ΧΑΝΙΩΤΗΣ1981
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 169
- Πόντοι
- 16
οχι δεν πουλαω πνευμα ρε μπολτ,απλα εσυ ελεγες περι ακοπλεξαριστου ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΒΟΛΤΕΡΜΟΡΤ και σημερα το παιζεις θιγμενος
ξερεις ποσο καιρο με παρακαλαγανε διπλα να ανεβασω διπλα?
ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΔΙΠΛΑ , Δ Ε Ν Θ Α Τ Η Ν Β Γ Α Λ Ο Υ Ν
ΘΑ ΜΠΕΙ ΟΛΟ ΜΑΖΙ ΟΛΟ ΜΑΖΙ ΟΛΟ ΜΑΖΙ...
κανενας δεν θα βγει..
ξερεις οτι αυτο το θρεντ ανεβαζει την τηλεθεαση του σαιτ?
το ξερεις ? Θα ριξει λοιπον ο αντι την ψηφοφορια που κραταει το σαιτ σε υψηλο βαθμο την τηλεθεαση?
αιντε προχωρα, μολις την κατεβασει την ανεβαζω διπλα, να βγαλουν ολοι καπνους απο τα αυτια εδω μεσα..
κατευθειαν ΜΑ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ,μολις την κατεβασουν,ανεβηκε διπλα.. τελος..πραγμα που δεν θελει ουτε ο αντμιν ουτε κανενας..
οσον αφορα την ψηφοφορια, οσον αφορα εσενα γιατι να σε βγαλω εγω οτα 65 ατομα σε χουν ψηφισει μαζι με κλωνους τελοσπαντων,εαν εγω δεν λαβω πμ απο αντμιν και μοντ να σε βγαλω.. ΔΕΝ ΣΕ ΒΓΑΖΩ..
εχτες μου ελεγες γιατι δεν μπηκες και σημερα μου λες βγαλε με?
καλα θα δουμε.. στειλε κανα πμ στον αντι και αν μου πει το οκ σε βγαζω...
Τυπε πολυ στα σοβαρα την εχεις δει με ολο αυτο το πανηγυρι. Θα το βαλεις και στο βιογραφικο σου;οχι δεν πουλαω πνευμα ρε μπολτ,απλα εσυ ελεγες περι ακοπλεξαριστου ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΒΟΛΤΕΡΜΟΡΤ και σημερα το παιζεις θιγμενος
ξερεις ποσο καιρο με παρακαλαγανε διπλα να ανεβασω διπλα?
ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΔΙΠΛΑ , Δ Ε Ν Θ Α Τ Η Ν Β Γ Α Λ Ο Υ Ν
ΘΑ ΜΠΕΙ ΟΛΟ ΜΑΖΙ ΟΛΟ ΜΑΖΙ ΟΛΟ ΜΑΖΙ...
κανενας δεν θα βγει..
ξερεις οτι αυτο το θρεντ ανεβαζει την τηλεθεαση του σαιτ?
το ξερεις ? Θα ριξει λοιπον ο αντι την ψηφοφορια που κραταει το σαιτ σε υψηλο βαθμο την τηλεθεαση?
αιντε προχωρα, μολις την κατεβασει την ανεβαζω διπλα, να βγαλουν ολοι καπνους απο τα αυτια εδω μεσα..
κατευθειαν ΜΑ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ,μολις την κατεβασουν,ανεβηκε διπλα.. τελος..πραγμα που δεν θελει ουτε ο αντμιν ουτε κανενας..
οσον αφορα την ψηφοφορια, οσον αφορα εσενα γιατι να σε βγαλω εγω οτα 65 ατομα σε χουν ψηφισει μαζι με κλωνους τελοσπαντων,εαν εγω δεν λαβω πμ απο αντμιν και μοντ να σε βγαλω.. ΔΕΝ ΣΕ ΒΓΑΖΩ..
εχτες μου ελεγες γιατι δεν μπηκες και σημερα μου λες βγαλε με?
αερας κοπανιστος ειναι αυτος ο εκβιασμος. θα ανεβασει ψηφοφορια ο γλου που θα ειναι αδιαβλητη και εγκυρη.
τυπε ο γλ εχει τοποθετηθει σχετικατον πουλο σου ρε. που θα απειλεις λες και εισαι κανα βαρυ χαρτι. πουλο και θα αναλαβει ο γλου.
και παλι, οποιος την ανεβασει ,βολτερμορτ,παπια,ποδο κλπ πρωτιες..αερας κοπανιστος ειναι αυτος ο εκβιασμος. θα ανεβασει ψηφοφορια ο γλου που θα ειναι αδιαβλητη και εγκυρη.
σκασε ρε μαλακα καζακιε να βρουμε μια λυση...τον πουλο σου ρε. που θα απειλεις λες και εισαι κανα βαρυ χαρτι. πουλο και θα αναλαβει ο γλου.
οχι απλα εχω παει κουβα και εχω τα νευρα μου παλιΤυπε πολυ στα σοβαρα την εχεις δει με ολο αυτο το πανηγυρι. Θα το βαλεις και στο βιογραφικο σου;
οι 65 ειναι 10 ατομα με 5-6 κλώνους ο καθένας ή 5 άτομα με 10 ο καθενας. Δεν αναγνωριζω την ψηφοφορια σου. Μπροστα στα ματια μας ειπες στον αλλον να φτιαξει κλωνο και να ψηφισει. Λυπαμαι μπηκα με διαθεση για πλάκα αλλα δυστυχως εδω υπάρχει μεγάλη απάτη την οποια δεν μπορω να δεχθώ και να αναγνωρισω.
Δεν γινεται να ασχοληθει , αφου ειναι ο πρωτος στους κλωνουςτυπε ο γλ εχει τοποθετηθει σχετικα
εχει πει οτι δεν ενδιαφερεται να ασχοληθει με την ψηφοφορια
τυπε ο γλ εχει τοποθετηθει σχετικα
τυπε ο γλ εχει τοποθετηθει σχετικα
οχι απλα εχω παει κουβα και εχω τα νευρα μου παλι
Ειμαι υπερ στο να γινει ψηφοφορια αλλα κατι θα πρεπει να γινει με τους κλωνους δεν θελω ο καθε βλαμμενος να φτιαχνει κλωνους και να ψηφιζει 10 φορες μονο και μονο επειδη με αντιπαθει.
το παρακάνεις τυπε...και παλι, οποιος την ανεβασει ,βολτερμορτ,παπια,ποδο κλπ πρωτιες..
αμα θελεις εσυ που εισαι μοντερι σβησε ...
εγω ομως σε ειχα αντιπαθησει ποτε? τοτε γιατι να φτιαξω κλωνο διπλα?Ειμαι υπερ στο να γινει ψηφοφορια αλλα κατι θα πρεπει να γινει με τους κλωνους δεν θελω ο καθε βλαμμενος να φτιαχνει κλωνους και να ψηφιζει 10 φορες μονο και μονο επειδη με αντιπαθει.
Τυπε πολυ στα σοβαρα την εχεις δει με ολο αυτο το πανηγυρι. Θα το βαλεις και στο βιογραφικο σου;
μπαρτσα γ/γ >Με τι πηγες κουβα ρε τυπε ?