Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχα.Εγω ακομπλεξαριστος ειμαι. Εσυ μαζι με αλλους 10 κομπλεξικους κανετε απο 10 κλωνους για να επηρεασετε το αποτελεσμα αν η ψηφοφορια ηταν σωστη δεν θα ελεγα τιποτα.
Το λεω τωρα που ειναι σχεδον ισοπαλία.
Λοβοτομη.
Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχα.Εγω ακομπλεξαριστος ειμαι. Εσυ μαζι με αλλους 10 κομπλεξικους κανετε απο 10 κλωνους για να επηρεασετε το αποτελεσμα αν η ψηφοφορια ηταν σωστη δεν θα ελεγα τιποτα.
Το λεω τωρα που ειναι σχεδον ισοπαλία.
Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχα.
Λοβοτομη.
Στην επομενη φάση με βγάζεις απο την ψηφοφορια. Δεν την αναγνωρίζω. Ειναι μούφα οπως και ο κλώνος μου που κάποιος έφτιαξε στο διπλα χωρις την άδεια μου. Ειπαμε να κανουμε πλάκα αλλα οχι απάτες.
Ο ποδολαγνος εχει κλωνους μεχρι και στο κοσμοπολιταν τωρα πλακα κανουμε?
Ρε στα παπαρια μου δε πα να μου δωσει ο καθενας οτι τιτλο θελει οι πουστιες του σταματακου δεν μου αρεσουν ειπε ξεκαθαρα στον αλλον να φτιαξει κλωνο να με ψηφισει αυτο ηταν και το τέλος της υποθεσης. Αποχωρώ. Δεν θέλω να ειμαι στην επομενη φάση.
να τον ακους τον εκτορ. στο ειπα περυσι δεν επρεπε να νομιμοποιησεις τη διαδικασια. ειναι εμφανως εγκαθετοι απεναντι σου.
Ο ιδιος ο διοργανωτης προτρεπει σε παράνομες ενεργειες τα μέλη της ψηφοφοριας. Αυτο ειναι αρκετο αποδεικτικό.
το λεω τωρα που ειναι ακομα σχεδον ισοπαλία. Αποχώρηση. Καλη επιτυχια στους απομείναντες εγω σε μουσαντένιες ψηφοφοριες και απατεωνιστικες δεν λαμβάνω μερος ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ακριβως επειδη δεν μου αρεσει η απατη και ειμαι καθαρος σαν άνθρωπος και δεν εχω ουτε έναν κλώνο. Σταματάκη οπως ειπαμε μην με δώ στην επομενη φάση. Ευχαριστω
Θυμαμαι εκανα πλακα και ο αλλος μου ελεγε στα σοβαρα "Ωωωω βγηκες μιστερ μαλακας εισαι μαλακας"
Να κινηθεις νομικα τυπε. :Sεδω εχω βρει το ψευδωνυμο μου να σουλατσάρει σε αλλο σαιτ χωρις την άδεια μου.
βγαλτα ολα στην φορα.λοπεζ ο στάμ εερχοταν στα πμ και με ρωτουσε καποια πραγματακια και μετα ανοιγε κλωνους στο διπλα με σκοπο να με σατυρισει παρομοιο χαρακτηρα έχει και αυτη εδω η ψηφοφορια δεν ξερεις τι ύπουλο κουναβάκι ειναι
νομιζει οτι τα ξεχνάμε.
κανει τετοια πραγματα ο σταμ τυπε?λοπεζ ο στάμ εερχοταν στα πμ και με ρωτουσε καποια πραγματακια και μετα ανοιγε κλωνους στο διπλα με σκοπο να με σατυρισει παρομοιο χαρακτηρα έχει και αυτη εδω η ψηφοφορια δεν ξερεις τι ύπουλο κουναβάκι ειναι
νομιζει οτι τα ξεχνάμε.
κανει τετοια πραγματα ο σταμ τυπε?
ειναι αλητηριος τελικα :S
και δεν φαινοταν για τετοιος υπουλος τυπος δικε μου :-Ναι ρε. Κατσε να βρω το λινκ.
Καλα ναι δεν φαινοτανε οχι. Και εγω επεσα απο τα συννεφα δικιο έχεις.
Μαζι με τον παπαζολ ειναι ψυχούλες αυτοι οι 2.
τυπε ο παπαζολης ειναι ταφοςΚαλα ναι δεν φαινοτανε οχι. Και εγω επεσα απο τα συννεφα δικιο έχεις.
Μαζι με τον παπαζολ ειναι ψυχούλες αυτοι οι 2.
Διαυγεια τυπε...το πε κ ο Σαμαρας κ ο Γιωργακης.τυπε ο παπαζολης ειναι ταφος
δεν βγαινει καμια πληροφορια και κανενα π.μ στην φορα
αλλα για τον σταμ πρωτη φορα το λεει καποιος
λοπεζ ο στάμ εερχοταν στα πμ και με ρωτουσε καποια πραγματακια και μετα ανοιγε κλωνους στο διπλα με σκοπο να με σατυρισει παρομοιο χαρακτηρα έχει και αυτη εδω η ψηφοφορια δεν ξερεις τι ύπουλο κουναβάκι ειναι
νομιζει οτι τα ξεχνάμε.
τυπε ο παπαζολης ειναι ταφος
δεν βγαινει καμια πληροφορια και κανενα π.μ στην φορα
αλλα για τον σταμ πρωτη φορα το λεει καποιος