_hayabusas
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2013
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
μας απειλείς; :o
κουλ αγορι κουλstam_90 - 29 (3%)
εαν εγω παω μεχρι τους 8
θα δειτε εναν σταμ_90 το 2014,μιξη βολτερμορτ,παπιας,ποδολαγνου...
εχετε να παθετε πλακα... ;)
οχι ρε ειναι μεγαλη λαχταρα να το σηκωσω μια φορα...μας απειλείς; :o
συνιστω ψυχραιμια σε αυτο το θρεντ.. ;)κουλ αγορι κουλ
έχεις μπροστά σου πολύ κόσμο,πάπια,δημητράκη,ποδολάγνο,μπόλντη κλποχι ρε ειναι μεγαλη λαχταρα να το σηκωσω μια φορα...
Και μετα θα φυγω νικητης...
αλλα οσο ειναι η παπια στην μεση ...παπαρια...
ε φετος νταξ, απλα να κανω μια καλη πορεια θελω..έχεις μπροστά σου πολύ κόσμο,πάπια,δημητράκη,ποδολάγνο,πορνομετανάστη κλπ
παντως καταγγελω το μιουτ του ποδολαγνου πανω στις κρισιμες μερες της ψηφοριας, η διοικηση δε του επιτρεπει να ξεδιπλωσει το ταλεντο του την κρισιμη στιγμη που κρινονται ολα. Προκειται περι καταφωρης χειραγωγησης
Νιπλ????????????
τι πληρωνει;Εγώ πάντως στοιχηματίζω ποδολάγνο για φέτος ;)
3τι πληρωνει;
χαλαρωσεελα μωρη φτερου
πολλους κλωνοψηφους εχω
θα περασεις καλα
καλη αποδοση αλλα θα παιξω τον νταμπλουχο..... δεν με δελαζουν οι μπουκς
ελα μωρη φτερου
πολλους κλωνοψηφους εχω
θα περασεις καλα
και τον εβαλα αργα κιολας..τον ειχα ξεχασει στην αρχη και κοιτα...Σύλλογος μεγάλος δεν υπάρχει άλλος
δεν υπάρχει άλλος πιο δυναμικός
και χιλιάδες φίλοι, μόλις δουν τον μπολντη
ζήτω λένε ο μαλακας ο τρανος
[size=30pt][move]
στηριζουμε μπολντη για μια ελλαδα νεα[/move][/size]
φιλε στον μπολντη μιλαει η καρδια του πρωταθλητη......και τον εβαλα αργα κιολας..τον ειχα ξεχασει στην αρχη και κοιτα...
στους 16 και στους 8 θα φανει το φαβορι... τωρα ο κοσμος εχει μεγαλο αριθμο και δεν μπορει να συγκεντρωθει στα φαβορι..
αργοτερα θα καθαρισουμε...
επεισης για οσους ειπαν οτι η ψηφοφορια ειναι ελειπης,απλα ξεχασαν οτι θα γινει και διπλα ψηφοφορια.. οποτε ολοι θα παρετε, ολοι θα λαβετε ψηφο, ο καθενας θα αισθανθει λιγο μαλακας εστω με λιγες ψηφους.. ολοι θα παρετε.. ;)
απλα την εβαλα γρηγορα και εκανα καποια λαθη διοτη καποιες κακιασμενες αδερφες ηθελαν να μου κανουν χαλαστρα..
δεν χανει η παπια φετος λεμεο μπόλτης προσπαθεί φιλότιμα αλλά η πάπια πάντα μετά από λίγο περνάει και πάλι μπροστά...
εχει πεισμωσει τυπε, επειδη εχασε τελικο περσυ...δεν χανει η παπια φετος λεμε