memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
τι γελας ρε? χαχας εισαι?
τι γελας ρε? χαχας εισαι?
το χεις γαμησει με τα γκρικλισayta einai
εχει χαζεψει τελειως η νταιζητι γελας ρε? χαχας εισαι?
θες να δεις τον ντεζυ στο γυμναστηριο μου? προσεχε ομως, του αρεσουν τα ζουμπουρλουδικα αγορακια σαν εσενα..εχει χαζεψει τελειως η νταιζη
θελω ναι,θα με πας?θες να δεις τον ντεζυ στο γυμναστηριο μου? προσεχε ομως, του αρεσουν τα ζουμπουρλουδικα αγορακια σαν εσενα..
ερχεται πρωι.. αλλα σαν αντραςθελω ναι,θα με πας?
γτ το παιζεις μαγκας?αφου εισαι κοτοπουλακιερχεται πρωι.. αλλα σαν αντρας
Ελα μωρε εχει κριθει το αποτελεσμα απο χθες... με το που μπηκα και ειδα οτι εχω ξεφυγει με μια διαφορα 10 ποντους.... οποτε και αυτοι που μπηκαν και δεν με ηξεραν σου λεει θα ψηφισω αυτον που εχουν ηδη οι πολλοι ψηφισει. Αρα το +10 εγινε και +20
Με 15-18 + με βλεπω να βγαινω ... ελα ενταξει μια ψηφοφορια ειναι σε ενα σαιτ δεν με ξερει κανεις απο κοντα και εν παση περιπτωση εμενα αλλα με απασχολουνε... ας βρω μια καλη δουλεια και ας με θεωρειτε ΟΟΟΟΛΟΙ μαλακα και ας με βριζετε καθε μερα χαχαχα
γιατι εγω σας παιρνω? εγω ειμαι ανωτερος απο ολους εσας...γτ το παιζεις μαγκας?αφου εισαι κοτοπουλακι
νομιζεις σε παιρνει κανενας στα σοβαρα?
Τύπε εχει πεσει εντολη από τον ΠΠ στο αριστερό κλαμπ και μαζευεις αβερτα ψήφους.
Δεν σε εχω παρακολουθήσει, αλλά ξέρω πολύ καλά ποσο τεραστιος μαλάκας είναι ο ΠΠ...
συνελθε σταματακη,εχεις χαζεψει τελειωςγιατι εγω σας παιρνω? εγω ειμαι ανωτερος απο ολους εσας...
Με 15-18 + με βλεπω να βγαινω ... ελα ενταξει μια ψηφοφορια ειναι σε ενα σαιτ δεν με ξερει κανεις απο κοντα
Μωρε ο ΠΠ και ο καθε αριστερος ΠΠ που παει στα ψωνια με την Μερσεντα αλλα ειναι αριστερος στις αντιληψεις θα καταλαβει καποια πραγματα μολις βγει ο Τσιπρας...
ειχαμε και εμεις εναν κομμουνιστη ο οποιος επαιρνε συνταξη 3000 ευρω το μηνα.
Κατι τετοιοι ειναι και αυτοι.... καθονται απο το πρωι ως το βραδυ και γραφουν αμπελοφιλοσοφιες
για αριστερισμους και λομπια της δραχμης
ετσι ειναι.. 3000 ευρω το μηνα, φαι ,πιωμα, πορειες.. και μετα φταιει ο καπιταλισμος
ακομα και αυτο το θυμασαι.. φενεται εσυ οτι ουτε το παραθυρο δεν κοιτας..θυμασαι που σου ειχε κλεισει ραντεβου θανατου ο λιλας στα πατησια κ φοβηθηκες?
ετσι ειναι.. 3000 ευρω το μηνα, φαι ,πιωμα, πορειες.. και μετα φταιει ο καπιταλισμος
ακομα και αυτο το θυμασαι.. φενεται εσυ οτι ουτε το παραθυρο δεν κοιτας..
σκασε κοτοπουλακιθες να δεις τον ντεζυ στο γυμναστηριο μου? προσεχε ομως, του αρεσουν τα ζουμπουρλουδικα αγορακια σαν εσενα..
εγω ειδα πιττες παππου , σκλαβενιτης εστιατορια.... γεματα ολα μαζι με τον στεργιου + μποτιλιαριασματα στο δρομο με τα αμαξια... που ειναι η κριση για πες μου