Νέα

Μιστερ Μαλακας Bourdela.com 2012

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stam_90
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 104K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

FINAL 2012 - ΜΙΣΤΕΡ ΜΑΛΑΚΑΣ BOURDELA .COM 2012

• ΒΟΛΤΕΡΜΟΡΤ

Ψήφοι: 114 54,5%
  • ΠΟΡΝΟΠΑΠΟΣ

Ψήφοι: 95 45,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    209

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.494
Πόντοι
566
Ελα μωρε εχει κριθει το αποτελεσμα απο χθες... με το που μπηκα και ειδα οτι εχω ξεφυγει με μια διαφορα 10 ποντους.... οποτε και αυτοι που μπηκαν και δεν με ηξεραν σου λεει θα ψηφισω αυτον που εχουν ηδη οι πολλοι ψηφισει. Αρα το +10 εγινε και +20

Με 15-18 + με βλεπω να βγαινω ... ελα ενταξει μια ψηφοφορια ειναι σε ενα σαιτ δεν με ξερει κανεις απο κοντα  :P και εν παση περιπτωση εμενα αλλα με απασχολουνε... ας βρω μια καλη δουλεια και ας με θεωρειτε ΟΟΟΟΛΟΙ μαλακα και ας με βριζετε καθε μερα χαχαχα

Τύπε εχει πεσει εντολη από τον ΠΠ στο αριστερό κλαμπ και μαζευεις αβερτα ψήφους.

Δεν σε εχω παρακολουθήσει, αλλά ξέρω πολύ καλά ποσο τεραστιος μαλάκας είναι ο ΠΠ...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Τύπε εχει πεσει εντολη από τον ΠΠ στο αριστερό κλαμπ και μαζευεις αβερτα ψήφους.

Δεν σε εχω παρακολουθήσει, αλλά ξέρω πολύ καλά ποσο τεραστιος μαλάκας είναι ο ΠΠ...

Μωρε ο ΠΠ και ο καθε αριστερος ΠΠ που παει στα ψωνια με την Μερσεντα αλλα ειναι αριστερος στις αντιληψεις θα καταλαβει καποια πραγματα μολις βγει ο Τσιπρας...

ειχαμε και εμεις εναν κομμουνιστη ο οποιος επαιρνε συνταξη 3000 ευρω το μηνα.
Κατι τετοιοι ειναι και αυτοι.... καθονται απο το πρωι ως το βραδυ και γραφουν αμπελοφιλοσοφιες
για αριστερισμους και λομπια της δραχμης

OP
OP
stam_90

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Μωρε ο ΠΠ και ο καθε αριστερος ΠΠ που παει στα ψωνια με την Μερσεντα αλλα ειναι αριστερος στις αντιληψεις θα καταλαβει καποια πραγματα μολις βγει ο Τσιπρας...

ειχαμε και εμεις εναν κομμουνιστη ο οποιος επαιρνε συνταξη 3000 ευρω το μηνα.
Κατι τετοιοι ειναι και αυτοι.... καθονται απο το πρωι ως το βραδυ και γραφουν αμπελοφιλοσοφιες
για αριστερισμους και λομπια της δραχμης

ετσι ειναι.. 3000 ευρω το μηνα, φαι ,πιωμα, πορειες.. και μετα φταιει ο καπιταλισμος  :2funny:

OP
OP
stam_90

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ετσι ειναι.. 3000 ευρω το μηνα, φαι ,πιωμα, πορειες.. και μετα φταιει ο καπιταλισμος  :2funny:

:2funny: :2funny: :2funny:

εγω ειδα πιττες παππου , σκλαβενιτης εστιατορια.... γεματα ολα μαζι με τον στεργιου + μποτιλιαριασματα στο δρομο με τα αμαξια... που ειναι η κριση για πες μου

OP
OP
stam_90

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
:2funny: :2funny: :2funny:

εγω ειδα πιττες παππου , σκλαβενιτης εστιατορια.... γεματα ολα μαζι με τον στεργιου + μποτιλιαριασματα στο δρομο με τα αμαξια... που ειναι η κριση για πες μου

η κριση ξερεις που ειναι?

Οτι ολα αυτα τα μαλακισμενα ΧΑΛΑΝΕ ΛΙΓΟΤΕΡΑ απο παλια.. και εχουν αποψη για κριση...

Εγω το καλοκαιρι που περασα μονο ενα 2ημερο πηγα εκτος αθηνας και αυτο σε γνωστο συγγενη ...

ενω ολοι της ηλικιας μου και μικροτεροι κοπανιοντουσαν στα κλαμπ της μυκονου με τα λεφτα των μπαμπακων τους..

μου προτεινε και η μανα μου να μου δωσει λεφτα να παω αλλα δεν δεχτηκα, τα λεφτα της μανας μου ειναι ιερα...Ελπιζω του χρονου με την μακροχρονια επενδυση που εχω κανει.. μακαρι να καρποφωρησει  :rolleyes:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom