stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
κλαψε κοτοπουλακι
http://[URL unfurl="true"]www.troll.me/images/baby-cry/cry-moar-lil-chicken.jpg[/img[/URL]]
[/quote] οκ σκατοφατσα..
κλαψε κοτοπουλακι
http://[URL unfurl="true"]www.troll.me/images/baby-cry/cry-moar-lil-chicken.jpg[/img[/URL]]
[/quote] οκ σκατοφατσα..
καταπιες τη γλωσσα σου κοτοπουλο ?τρεμουν τα χερακια σου οταν πληκτρολογεις?οκ καραφλε...
ο νωντας γυρισε και θα λιωσει τα κοτοπουλακιαοκ σκατοφατσα..
Λοπεζ να ξερες για σενα τι έχουμε μαθει που την λες στον σταμ για την κέλλυ
ο νωντας γυρισε και θα λιωσει τα κοτοπουλακια
του εχουν φυγει τα κακα ;)καταπιες τη γλωσσα σου κοτοπουλο ?τρεμουν τα χερακια σου οταν πληκτρολογεις?
Λοπεζ να ξερες για σενα τι έχουμε μαθει που την λες στον σταμ για την κέλλυ
τι ρε θα κανει καταδρομικη στα kfc να τα χλαπακιασει ολαο νωντας γυρισε και θα λιωσει τα κοτοπουλακια
τελευταια παραθεση προς εσενα..καταπιες τη γλωσσα σου κοτοτπουλο ?τρεμουν τα χερακια σου οταν πληκτρολογεις?
καταπιες τη γλωσσα σου κοτοπουλο ?τρεμουν τα χερακια σου οταν πληκτρολογεις?
φανταζομαι. ο κοσμος ειναι κακος.
κοτοπουλο παω να πλυνω τις αρχιδαρες μου και να φαω αρακατελευταια παραθεση προς εσενα..
τον εβγαλε σεντρα ο δημητρακης
λεει ειναι μαυριδερος καραφλοκορακας κ δεν γαμαει τιποτα
καλα μαλακα με το στανιο θελετε να βγαλετε;ακομα να χωνεψετε οτι υπαρχει new kid in the block που γαμει και δερνει και τον λενε μπολντη;
κοτοπουλο παω να πλυνω τις αρχιδαρες μου και να φαω αρακα
μη δω τιποτα αλητειες ,σε μιση ωρα που θα γυρισω ,την πουτσισες...και δεν αστειευομαι καθολου...
να σου κατσουν..κοτοπουλο παω να πλυνω τις αρχιδαρες μου και να φαω αρακα
μη δω τιποτα αλητειες ,σε μιση ωρα που θα γυρισω ,την πουτσισες...και δεν αστειευομαι καθολου...
κοτοπουλο παω να πλυνω τις αρχιδαρες μου και να φαω αρακα
Eίναι όπως στο σκάκι.
Όταν εμφανιστεί ο νεότερος πρωταθλητής,
Ο ΠΑΛΙΟΣ , ΟΣΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΗΤΑΝ , ΑΠΛΩΣ ΧΑΝΕΙ.
Και όταν μιλάμε για τον Μπόλντη
μιλάμε για τον ....
Χοσέ Ραούλ Καπαμπλάνκα της Μαλακίας !!!!!!!!!!!!!!!!