Νέα

Μιστερ Μαλακας Bourdela.com 2012

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stam_90
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 104K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

FINAL 2012 - ΜΙΣΤΕΡ ΜΑΛΑΚΑΣ BOURDELA .COM 2012

• ΒΟΛΤΕΡΜΟΡΤ

Ψήφοι: 114 54,5%
  • ΠΟΡΝΟΠΑΠΟΣ

Ψήφοι: 95 45,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    209
OP
OP
stam_90

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
γιατι ο κοτοσταμουλης χεστηκε μη φαει μαπες απο τον λακη και παραποιησε τα αποτελεσματα ωστε να μεινει εκτος τελικου  ;)

ειναι μεγαλη λουγκρα ο κοτοσταμουλης λεμε  :zfuck:
o πουστακης33 ηταν μπροστα απο την παπια 10 ποντους πριν πεσει το σαιτ και μολις το σαιτ ξεπερασε το προβλημα ο λακης ηταν μειον 7 κανε της αναγωγες σου  :zfuck:

οσο για αυτα που λες, πειτε οτι θελετε,στα αρχιδια μου σας γραφω  :2on1: μονο μανες μην βριζετε σαν τον αρωστο τον λακη  ;)

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
o πουστακης33 ηταν μπροστα απο την παπια 10 ποντους πριν πεσει το σαιτ και μολις το σαιτ ξεπερασε το προβλημα ο λακης ηταν μειον 7 κανε της αναγωγες σου  :zfuck:

οσο για αυτα που λες, πειτε οτι θελετε,στα αρχιδια μου σας γραφω  :2on1: μονο μανες μην βριζετε σαν τον αρωστο τον λακη  ;)
τον λακη λες πουστακη αλλα εσυ εισαι αυτος που παει παρκαδες και στην κουμουνδουρου  ;) κανε τις αναγωγες σου νταιζη  :birdman:

μανες δε βριζουνε οι νωντοτυποι αλλα αμα λαχει λιωνουμε στις μαπες αρρωστακια σαν εσενα  :2on1:

OP
OP
stam_90

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
τον λακη λες πουστακη αλλα εσυ εισαι αυτος που παει παρκαδες και στην κουμουνδουρου  ;) κανε τις αναγωγες σου νταιζη  :birdman:

μανες δε βριζουνε οι νωντοτυποι αλλα αμα λαχει λιωνουμε στις μαπες αρρωστακια σαν εσενα  :2on1:
στην κουμουνδουρου παω μονο και μονο να δω τον λακη να κανει πιατσα και τον απαξιωσω με μια αμοβροντια  :2on1:

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.494
Πόντοι
566
Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας προκαλούν απορίες, δεν ειναι δυνατόν ο ΠΠ να είναι δευτερος ακόμα... :S

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας προκαλούν απορίες, δεν ειναι δυνατόν ο ΠΠ να είναι δευτερος ακόμα... :S

Ελα μωρε εχει κριθει το αποτελεσμα απο χθες... με το που μπηκα και ειδα οτι εχω ξεφυγει με μια διαφορα 10 ποντους.... οποτε και αυτοι που μπηκαν και δεν με ηξεραν σου λεει θα ψηφισω αυτον που εχουν ηδη οι πολλοι ψηφισει. Αρα το +10 εγινε και +20

Με 15-18 + με βλεπω να βγαινω ... ελα ενταξει μια ψηφοφορια ειναι σε ενα σαιτ δεν με ξερει κανεις απο κοντα  :P και εν παση περιπτωση εμενα αλλα με απασχολουνε... ας βρω μια καλη δουλεια και ας με θεωρειτε ΟΟΟΟΛΟΙ μαλακα και ας με βριζετε καθε μερα χαχαχα

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
+ τους κλωνους που εχουν και με ψηφιζουν οσοι με μισουν  
επειδη εχω παρουσια και γνωμη :P

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
καλα μαλακα με το στανιο θελετε να βγαλετε;ακομα να χωνεψετε οτι υπαρχει new kid in the block που γαμει και δερνει και τον λενε μπολντη;

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
καλα μαλακα με το στανιο θελετε να βγαλετε;ακομα να χωνεψετε οτι υπαρχει new kid in the block που γαμει και δερνει και τον λενε μπολντη;

ετοιμαζω το κοστουμακι και τις δηλωσεις της νικης!!!!!!
Θα βγω στο μπαλκονι μου να χαιρετισω ολους εσας που με εμπιστευτηκατε με την ψηφο σας  :boobies: :boobies:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Θα βγω στο μπαλκονι μου να χαιρετισω ολους εσας που με εμπιστευτηκατε με την ψηφο σας  :boobies: :boobies:
595901-32753453.jpg

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66

τι γνωμη εχεις για τα ντιλιτ στο φεισμπουκ?
εγω εσβηνα αβερτα παλια με ειχε πιασει μουνοπανιαση ειδικα γκομενες χωρις να μου κανουν κατι

OP
OP
stam_90

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
εχουν παιξει περιουσεις να το παρει η παπια και φενεται θα μεινουν πολλα μελη του σαιτ στο δρομο απο το νεο ετος  :2funny:

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
εχουν παιξει περιουσεις να το παρει η παπια και φενεται θα μεινουν πολλα μελη του σαιτ στο δρομο απο το νεο ετος  :2funny:

βρες αλλα ενδιαφεροντα

ξεκινα κανα αθλημα

η φτιαξε ανθολογιο

OP
OP
stam_90

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
εχεις χαζεψει τελειως με ολες αυτες τις μαλακιες

καθεσαι μεχρι τα ξημερωματα κ βριζεσαι με τον λακη
τον λακη τον εχω σαν σακο του μποξ, οποτε εχω νευρα και απωθημενα ο λακης μου χρησιμευει απιστευτα..

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
τι γνωμη εχεις για τα ντιλιτ στο φεισμπουκ?
εγω εσβηνα αβερτα παλια με ειχε πιασει μουνοπανιαση ειδικα γκομενες χωρις να μου κανουν κατι

Εχω πει οτι ειμαι κατά των διαγραφων απο το φβ. Τωρα αν ο αλλος ή η αλλη θελει να κανει ντιλιτ απο το φβ ας κανει. Εγω δεν κανω ποτε εκτος και αν υπαρχει σοβαρη απειλη ή σοβαροτατος λογος

Εγω μεχρι και εχθρους που με εχουν ρουφιανεψει και μου έχουν κανει καποια πραγματακια τους έχω στειλει αιτηματα φιλιας  :P σημερα βρηκα εναν του εστειλα να δουμε αμα θα απαντησει...

ενας αλλος απο παλια.... ειχε μια γκομενα την οποια ειχα και εγω φιλη και αυτη καθοταν και μ ελεγε οτι αυτος ζηλευει κτλπ ε και του τα ειπα καποια στιγμη και τσατιστηκε και δεν μ ξαναμιλησε λεει επρεπε να μου τα πεις πιο νωρις.... εγω λεω ασε τον τρελο στην τρελα του εχουμε γεμισει ζαβους  :P

εστειλα και σε αυτον αλλα μαλλον με απερριψε.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

:2funny: :2funny: :2funny:

καταλαβες? να του τα πω πιο νωρις για να τον κανω να χωρισει
να του την σπασω και να μην προλαβει ουτε να γαμησει :P

μετα την καταλαβε και χωρισε μονος του και εκεινη την στιγμη του τα ειπα και εγω
δεν ηθελα να τον επηρεασω...

Και ποιος εχασε νομιζεις που δεν μου ξαναμιλησε... αυτοι που δεν μιλανε χανουν οχι αυτοι που μιλανε.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Στο μεταξυ ορισμενα κοριτσακια ειναι τιγκα κομπλεξικα (ψηφιστε με σαν μαλακας ουτως η αλλως βγαινω οποτε χεστηκα δεν εχω αναγκη να σας γλειψω) !!!!

σε κανουν ντιλιτ χωρις να τους εχεις κανει απολυτως τιποτα !!!! Τουλαχιστον ο αλλος ειχε λογο... πες

τα κοριτσακια κανεναν λογο... εδω η αλλη μια μερα σε ενα γκρουπ με εβρισε χωρις λογο επειδη δεν της αρεσαν αυτα που εγραφα και καλα... τα οποια δεν ηταν κατηγοριες για γυναικες ουτε τιποτα σχετικο με αυτην.... και μετα το βρισιμο απο καμια βδομαδα βαρεσε και ενα ντιλιτ χαχαχα ενιωσε ανωτερη τωρα καταλαβες  :2funny: :2funny:

ΓΕΑ ειμαι βασιλισσα μπορω να διαγραφω τον καθενα οποτε γουσταρω....

OP
OP
stam_90

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Στο μεταξυ ορισμενα κοριτσακια ειναι τιγκα κομπλεξικα (ψηφιστε με σαν μαλακας ουτως η αλλως βγαινω οποτε χεστηκα δεν εχω αναγκη να σας γλειψω) !!!!

σε κανουν ντιλιτ χωρις να τους εχεις κανει απολυτως τιποτα !!!! Τουλαχιστον ο αλλος ειχε λογο... πες

τα κοριτσακια κανεναν λογο... εδω η αλλη μια μερα σε ενα γκρουπ με εβρισε χωρις λογο επειδη δεν της αρεσαν αυτα που εγραφα και καλα... τα οποια δεν ηταν κατηγοριες για γυναικες ουτε τιποτα σχετικο με αυτην.... και μετα το βρισιμο απο καμια βδομαδα βαρεσε και ενα ντιλιτ χαχαχα ενιωσε ανωτερη τωρα καταλαβες  :2funny: :2funny:

ΓΕΑ ειμαι βασιλισσα μπορω να διαγραφω τον καθενα οποτε γουσταρω....
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom