεν ειχες τον Μητσαρα μην μας στερησεις και τον πρωταθλητη.νταξι..μην βαλεις τα κλαματα θα σε βγαλω..
επρεπε να του στειλεις τον ιο που ελεγες να κοπουν τα γελακια
Πουλας και πνευμα? θες να το προχωρησω?
μηπως το πηγε οτι επειδη πολλοι λενε οτι ο ποδολαγνος ειναι κλωνος του εβαλε μονο αυτον τυπε?Τυπε αμα αρχισεις τις χαρες θα σε γαμησω. Εκανα τα στραβα ματια που δεν ειχες τον Μητσαρα μην μας στερησεις και τον πρωταθλητη.
Τυπε ο ΠΠ μενει ησυχος μην στρεψει τα βλεμματα πανω του και παρει παραπανω ψηφους, αντιθετως εσυ προμοταρεις την υποψηφιοτητα σου.
Γεννημενος νικητης!
οχι δεν πουλαω πνευμα ρε μπολτ,απλα εσυ ελεγες περι ακοπλεξαριστου ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΒΟΛΤΕΡΜΟΡΤ και σημερα το παιζεις θιγμενος
ξερεις ποσο καιρο με παρακαλαγανε διπλα να ανεβασω διπλα?
ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΔΙΠΛΑ , Δ Ε Ν Θ Α Τ Η Ν Β Γ Α Λ Ο Υ Ν
ΘΑ ΜΠΕΙ ΟΛΟ ΜΑΖΙ ΟΛΟ ΜΑΖΙ ΟΛΟ ΜΑΖΙ...
κανενας δεν θα βγει..
ξερεις οτι αυτο το θρεντ ανεβαζει την τηλεθεαση του σαιτ?
το ξερεις ? Θα ριξει λοιπον ο αντι την ψηφοφορια που κραταει το σαιτ σε υψηλο βαθμο την τηλεθεαση?
αιντε προχωρα, μολις την κατεβασει την ανεβαζω διπλα, να βγαλουν ολοι καπνους απο τα αυτια εδω μεσα..
κατευθειαν ΜΑ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ,μολις την κατεβασουν,ανεβηκε διπλα.. τελος..πραγμα που δεν θελει ουτε ο αντμιν ουτε κανενας..
οσον αφορα την ψηφοφορια, οσον αφορα εσενα γιατι να σε βγαλω εγω οτα 65 ατομα σε χουν ψηφισει μαζι με κλωνους τελοσπαντων,εαν εγω δεν λαβω πμ απο αντμιν και μοντ να σε βγαλω.. ΔΕΝ ΣΕ ΒΓΑΖΩ..
εχτες μου ελεγες γιατι δεν μπηκες και σημερα μου λες βγαλε με?
τυπε το νικ παπιας ειναι γεματο διακρισειςαυτο ειναι τακτικη λακη τυπε. ο Ξεφτιλας aka πουπης ξερει οτι εχει ονομα βαρυ σαν γαλαξια στη μαλακια
οχι δεν πουλαω πνευμα ρε μπολτ,απλα εσυ ελεγες περι ακοπλεξαριστου ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΒΟΛΤΕΡΜΟΡΤ και σημερα το παιζεις θιγμενος
ξερεις ποσο καιρο με παρακαλαγανε διπλα να ανεβασω διπλα?
ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΔΙΠΛΑ , Δ Ε Ν Θ Α Τ Η Ν Β Γ Α Λ Ο Υ Ν
ΘΑ ΜΠΕΙ ΟΛΟ ΜΑΖΙ ΟΛΟ ΜΑΖΙ ΟΛΟ ΜΑΖΙ...
κανενας δεν θα βγει..
ξερεις οτι αυτο το θρεντ ανεβαζει την τηλεθεαση του σαιτ?
το ξερεις ? Θα ριξει λοιπον ο αντι την ψηφοφορια που κραταει το σαιτ σε υψηλο βαθμο την τηλεθεαση?
αιντε προχωρα, μολις την κατεβασει την ανεβαζω διπλα, να βγαλουν ολοι καπνους απο τα αυτια εδω μεσα..
κατευθειαν ΜΑ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ,μολις την κατεβασουν,ανεβηκε διπλα.. τελος..πραγμα που δεν θελει ουτε ο αντμιν ουτε κανενας..
οσον αφορα την ψηφοφορια, οσον αφορα εσενα γιατι να σε βγαλω εγω οτα 65 ατομα σε χουν ψηφισει μαζι με κλωνους τελοσπαντων,εαν εγω δεν λαβω πμ απο αντμιν και μοντ να σε βγαλω.. ΔΕΝ ΣΕ ΒΓΑΖΩ..
εχτες μου ελεγες γιατι δεν μπηκες και σημερα μου λες βγαλε με?
καλα θα δουμε.. στειλε κανα πμ στον αντι και αν μου πει το οκ σε βγαζω...Τυπε μου δεν εχω προβλημα αμα η ψηφοφορια ειναι σωστή αλλα ειναι κάλπικη. Γαμω τους κλώνους σας εδώ μέσα. Εγω δεν έχω ουτε εναν και αυτο ειναι άδικο. Τεσπα λυπαμαι αλλα η αποφαση μου ειναι οριστικη το μονο που μενει ειναι να την σεβαστείς. Τα λέμε.
δεν ξερω, δεν βλεπω τιβι, μονο οταν εχει τσουλου βλεπωTηλεθέαση στο ίντερνετ; Και στην τηλεόραση τι μετράμε, επισκεψημότητα;